Γ. Τράγκας: Ούτε οι ευρωπαίοι ούτε οι περιστασιακοί σύμμαχοι πρόκειται να γλιτώσουν το καρυδότσουφλο της ελληνικής οικονομίας από την τέλεια καταιγίδα.

Γ. Τράγκας: Ούτε οι ευρωπαίοι ούτε οι περιστασιακοί σύμμαχοι πρόκειται να γλιτώσουν το καρυδότσουφλο της ελληνικής οικονομίας από την τέλεια καταιγίδα.

Η φοβία του Μπάτμαν για τις νυχτερίδες διατρέχει τους επιστημονικούς κύκλους που ερευνούν την προέλευση κορονοϊού και τις πιθανές μεταλλάξεις του στον σκοτεινό κόσμο των νυχτερίδων. Η έρευνα θα είναι μακρόχρονη και μέχρι τότε η ανθρωπότητα και η διεθνής οικονομία ελπίζει στην παραγωγή εμβολίων και φαρμάκων.

 

 

 

Η τιμή του χρυσού ξεφουσκώνει στις διεθνείς αγορές. Το δολάριο δείχνει να αποδυναμώνεται σε σχέση με το ευρώ. Η κινέζικη οικονομία μετά την ήττα του Τραμπ επαναπροσδιορίζει και επανεκκινεί τη στρατηγική διείσδυσης στο δυτικό ημισφαίριο, και η παγκόσμια ύφεση εξαιτίας του κορονοϊού δίνει την ευκαιρία στους υπερ-πλούσιους του πλανήτη, στους κροίσους να πολλαπλασιάσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και την ισχύ τους.

 

Ήδη το Πεκίνο ρίχνει την ιδέα να υπάρχει ένα barcode σε κάθε άνθρωπο που ζει και αναπνέει στον πλανήτη, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται σε προθέσεις κυβερνήσεων για καθολικούς εμβολιασμούς και αυστηρά υγειονομικά διαβατήρια. Αυτό που όλοι βλέπουμε σήμερα είναι η είσοδος του προθαλάμου της κόλασης. Είμαστε ακριβώς στο μάτι ενός κυκλώνα και επικρατεί απόλυτη ηρεμία, ενώ βλέπουμε το δαχτυλίδι του γύρω μας πριν μας σαρώσει η καταιγίδα.

Η μικρή Ελλάδα, ελεγχόμενο μικρό προτεκτοράτο στο Βαλκανικό Nότο, βυθίζεται στην άβυσσο του οικονομικού αφανισμού. Οι απώλειες που καταμετρώνται σήμερα, οι άνθρωποι που χάνονται, οι περιουσίες που ρευστοποιούνται είναι καλοκαιρινό μελτέμι μπροστά σε αυτό που έρχεται. Θα ακολουθήσει το χειρότερο μνημόνιο, ο χειρότερος εργασιακός μεσαίωνας και οι απώλειες σε ανθρώπους θα είναι χιλιάδες.

Ούτε οι ευρωπαίοι ούτε οι περιστασιακοί σύμμαχοι πρόκειται να γλιτώσουν το καρυδότσουφλο της ελληνικής οικονομίας από την τέλεια καταιγίδα. Όπως θα έλεγε και ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού αυτά τα θαύματα δεν μπορεί να τα κάνει ούτε ο Ναζωραίος. Θα μετρήσουμε χιλιάδες νεκρούς λόγω μείωσης του βιοτικού επιπέδου, αναξιοπρεπούς διαβίωσης και ρευστοποίησης όλων των ιδιωτικών περιουσιών.

Η βουλγαροποίηση της ζωής θα φέρει μεγαλύτερη έξοδο- μετανάστευση του ελληνικού στοιχείου. Η γη και τα κεφαλαιουχικά στοιχεία της εναπομείνασας εθνικής οικονομίας θα εξαγοραστούν αντί ημίσεος πινακίου φακής από ξένους επενδυτές. Όλους εκείνους που θέλουν έναν διαφορετικό άνθρωπο κωδικοποιημένο και ελεγχόμενο. Ακόμη και τα αντίδωρα που δίνονται τώρα στον πληθυσμό θα γίνουν μικρότερα.

Ο ιός, ο κορονοϊός γεννάει ήδη πολλούς ιούς, καταστροφικούς για τα θεμελιώδη δικαιώματα της ανθρώπινης ύπαρξης. Σε λίγο θα έρθει η κατάργηση της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου απέναντι σε ιατρικές πράξεις. Θα πρέπει να πειθαρχεί και να υπακούει σε υγειονομικούς κανόνες που στην ουσία τους θα είναι αποδοχή αστυνομικών μέτρων και ελέγχου όλων των αντιδράσεων και των επιθυμιών του. Αυτό θα περάσει βαθμιαία και στην ευγονική. Είναι τρόπος ανάπτυξης Αρίας φυλής, γένους υπερανθρώπων που θα υπακούν σε παγκόσμια διακυβέρνηση και θα αποδέχονται όσα ανακαλύπτει η γενετική επιστήμη.

Εδώ στην Ελλάδα ο λαός θα περιοριστεί κατά τους θερινούς μήνες στο επάγγελμα του σερβιτόρου των Ευρωπαίων όπως έλεγε παλιότερα ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η ιστορική χώρα θα παραδοθεί άνευ όρων, άνευ αξιών και παραδόσεων σε απόλυτο πολιτικο-οικονομικό έλεγχο με το επιχείρημα «σώζουμε ζωές και κάνουμε την μεγάλη επανεκκίνηση».

Ήδη μέσω του υπαρκτού ιού αφαιρούνται από τη ζωή μας οι πορείες, οι συγκεντρώσεις, οι διαμαρτυρίες και οι διεκδικήσεις.

Αύριο θα επέλθει ασφυκτικότερος έλεγχος κειμένων, αναρτήσεων στο διαδίκτυο και τηλεοπτικών ή ραδιοφωνικών αντίθετων απόψεων. Σήμερα υπό το γενικό όρο πιέζεται το σύστημα υγείας. Επιχειρείται να καλυφθούν τα πραγματικά αίτια που οδήγησαν στην κατάρρευσή του. Οι κυβερνώντες προσπαθούν να συγκαλύψουν τις ευθύνες του πολιτικού κόσμου για τους μνημονιακούς περιορισμούς δαπανών που οδήγησαν στην έλλειψη των απαραίτητων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

crashonline.gr

Share this post