Γ. Τράγκας: Το μεγαλύτερο κομμάτι του λαϊκού κορμού της ΝΔ ακούει «Μητσοτάκης» και στρέφει το βλέμμα αλλού.

Γ. Τράγκας: Το μεγαλύτερο κομμάτι του λαϊκού κορμού της ΝΔ ακούει «Μητσοτάκης» και στρέφει το βλέμμα αλλού.

 Ακούσαμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός προετοιμάζεται να κάνει περιοδεία στην επαρχία. Για την ακρίβεια να εξορμήσει και να έρθει σε επαφή με  τους «ευτυχείς»  Έλληνες ψηφοφόρους της ΝΔ. Ο ελλιποβαρής εκτιμά και πιστεύει ότι όλη η πολιτεία του και η πολιτική που εφαρμόζει είναι αρεστή και ιδιαίτερα θετική στην ελληνική οικονομία και στον Ελληνικό λαό. Δεν διαβάζει τις ανακοινώσεις. Δεν ακούει ποτέ τους εκπροσώπους των εργαζομένων ή των εμπορικών κλάδων. Δεν έχει αντιληφθεί ούτε στιγμή το τεράστιο πλήγμα που κατάφερε στο σύνολο του Ελληνικού λαού.

 

Αισθάνεται και νομίζει ότι μαζί με τους χρυσοπληρωμένους λοιμωξιολόγους και τα κανάλια κατάφεραν να διασώσουν τον Ελληνικό λαό. Δεν ξέρει τι σημαίνει φτώχεια και ανεργία. Δεν γνωρίζει τι σημαίνει δημογραφικό πρόβλημα. Δεν τον ενδιαφέρει η βίαιη και μαζική μετανάστευση που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια. Ετοιμάζεται να κάνει το γύρο της Ελλάδας ή κάποιες εξορμήσεις στην περιφέρεια, χωρίς να αντιλαμβάνεται την έκταση του οικονομικού θανάτου και της οδύνης που έχει επιφέρει στην ελληνική κοινωνία. 

Μια στις τέσσερις επιχειρήσεις εστίασης, όπως λέει ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων, Γιώργος Καββαθάς, παρουσιάζει πλέον μηδενική ρευστότητα. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ούτε ένα ευρώ. Χιλιάδες επιχειρήσεις είναι στο λουκέτο, είναι στο «κόκκινο» και το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να ξανανοίξουν. Όλοι οι έμποροι μικροί και μεγάλοι, είναι σε απόγνωση και όλα τα κυβερνητικά στελέχη προειδοποιούν σε διάφορους τόνους ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα κληθούν όλοι να πληρώσουν το μάρμαρο.

Ο κύριος Μητσοτάκης και οι συνάδελφοί μου στα κεντρικά αθηναϊκά κανάλια, όλοι αυτοί που από τώρα φοβούνται, αποκρύβουν αλλά συζητούν την παρουσία μας σε όλη τη χώρα. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχουν εμβόλια φάρμακα για αυτό που έπραξε και πράττει ο σημερινός πρωθυπουργός. Δεν υπάρχουν εμβόλια για τη φτώχεια, για την ανεργία και για τα συσσωρευμένα χρέη τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Δυστυχώς ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται στην πράξη ολετήρας της οικονομίας και καταστροφέας της ελληνικής κοινωνίας. Δεν σώζει ζωές. Ρημάζει ζωές. Σπρώχνει στη δυστυχία και την ανέχεια εκατομμύρια Έλληνες. Και με τη βοήθεια των γνωστών καναλιών επιχειρεί να παρουσιάσει την πολιτική του ως «εξαιρετική».

