Γ. Τράγκας: Οι Κλουζώ-λοιμωξιολόγοι, όλοι αυτοί οι ροζ πάνθηρες-ντετέκτιβ της ελληνικής λοιμωξιολογίας ερευνούν για μεταλλάξεις από τη Νότια Αφρική.

Γ. Τράγκας: Οι Κλουζώ-λοιμωξιολόγοι, όλοι αυτοί οι ροζ πάνθηρες-ντετέκτιβ της ελληνικής λοιμωξιολογίας ερευνούν για μεταλλάξεις από τη Νότια Αφρική.

 Τα κέρδη της Pfizer/BioNTech και της Moderna του Μπιλ Γκέιτς έφθασαν τα 19 δισεκατομμύρια ευρώ. Δεκαεπτά φορές αυξήθηκε η μετοχή της AstraZeneca. Αυτές οι τρεις φαρμακευτικές έχουν βάλλει στα ταμεία τους ένα βουνό στο ύψος των Ιμαλάιων σε ευρώ, δολάρια και χρυσάφι, ενώ οι Κλουζώ – λοιμωξιολόγοι, όλοι αυτοί οι ροζ πάνθηρες – ντετέκτιβ της ελληνικής λοιμωξιολογίας ερευνούν για μεταλλάξεις από τη Νότια Αφρική, τη Βραζιλία, τη Μεγάλη Βρετανία, και οσονούπω θα ψάχνουν τα «ανιψάκια» του κορονοϊού που θα προέρχονται από τις Βαλεαρίδες νήσους, τα νησιά Φίτζι και το Τρίγωνο των Βερμούδων.

 

Όλη την ημέρα χθες τα οπερετικά τηλεοπτικά δίκτυα της πλέον χυδαίας πλύσης εγκεφάλου, περιέγραφαν το μοναδικό κρούσμα νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αυτός ο δυστυχής ιερέας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ήταν το αντικείμενο συζήτησης όλων των «σοβαρών» δημοσιογράφων της Ελληνικής τηλεόρασης. Η ενημέρωση χθες ήταν ένα μείγμα «συγγενών» του κορονοϊού, καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις πριν από τριάντα χρόνια και πιθανότατο τρίτο κύμα που θα φέρει οπωσδήποτε γενικό lockdown. 

Το επίσημο δελτίο που έβγαλε ο ΕΟΔΥ χθες ανέφερε 33 θανάτους και 248 διασωληνωμένους. Προχθές είχαμε 17 θανάτους και 255 διασωληνωμένους. Δηλαδή σε μια χώρα με 10 εκατομμύρια πληθυσμό και 1.200 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έχουμε 248 διασωληνωμένους και από τους οποίους το 86,7% έχουν βαρύτητα νοσήματα. Όπως έλεγε και ο αείμνηστος πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού: «Ζούμε πολλά χρόνια και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα»! Και όπως έλεγε και ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Έχουμε πολλούς συνταξιούχους και δεν πεθαίνουν»!

Την ίδια ώρα εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν πίσω τις εργασίες τους και ξεχύνονται στους δρόμους. Αντιδράσεις και διαδηλώσεις σημειώθηκαν στην Ιταλία, στην Αυστρία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, στην Ουγγαρία, στη Μεγάλη Βρετανία, στο Ισραήλ, στον Λίβανο και στη Τσεχία.

crashonline.gr

Share this post