Γ. Τράγκας: Φαίνεται ότι το θέμα Φουρθιώτη αποτελεί νήμα μεγάλων αποκαλύψεων για τη ΝΔ – Ετοιμαστείτε για δραματικές πολιτικές εξελίξεις!

Γ. Τράγκας: Φαίνεται ότι το θέμα Φουρθιώτη αποτελεί νήμα μεγάλων αποκαλύψεων για τη ΝΔ – Ετοιμαστείτε για δραματικές πολιτικές εξελίξεις!

Η ΝΔ είναι κομμένη στη μέση. Για την ακρίβεια στο εσωτερικό αυτής της κυβέρνησης, η οποία καταρρέει, συμπλέκονται αδυσώπητα Καραμανλικοί και Σαμαρικοί εναντίον των Μητσοτακικών. Όσα αποκαλύπτονται πλέον για την υπόθεση Μένιου Φουρθιώτη δείχνουν πόσες στενές σχέσεις είχε μαζί του η κυβέρνηση, πόση δύναμη είχε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, και πόσο κρατάει ακόμη στελέχη της δημόσιας τάξης. Ο στενός συνεργάτης του κυρίου Φίλιππου Βρυώνη κρατάει το Μαξίμου και την κυβέρνηση.

 

Θα ψηφίσετε πάλι έναν άνθρωπο που σας φυλάκισε για έναν χρόνο; Θα δώσετε πάλι ψήφο σε έναν πολιτικό που απέτυχε παταγωδώς σε όλα, και στην αναχαίτιση του κορονοϊού και σας έκλεισε το κατάστημά σας για έναν χρόνο; Θα εμπιστευτείτε την τύχη της χώρας μας ξανά σε έναν πολιτικό που αποφασίζει άνοιγμα του λιανεμπορίου την Πέμπτη και αλλάζει απόφαση την Παρασκευή φέρνοντας σε πλήρη απόγνωση και επανάσταση χιλιάδες οικογένειες, χιλιάδες εμπόρους; Σκεφθείτε ειδικά εσείς που ψηφίσατε στις τελευταίες εκλογές ΝΔ, αλλά δεν γνωρίζατε πόσο πολιτικά ανίκανος, πόσο επικίνδυνος στην πράξη μπορεί να είναι για την πατρίδα μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αν στηθούν κάλπες στις 23 Μαΐου ή στις 30 Μαΐου, θα δίνατε πάλι τις τύχες της χώρας στα χέρια ενός ανθρώπου που έχει παραλήρημα μεγαλείου και που έχει καταστρέψει την εθνική οικονομία για εκατομμύρια οικογένειες Ελλήνων;

 

Ο κύριος Μητσοτάκης θα έχει χειρότερη τύχη από εκείνη του Γιώργου Παπανδρέου. Ήδη το καταλαβαίνουν όλα τα μέλη της κυβέρνησής του. Αισθάνονται τον άνεμο της οργής που φυσάει σε ολόκληρη την επικράτεια. Όπως συμβαίνει πάντα, άρχισαν τα χρυσοπληρωμένα με εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση τηλεοπτικά κανάλια να μεταδίδουν απευθείας τις αποδοκιμασίες του κόσμου απέναντι σε όλους τους υπουργούς και τα στελέχη της κυβέρνησης. Από προχθές έχει πατηθεί το κουμπί της οριστικής απομάκρυνσης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλα τα κανάλια λίγο πολύ άρχισαν να μεταδίδουν τις διαμαρτυρίες των εμπόρων, των παραγωγών, των πεινασμένων κατοίκων διαφόρων περιοχών της Ελλάδος, που δε μπορούν να κατανοήσουν πώς σε 24 ώρες κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι αλλάζουν άποψη, και πότε τους ανοίγουν και πότε ξαφνικά τους κλείνουν. Και όλα αυτά χωρίς να εκτιμούν τόσο οι πολιτικοί όσο και οι άσχετοι επιδημιολόγοι, πού θα πάνε τα εμπορεύματα και τα χρέη χιλιάδων εμπόρων της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Κοζάνης και των άλλων πόλεων.

