Γ. Τράγκας: Ο κόσμος σκοτεινιάζει περισσότερο.

Γ. Τράγκας: Ο κόσμος σκοτεινιάζει περισσότερο.

Στο τέλος Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Crash. Το περιοδικό μας. Ένα περιοδικό διαφορετικό από τα άλλα. Επί δεκαετίες μέσα σε δύσκολες συνθήκες σας προσφέρει σφαιρική ενημέρωση και ψάχνει τα θέματα όπως κανένα άλλο έντυπο στην περιοχή μας. Όπως μου λέει η εκδοτική εταιρεία και φυσικά το πρακτορείο Άργος, θα είμαστε στα περίπτερα την προπαραμονή το βράδυ ή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Να το αναζητήσετε όλοι γιατί έχει μοναδική ύλη για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

 

 

 

Σε αυτό το πρωτοχρονιάτικο τεύχος που είναι αφιερωμένο στην πανδημία και την παγκόσμια κρίση, η Μαρία Καρρά αποκαλύπτει, μετά από μεγάλη έρευνα, και συλλογή πολλών απορρήτων εγγράφων, τι συνέβη εκεί στο κρατικό εργαστήριο της Ουχάν από όπου δραπέτευσε ο covid19. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε τα οποία ουδέποτε απασχόλησαν την ελληνική τηλεόραση και την πλειοψηφία των Ελλήνων δημοσιογράφων.

 

Στο Crash, που θα κυκλοφορήσει τέλος του μηνός, θα διαβάσετε όλες τις προβλέψεις, τις προφητείες και τις μεγάλες συμφωνίες της λέσχης των δισεκατομμυριούχων για την αξιοποίηση και την εργαλειοποίηση του κορονοϊού. Ακόμη σε αυτό το τεύχος θα σας ξεναγήσουμε στα άδυτα της Silicon Valley που επιθυμεί να κλειστεί ο κόσμος μέσα στα σπίτια του και να κάνει όλες τις λειτουργείες του μέσα από ένα κομπιούτερ.

Στο πρωτοχρονιάτικο Crash, μεταξύ άλλων, θα διαβάσετε όσα δεν γνωρίζετε για την Big Pharma, τις πολυεθνικές των φαρμάκων, τα σκάνδαλά τους, και για τις τόσες ιστορίες παρενεργειών, φαρμάκων ή εμβολίων στις οποίες έχουν αναμειχθεί. Ακόμη θα διαβάσετε πόσες φορές έχουν κατηγορηθεί για εγκληματικές αμέλειες και φάρμακα που προκάλεσαν μόνιμες βλάβες ή εμβόλια που άφησαν πίσω τους νεκρούς ή παράλυτους. Αξίζει να διαβάσετε το Crash που κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα και στην αλλαγή του χρόνου.

Ενώ λήγει η χρονιά ο κόσμος «σκοτεινιάζει» περισσότερο. Είναι τέτοια η οικονομική ύφεση, τέτοια η κοινωνική σύγχυση, τέτοια η ένταση και οι συγκρούσεις, που δεν αποκλείεται η ατμόσφαιρα βιολογικού πολέμου που ζούμε να γίνει καθαρά ατμόσφαιρα πραγματικού πολέμου!

Παντού σε όλο τον κόσμο έχουν επιθετικές τάσεις. Και κυκλοφορούν δυστυχώς πολλά πυρηνικά, φανερά ή κρυμμένα. Το Πακιστάν έχει πυρηνικά όπλα, όπως και η Ινδία. Η Κίνα. Η Βόρεια Κορέα. Ίσως το Ιράν. Σίγουρα το Ισραήλ. Δεν αποκλείεται το Πακιστάν να δώσει πυρηνικά στην αδελφή Τουρκία που το ενισχύει στρατιωτικά.

Η Ευρώπη είναι σε πλήρη σύγκρουση με την Αγγλία. Και δεν είναι βέβαιο ότι θα τα βρει με την Αμερική του Τζο Μπάιντεν. Η κυρία Μέρκελ, το Βερολίνο, οι Βρυξέλλες μετά τον Τραμπ θέλουν να ανατραπεί ο Τζόνσον που έφερε το Brexit, που έβγαλε τη Μεγάλη Βρετανία από τη Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Ο αποκλεισμός της Αγγλίας από τροφοδοσία τροφίμων και νωπών λαχανικών μαζί με τον κορονοϊό είναι ισχυρό πλήγμα για τον Μπόρις Τζόνσον. Είναι απολύτως βέβαιο ότι η κυρία Μέρκελ και η γερμανική ελίτ συνεργάζονται με την ομάδα Γκέιτς, τη λέσχη των billionaires για την ανατροπή του Τζόνσον που απέσυρε την Αγγλία από τα Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποδυνάμωσε την άμυνα και την εξωτερική πολιτική της.

