Γ. Τράγκας: Ο Μητσοτάκης το μόνο που έφερε στη ζωή μας είναι δυστυχία, πολιτική και ηθική κατάπτωση, μεγαλύτερη φτώχεια και αστυνομικά μέτρα!

Γ. Τράγκας: Ο Μητσοτάκης το μόνο που έφερε στη ζωή μας είναι δυστυχία, πολιτική και ηθική κατάπτωση, μεγαλύτερη φτώχεια και αστυνομικά μέτρα!

Ήταν μια διαφορετική Καθαρή Δευτέρα από εκείνες που ζήσαμε στο παρελθόν. Ελάχιστοι χαρταετοί πέταξαν στον ουρανό. Χιλιάδες Έλληνες δεν είχαν να αγοράσουν ούτε την παραδοσιακή λαγάνα. Πολλοί «πεθαίνοντας από ασφυξία» λόγω της κορονοφυλάκισης ξέφυγαν από τα υγειονομικά μέτρα και έστησαν αυθόρμητα πάρτι στην Πάτρα ή στην Ξάνθη. Έτσι παρατηρήθηκαν πάλι εικόνες συνωστισμού, γιατί εκατομμύρια συμπολίτες μας δεν αντέχουν άλλο τη φυλάκιση, την απομόνωση, την ατμόσφαιρα αστυνομοκρατίας και την απανθρωπιά που επικρατεί αυτήν την εποχή. Χιλιάδες νέοι και νέες τόσο την Πάτρα όσο και στην Ξάνθη βγήκαν αυθόρμητα στους δρόμους και στις πλατείες, προκειμένου να γιορτάσουν τα κούλουμα και την έναρξη της Αποκριάς.

 

Η αστυνομία έριξε αρκετά πρόστιμα των 300 ευρώ, αλλά σίγουρα οι άνθρωποι αναζητούν την ελευθερία τους και την επαναφορά της κανονικότητας στην ανθρώπινη ζωή. Τα περιστατικά μολύνσεων μπορεί να δείχνουν άνοδο αλλά η αναζήτηση της ελευθερίας αποτελεί προτεραιότητα σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτό φαίνεται από τις συγκρούσεις που έχουμε σε διάφορες περιοχές (Ολλανδία, Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία) του κόσμου όπου οι διαδηλωτές φωνάζουν κατά των lockdowns και των αστυνομικών μέτρων.

 

Ήδη οι λοιμωξιολόγοι σύμβουλοι του κυρίου Μητσοτάκη σηκώνουν τα χέρια ψηλά και λίγο πολύ ομολογούν ότι όλα αυτά τα μέτρα που παίρνουν σε βάρος της εθνικής οικονομίας και των εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Δεν αναχαιτίζουν τον ιό, και πολύ περισσότερο δεν τον εξαφανίζουν. Οι γνωστοί «μαϊντανοί» λοιμωξιολόγοι που συμπορεύτηκαν με τον κύριο Μητσοτάκη στον αφανισμό της εθνικής οικονομίας, οι Τσιόδρας-Σύψας, έχουν εξαφανιστεί, ενώ ο κύριος Μαγιορκίνης πήρε πάλι «τσουβάλια» με λεφτά, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Νάννος με έγγραφα που σταχυολόγησε από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Η κυβέρνηση καταρρέει σε όλη τη χώρα και είναι εμφανής η αδυναμία του πρωθυπουργού να ελέγξει τα πράγματα. Ο κύριος Μητσοτάκης αποδεικνύεται στην πράξη ότι το μόνο που έφερε στη ζωή μας είναι δυστυχία, πολιτική και ηθική κατάπτωση, μεγαλύτερη φτώχεια και αστυνομικά μέτρα. Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου έχει παραχωρήσει όλο το κουμάντο της χώρας στην Καγκελαρία του Βερολίνου, και δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι εκατομμύρια Έλληνες πεινάνε και βουλιάζουν μέσα σε μια πρωτοφανή για την ιστορία της πατρίδας αναξιοπρεπή διαβίωση. Τα καλοπληρωμένα και φιμωμένα κανάλια εξακολουθούν να αποθεώνουν τον «εφιάλτη» του Μαξίμου, να αποκρύβουν την εγκληματική συμπεριφορά του απέναντι στο λαό καθώς και (να αποκρύβουν) τα αποτελέσματα της πολιτικής του Μητσοτάκη σε εκατομμύρια οικογένειες που δεν μπορούν να ζήσουν.

Ο Μητσοτάκης και η «μαύρη» Δημοκρατία, που έχει εξαφανίσει τη ΝΔ σε ολόκληρη τη χώρα, καταρρέουν. Χιλιάδες Καραμανλικοί, το μεγαλύτερο τμήμα της ΝΔ , έχει αποχωρήσει σε πολλές περιοχές και έχει προσχωρήσει με γοργό ρυθμό στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι. Το ίδιο και το σύνολο των στελεχών του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, και όλοι οι φίλοι του Ανδρέα Παπανδρέου.

Τουλάχιστον δεκαοχτώ χώρες της ΕΕ πάγωσαν τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca. Οι εμβολιασμοί με AstraZeneca θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη στην Ελλάδα. Ορισμένοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υποστήριξαν ότι η απόφαση αυτή να διακοπούν οι εμβολιασμοί με το Βρετανικό εμβόλιο δεν έχει πολιτικά αίτια αλλά είναι καθαρά επιστημονική. Κάτι τέτοιο είπε και ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η διακοπή της AstraZeneca στην Γαλλία έγινε μετά από εισήγηση ανεξάρτητων υγειονομικών αρχών, δηλαδή διαβεβαίωσε ότι δεν αποτελεί απόφαση της δικής του κυβέρνησης. Σίγουρα έχουν παρουσιαστεί παρενέργειες, θρομβώσεις, σε πολλούς ανθρώπους που εμβολιάστηκαν με AstraZeneca, όπως και παραλύσεις σε άτομα που εμβολιάστηκαν με Pfizer/BioNtech.

crashonline.gr

Share this post