Ο θυμός εναντίον του κυρίου Μητσοτάκη, η γενική λαϊκή αποδοκιμασία κατά της κυβέρνησής του, η πείνα και η ανεργία, σπρώχνουν τον ακατοίκητο του Μαξίμου στην πολιτική άβυσσο. Δυστυχώς σπρώχνουν και την πατρίδα μας σε απροσδιόριστες πολιτικές εξελίξεις, σε πλήρη πολιτική αποσταθεροποίηση και σε άμεσο κίνδυνο πολεμικής εμπλοκής και ακρωτηριασμού από την επεκτατική και επιθετική Τουρκία.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει παντελώς ανίκανος να κυβερνήσει σε καιρό ειρήνης και να αντιμετωπίσει επιτυχώς τον κορονοϊό.

Φανταστείτε τι θα συμβεί αν αύριο το πρωί αποπειραθεί η Τουρκία για στρατιωτική επίθεση κάπου στο Αιγαίο με επιδίωξη στρατιωτικής νίκης τύπου 1897. Ίσως η χώρα να μην έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν δυσμενέστερες συγκυρίες από το να έχει έναν ατάλαντο και εξόχως φιλογερμανό πολιτικό στη θέση του πρωθυπουργού.

Σκεφτείτε ήρεμα και λογικά: Αν γίνουν εκλογές στις 23 Μαΐου ή 30 Μαΐου ή όποτε γίνουν θα ψηφίζατε πάλι αυτόν τον άνθρωπο; Όπου και αν ανήκετε, ό,τι και αν ψηφίζατε μέχρι σήμερα, είτε είστε Αριστεροί είτε Δεξιοί, θα ψηφίζατε Κυριάκο Μητσοτάκη, Στέλιο Πέτσα, Άκη Σκέρτσο, Αριστοτελία Πελώνη, Δημήτρη Καιρίδη, Λίνα Μενδώνη, Νίκη Κεραμέως, και όσους έφεραν την χώρα σε αυτήν την κατάσταση;  Όσοι με ακούτε σκεφτείτε καλά αυτό το ερώτημα: Θα ψηφίζατε πάλι τον άνθρωπο που σας έκλεισε έναν χρόνο φυλακή, που σας έβαλε λουκέτο στο μαγαζί, σας κατέστρεψε οικονομικά και σας υποσχέθηκε λεφτόδεντρα από την Ευρώπη, ενώ ήδη τα διανέμει στους εργολάβους των Αθηνών;

Οι πολιτικές εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες και δραματικές. Κάποιοι επιμένουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα θελήσει να πάει σε πρόωρες εκβιαστικές εκλογές στις 23 ή τις 30 Μαΐου. Ενδεχομένως, όπως εκτιμούν άλλοι, θα πάει μέσα στη ζέστη, μέσα στον Ιούλιο ή το φθινόπωρο, και όταν οι φίλοι του καταθέσουν τα ώριμα επενδυτικά σχέδιά τους και απορροφήσουν τα λεφτά που έχει υποσχεθεί η «αγία οικογένεια» από το Ταμείο Ανάπτυξης και τις τράπεζες έως το τέλος του καλοκαιριού, 30 Αυγούστου.

Είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι ο κύριος Μητσοτάκης στήνει διάφορες εργασίες υπέρ των εργολάβων και άλλων φίλων του. Τόσο τα νέα hotspot που σχεδιάζει για τα ακριτικά νησιά μας όσο και η ξαφνική μεταφορά των εννέα Υπουργείων στα κτήρια της ΠΥΡΚΑΛ, είναι ένα delivery περίπου 500 εκατομμυρίων που φαίνεται ότι επιθυμεί ο πολιτικός «Κόμμοδος» να διανείμει στις γνωστές εργολαβικές οικογένειες των Αθηνών. Περίπου 300 εκατομμύρια θα κοστίσουν τα σχέδια που έχει στο μυαλό του ο πολιτικός «Κόμμοδος» και η μετατροπή της ΠΥΡΚΑΛ σε ενιαίο κυβερνητικό συγκρότημα εννέα Υπουργείων και ένα πάρκο κάπου εκεί. Ακόμη, 200 εκατομμύρια και βάλε θα κοστίσουν τα νέα hotspot που ετοιμάζει στα νησιά με εντολή του ο κύριος Νότης Μηταράκης, ορισμένα από τα οποία θα αποτελέσουν παρατηρητήρια των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, όπως αυτό που θα γίνει στο ύψωμα του βουνού της Λέρου.