Ο κόσμος «σκοτεινιάζει». Υπάρχει αδυσώπητος ανταγωνισμός για το ποιος θα παράγει και θα πουλήσει τα περισσότερα εμβόλια, πράγμα που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις στον πλανήτη και οξύτατους ανταγωνισμούς. Λέγονται πολλά πάνω σε αυτό, και τα περισσότερα είναι έπεαπτερόεντα και φληναφήματα. Ουδείς γνωρίζει εάν τα εμβόλια αυτά είναι αποτελεσματικά και ασφαλή. Θα το μάθουμε «στου Κασίδη του κεφάλι». Δηλαδή σε ένα μαζικό πείραμα που θα γίνει σε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Ουδείς γνωρίζει αν τα εμβόλια αυτά θα είναι αποτελεσματικά σε όλες τις μεταλλάξεις του ιού που καταμετρώνται πλέον ως δεκάδες.

Όλοι μιλάνε για εμβόλια αλλά όχι για φάρμακα. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο ερώτημα. Ένα εύλογο ερώτημα. Πώς είναι δυνατόν να μη μιλάς για φάρμακα όταν έχεις τουλάχιστον δύο που αποδεδειγμένα σκοτώνουν άμεσα τον ιό; Το ένα είναι τα μονοκλωνικά αντισώματα. Αυτό δεν θέλει μεγάλη εξήγηση. Ούτε είναι θεωρία συνωμοσίας. Είναι τα βουνά με δολάρια, χρυσάφι και ευρώ που μαζεύουν οι πολυεθνικές.

Ο κόσμος «σκοτεινιάζει» και δεν αποκλείεται οι ειδικές φόρμες βιολογικού πολέμου, που χρησιμοποιούνται τώρα για τη μεταφορά μολυσμένων από covid19, να αντικατασταθούν από ειδικές φόρμες για τη ραδιενέργεια. Όλα είναι πιθανά σε έναν κόσμο που βουλιάζει μέσα στην οικονομική ύφεση. Έναν κόσμο που σαρώνεται από κύματα «βουλιμικής» τρέλας των ολίγων πλουσίων και «ηφαιστειακού» ξεσπάσματος των δισεκατομμυρίων φτωχών και στερημένων από τροφή και φάρμακα. Όλα είναι πιθανά σε έναν κόσμο που κυβερνάται με γνώμονα το κέρδος και τον έλεγχο ψυχών και σωμάτων.

Εδώ στην Ελλάδα πρέπει να είμεθα έτοιμοι για όλα. Η ύφεση, η οικονομική καταβαράθρωση θα είναι άνευ προηγουμένου. Δεν θα αποτιμάται με τη μείωση δεικτών ή με τη μείωση του ΑΕΠ ή με το πόσα οικονομικά «αντίδωρα» μοιράσαμε. Θα αποτιμάται με ατέλειωτες ουρές πεινασμένων που θα αναμένουν κάποια τρόφιμα ή κάποια χρήματα και πολλοί από αυτούς θα διαμένουν χωρίς ρεύμα και νερό. Θα αποτιμάται πλέον η οικονομία με ουρές ανέργων. Θα υπάρξουν εσωτερικές κοινωνικές συγκρούσεις τις οποίες δεν θα αναχαιτίσει ούτε ο Χρυσοχοΐδης ούτε οποιοσδήποτε άλλος υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Στο επόμενο διάστημα ένα τμήμα του πληθυσμού θα αναλώσει το τελευταίο κοκκίο λίπους του και μετά θα εκραγεί αναζητώντας οριστικά διαφορετικά πολιτικά μονοπάτια αλλά και διαφορετικά ηγετικά σχήματα. Κανένα lockdown και κανένας κορονοϊός δεν πρόκειται να αναχαιτίσει αυτό που έρχεται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα.

crashonline.gr

Share this post