Μόνο το 2020, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις των εκπροσώπων του λιανεμπορίου, ο τζίρος των μικρών καταστημάτων βυθίστηκε κατά 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπολογίσουμε τα προστιθέμενα και αθροιζόμενα χρέη το 2021! Τόσο ο κύριος Χρήστος Σταϊκούρας όσο και ο κύριος Κωστής Χατζηδάκης επιχειρούν να παρουσιάσουν θαυμάσια, υπέροχη και εντόνως αναπτυξιακή την σημερινή εικόνα της οικονομίας. Τόσο για την κεφαλή όσο και για τους υπόλοιπους, μόλις κάνουμε το εμβόλιο, που ασφαλώς δεν είναι αρνητική πράξη, αυτόματα θα απογειωθεί η οικονομία μας.

Ο ΣΚΑΪ έχει αναλάβει σχεδόν μονοπωλιακά την αναστήλωση ή περιφρούρηση της κυβερνητικής εικόνας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα δεν φροντίζουν να φέρονται ιδιαίτερα φιλικά στον κύριο Μητσοτάκη, και εξ αυτού εχθρικά στο λαό.

Σίγουρα εχθρικά θα φερθούν και σε εμάς με ποικίλους τρόπους. Αισθάνονται ότι το κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» ανεβαίνει σε όλη τη χώρα. Καταλαβαίνουν ότι ήδη είμεθα πολλοί, και η τάση για Ελευθερία, για Δημοκρατία, για μεγαλύτερη Κοινωνική Δικαιοσύνη και για προάσπιση της Ανεξαρτησίας είναι σίγουρα υπερμεταδοτική. Αντιλαμβάνονται και όσο μας αποκρύβουν τόσο θα μεγαλώνουμε. Καταλαβαίνουν ότι όσο επιτίθεται ή διώκουν εμένα τόσο αυτό που είστε εσείς, γίνεται γιγαντιαίο και χαλυβδώνεται.

Αυτήν την ώρα υπάρχει μια πανελλαδική τάση αλλαγής όσων βλέπουμε. Η απογοήτευση του λαού είναι εμφανής και αποκαλύπτεται σε όλες τις έρευνες. Ένα τεράστιο ποσοστό θέλει άλλο κόμμα, και ένα μεγαλύτερο δεν θεωρεί επαρκείς ηγεσίες ούτε αυτή της ΝΔ ούτε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Εκατομμύρια Έλληνες που ανήκαν άλλοτε στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ αναζητούν στέγη και ψάχνουν πάλι το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Το μεγαλύτερο κομμάτι του λαϊκού κορμού της ΝΔ  ακούει «Μητσοτάκης» και στρέφει το βλέμμα αλλού. Η ΝΔ αποκαθήλωσε ακόμη και τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Δεν γνωρίζει τις αρχές του. Αποφεύγει να αναγνωρίσει ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Ο κύριος Ζόραν Ζάεφ αποκάλυψε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός πάλεψε με νύχια και με δόντια για τα δίκαια των Σκοπιανών.

Οι φίλοι του κυρίου Μητσοτάκη, ο Ομότιμος Καθηγητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κύριος Θάνος Βερέβηςτα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ, οι φίλοι του στον ΣΚΑΪ, αυτού που έφτιαξαν το ντοκιμαντέρ, όλοι οι περίφημοι «δημοκράτες» που διατήρησαν και πολλαπλασίασαν τα μνημονιακά δεσμά κατοχής, έχουν έρθει πάλι στο προσκήνιο.

Πριν οι Τούρκοι κάνουν απόβαση προετοιμάζουν το έδαφος. Υποσκάπτουν την άμυνα. Με ποικίλες δηλώσεις και απίθανη μωρία. Οι περίφημοι εθνομηδενιστές ακολουθούν πάντα τις κινήσεις του κυρίου Μητσοτάκη, και τον έχουν στενό φίλο και σημαιοφόρο σε όσα λένε για τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Είναι οι ίδιοι που υποστήριζαν τα σχέδια του Κόφι Ανάν και την παραμονή των τουρκικών στρατευμάτων στη Βόρεια Κύπρο ως εγγύηση για την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων.

crashonline.gr

Share this post