Επίσης, ο πολιτικός «Κόμμοδος» έχει υποσχεθεί μια σειρά από δουλειές στις οικογένειες των Αθηνών που αφορούν τη διανομή εκατομμυρίων ευρώ. Η «μαύρη» οικογένεια και το περιβάλλον της, η Ολιγαρχία των Αθηνών έχουν εδώ και καιρό έτοιμα τα επενδυτικά σχέδια, για να λάβουν μέρος στο φαγοπότι κάποιων χρημάτων του Ταμείου Ανάπτυξης που δεν θα επιστρέψουν στο πουγκί των Γερμανών βιομηχάνων.

Ο κύριος Μητσοτάκης θέλει εκλογές, αλλά στο Μαξίμου και στη ΝΔ ξέρουν ότι αυτές οι εκλογές θα είναι χειρότερο ναυάγιο από αυτό του πατέρα του το ’93. Έχει χαθεί πλήρως όλος ο γαλάζιος κορμός της ΝΔ και κυρίως οι νέοι άνθρωποι που πίστευαν σε κάτι καλύτερο, και τελικά βρέθηκαν μπροστά στη λειτουργία ενός φασιστικού πολιτικού μορφώματος που δεν έχει καμία σχέση με τις παλιές αρχές της ΝΔ, με το παλιό δημοκρατικό κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Επίσης αποσπώνται πολύ μακριά τόσο από τη ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ των Πρεσπών όλες οι πατριωτικές δυνάμεις τόσο εκείνες του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ όσο και αυτές της Κεντροδεξιάς και της Δεξιάς.

Το Μαξίμου φοβάται ότι τα κρούσματα του κορονοϊού μπορεί το Πάσχα να περάσουν τις δέκα χιλιάδες την ημέρα, όπως αναφέρεται από επιστήμονες ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ή φοβάται κάτι χειρότερο, δηλαδή να έχουμε επί ημερών του πολιτικού «Κόμμοδου» ένα επεισόδιο από τους Τούρκους στην καρδιά του Αιγαίου. Πρέπει να επαγρυπνούμε άπαντες τόσο για το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές όσο και για δραματικές εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Η Τουρκία θα επιδιώξει στρατιωτική νίκη τύπου 1897, και οι Γερμανοί ψάχνουν να βρούνε μοναδική ευκαιρία να βάλλουν τους Έλληνες στο διαπραγματευτικό τραπέζι, χωρίς να χάσουν τον έλεγχο εσωτερικά έχοντας είτε τον κύριο Μητσοτάκη είτε μια κυβέρνηση με τον κύριο Τσίπρα, ο οποίος θα έχει καθημερινά το επιχείρημα ότι «αυτός φταίει (ο Μητσοτάκης), και όχι εγώ για όσα πλέον τραβάμε»!

Ο πολιτικά ανόητος, ο πλέον αποτυχημένος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης και ειδικά του μνημονίου, έχει μπροστά του τις υπογραφές των μνημονίων συνεργασίας για την Βόρεια Μακεδονία. Εκεί θα φανεί και η απόλυτη ταύτιση του ακατοίκητου με τον κύριο Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει μπροστά του τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στα Ακριτικά νησιά του Αιγαίου και την έξαρση πάλι της μεταναστευτικής κρίσης.

Η κοινωνία έχει οικονομικά βουλιάξει. Εκατοντάδες χιλιάδες έμποροι και επαγγελματίες δεν έχουν πλέον να ζήσουν, ενώ οι πολιτικές ομάδες του Κοινοβουλίου σκέφτονται και μελετούν πώς θα συγκυβερνήσουν. Ήδη πολλά στελέχη και οπαδοί της Ελληνικής λύσης του κυρίου Κυριάκου Βελόπουλου αποσπώνται απογοητευμένα, ενώ συζητείται εντός του κόμματος χωρίς να τεκμηριώνεται, το πώς θα συγκυβερνήσουν ο κύριος Βελόπουλος και το κόμμα του με τη ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη. Η διαφορά της «μαύρης» Δημοκρατίας με το σπαρασσόμενο στο εσωτερικό ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται, αλλά ο κύριος Τσίπρας δεν παίρνει τα πάνω του.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «ΠΑΡΟΝ», κύριοι Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ασφαλώς μεγάλοι πολιτικοί και οι δύο, είναι υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας, διότι αντιλαμβάνονται ότι ο άνους, λόγω των μεγαλόπνοων σχεδίων του για την ΠΥΡΚΑΛ και τα hotspot δεν θα βρει την ψήφο του. Είναι τρομακτική και εγκληματική η ευθύνη εφημερίδων και ηλεκτρονικών μέσων για την απόκρυψη της δραματικής κοινωνικής κατάστασης που σοβεί στην πατρίδα μας.

Ορισμένες εφημερίδες και τηλεοπτικά δίκτυα έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τον Ερντογάν. Φθάσαμε στο σημείο να δούμε σε πρώτη σελίδα κυριακάτικης εφημερίδας ύμνους για τον αποτυχημένο υπουργό Δημόσιας Τάξης, κύριο Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ξαφνικά μετά από έντεκα χρόνια βρήκε αδιάσειστα στοιχεία για τον ψηλό και την κοπέλα που πέταξαν τις μολότοφ στην Marfin.

Ο επίμονος «κηπουρός», σύντροφος του κυρίου Μητσοτάκη, προσπαθεί με δημοσιογραφικό αντιπερισπασμό να ξεπεράσει όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση του παρουσιαστή κυρίου Μένιου Φουρθιώτη. Φαίνεται ότι αυτό το θέμα αποτελεί νήμα μεγάλων αποκαλύψεων για τη ΝΔ, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης όπως το έχει κάνει ο Χρυσοχοΐδης, για τον περίφημο αρχηγό της αστυνομίας, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο απομακρύνθηκε από τον κύριο Μητσοτάκη ο πρώην υπουργός Εργασίας, κύριος Βρούτσης. Αν αληθεύει εν όλω ή εν μέρει το χθεσινό δημοσίευμα του κυρίου Κώστα Βαξεβάνη στην εφημερίδα Documento, υπάρχει τεράστιο πολιτικό θέμα.

Πρέπει κάποια στιγμή οι νοήμονες και σοβαροί του Μαξίμου, όπως πχ ο κύριος Γεραπετρίτης ή ο νεόκοπος στην πολιτική κύριος Σκέρτσος, να μας εξηγήσουν γιατί ο πολιτικός «Κόμμοδος» της εποχής μας, το αφεντικό τους μπλέκεται σε υποθέσεις τύπου του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη ή τύπου του κυρίου Μένιου Φουρθιώτη. Αληθεύει το δημοσίευμα του κυρίου Βαξεβάνη; Έχει στενότατες σχέσεις με το Μαξίμου και τους υπουργικούς στόχους ο κύριος Φουρθιώτης; Αληθεύει ότι ο άνθρωπος αφιέρωσε μια ολόκληρη κυριακάτικη εφημερίδα στην κυβέρνηση και στον σημερινό πρωθυπουργό και ότι τώρα παρασκευάζει ένα τετράωρο δελτίο ειδήσεων; Αληθεύει ότι υμνεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί συγκεκριμένους ανθρώπους του Μαξίμου και της κυβέρνησης, και ότι ξαφνικά του αποσύρατε τους 14 ή 16 αστυφύλακες, τι σημασία έχει, από τη φύλαξή του;

Οι ευθύνοντες του Μαξίμου πρέπει κάποια στιγμή να μας πούνε γιατί ο πολιτικός «Κόμμοδος» της εποχής μας αφενός εμπλέκεται σε τέτοιες ιστορίες και αφετέρου γιατί ανακοινώνει μόνο μέτρα διανομής εκατομμυρίων σε εργολάβους. Σε μια εποχή που όλη η Ελλάδα πεινάει, αυτός μοιράζει εκατοντάδες εκατομμύρια σε εργολάβους για έργα ανάπλασης και hotspot. Το ίδιο περίπου κάνει σε μικρογραφία και ο ανιψιός του στον δήμο της Αθήνας. Πρέπει να είναι εντελώς γκάγκα όλη η οικογένεια, για να πιστεύουν ότι έτσι γεμίζουν τα στομάχια εκατομμυρίων Ελλήνων, ενώ όλοι βλέπουν ότι το μόνο που γεμίζει είναι οι τσέπες των φίλων της οικογένειας, των Ολιγαρχών και των εργολάβων.

Ετοιμαστείτε για πρόωρες εκλογές, ετοιμαστείτε για δραματικές πολιτικές εξελίξεις. Ετοιμαστείτε για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία το οποίον θα μας οδηγήσει στην προκρούστια κλίνη του εθνικού ακρωτηριασμού.

Όσοι είστε μέλη του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι ή θέλετε να ενταχθείτε στο Κίνημα, δραστηριοποιηθείτε με την ίδια ένταση που θα το κάνατε αν γίνονταν εκλογές την επόμενη εβδομάδα ή σε δύο μήνες ή σε ένα χρόνο. Δημιουργήστε πυρήνες και επιτροπές σε όλες τις περιοχές και τις γειτονιές χωρίς να σκέφτεστε ότι ήδη έχει δημιουργηθεί μια ή δύο στην περιοχή σας. Κάντε τη δική σας ομάδα, το δικό σας πυρήνα. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση για όλα τα μέλη του Κινήματος να επαναλάβουμε συνθήκες και χαρακτηριστικά κομμάτων και κινημάτων του παρελθόντος. Η φιλαυτία πρέπει να δίνει την θέση της στην αλληλεγγύη, την εθνική αλληλεγγύη. Ο εγωισμός και ο ατομικισμός πρέπει να δίνουν τη θέση τους στην ευγενή άμιλλα και στην θετική, πολιτική επίδοση για το καλό της κοινωνίας και του έθνους. Οι βλακώδεις ανταγωνισμοί πρέπει να δώσουν τη θέση τους στην ενότητα, στην ομοψυχία και την ομοθυμία.

Απευθύνομαι στους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς μας, στις δεκάδες επιτροπές μας: Καταγράψτε όλους τους φίλους μας. Προτείνετε στα κεντρικά του κόμματος, τα οποία θα είναι σε πλήρη λειτουργία από την επόμενη εβδομάδα, νέους ανθρώπους, βαθύτατα δημοκρατικούς και πατριώτεςΠροτείνετε όλους εκείνους που άξια θα θελήσουν να μας εκπροσωπήσουν σε ψηφοδέλτια για το Κοινοβούλιο, για τους δήμους και τις περιφέρειες, για τις ευρωεκλογές, και για όλα τα επαγγελματικά και συνδικαλιστικά σωματεία.

Δουλεύουμε με διπλή ταχύτητα από σήμερα και επαγρυπνούμε. Απευθύνομαι σε όλους τους Νεοδημοκράτες, Κεντροδεξιούς και Δεξιούς, σε όσους είναι οργισμένοι και απογοητευμένοι από το θέαμα του πολίτικου «Κόμμοδου» της εποχής μας, από την εικόνα ενός κόμματος που θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Διαβάστε όλοι το άρθρο του Κώστα Σημίτη που φιλοξένησαν τα «ΝΕΑ «του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένα άρθρο με τον οποίον ο αρχιερέας της διαπλοκής, ο αρχιτέκτονας της εθνικής καταστροφής, ο Γερμανός πράκτορας, όπως τον αποκαλούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου στη σύζυγό του, ο πρωταγωνιστής των Ιμίων και της συμφωνίας της Μαδρίτης, επιχείρησε να πλήξει τη διαχείριση των ελληνοτουρκικών από τον Κώστα Καραμανλή και φυσικά το «Όχι» του Βουκουρεστίου. Τόσο ο Γερμανός πράκτορας Σημίτης όσο και το γερμανικό πιόνι Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι απόλυτα ταυτισμένοι κάτω από τα κελεύσματα της Καγκελαρίας του Βερολίνου. Μετά από συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτός που αναγνώρισε τα χωρικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, επετέθη εναντίον του Κώστα ΚαραμανλήΚαι το έκανε τη στιγμή που όλοι οι Καραμανλικοί αποσπώνται από την ΝΔ, οργισμένοι για την συμπεριφορά και την αρνητική πολιτική επίδοση του σημερινού πρωθυπουργού.

Επειδή ο Μητσοτάκης θα προβεί τώρα σε υπογραφή των μνημονίων συνεργασίας με τα Σκόπια του Ζόραν Ζάεφ, έβαλαν τον Σημίτη να μειώσει τη  διαχείριση Καραμανλή, έτσι ώστε να μην υπάρξουν εσωτερικές αντιδράσεις στη «μαύρη» Δημοκρατία της «αγίας οικογένειας». Φοβούνται ότι τόσο οι Καραμανλικοί όσο και οι Σαμαρικοί θα αντιδράσουν. Έχουν βέβαια τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και τη κοινή γερμανοκαθοδηγούμενη πορεία προς νέες υποχωρήσεις.

Οι επιθέσεις κατά Καραμανλή και Σαμαρά από την εφημερίδα του κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι προσχεδιασμένες και προσταγμένες από τον ίδιο τον κύριο Μητσοτάκη. Και φυσικά για να δημοσιευτούν αυτά, τα μέσα ενημέρωσης πληρώνονται αδρά.

Είναι οριακή, όμως, η κατάσταση λόγω δραματικής πτώσης της ΝΔ. Ενδεχομένως αν γίνουν σύντομα εκλογές, η ΝΔ κινδυνεύει από πρωτοφανή ιστορική συντριβή. Και δεν θα μπορέσει να κάνει ούτε νοθεία, διότι θα είναι σαρωτική η καταδίκη από τον Ελληνικό λαό. Δεν θα υπάρξει ούτε από οποιαδήποτε Singular Logic που να αλλοιώσει ένα συντριπτικό αποτέλεσμα. Θα γίνει πραγματική επανάσταση.

Εδώ και δύο ημέρες, προφανώς γιατί οι λαϊκές πιέσεις και τα τηλεφωνήματα είναι πολλά, γιατί τα κανάλια αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με το αλαλούμ των λοιμωξιολόγων και το Μαξίμου, καθώς και με τους εξαφανισθέντες Τσιόδρα – Σήψα και τον χρυσοπληρωμένο, επικίνδυνο Μαγιορκίνη ο οποίος κάθε τόσο λέει ότι «οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται και δεν αποφασίζουν τα μέτρα», η κυβέρνηση έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει εν εξελίξει έκρηξη λαϊκού ηφαιστείου, ανώτερη εκείνη των αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος. Για αυτό επιστρατεύει πάλι τη Marfin. Ο κύριος Χρυσοχοΐδης, ο επίμονος «Κλουζώ» όπως τον παρουσιάζουν οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, είναι πολύ κοντά στη σύλληψη δύο δραστών μετά από 12 χρόνια, όπως μετά από 20 χρόνια έπιασε τη 17 Νοέμβρη αφού προηγουμένως οι Γάλλοι του είπανε: «Αργήσατε δυο δεκαετίες».

crashonline.gr

Share this post