Δέος και ανατριχίλα Έλληνες . Δείτε ποια δύναμη εκεί στη Συρία ετοιμάζεται να κατατροπώσει τον Οθωμανό Τούρκο

Δέος και ανατριχίλα Έλληνες . Δείτε ποια δύναμη εκεί στη Συρία ετοιμάζεται να κατατροπώσει τον Οθωμανό Τούρκο

Μια δύναμη που έρχεται από τα βάθη των αιώνων , μια εκπληκτική  στρατιωτική δύναμη εκπρόσωπος του Ελληνισμού και διαχρονικά εγγυητήρια της παγκόσμιας ειρήνης και της κοινής ευημερίας , μια ιδέα , ένα όραμα και ένας ανυπέρβλητος πολιτισμός  στο διάβα των αιώνων , θα «ξανακτυπήσει»

 Επί 23 συνεχείς αιώνες όλοι οι Λαοί της Ανατολής τον λατρεύουν ως Ελευθερωτή και τον θεωρούν Αρχηγό τους . Ο Μέγας Αλέξανδρος , είναι το ανυπέρβλητο ίνδαλμα της Ανατολής

Ως  Ισκεντέρ παραμένει ο μεγαλύτερος, ο πιο οικείος και πιο σεβάσμιος ήρωας όλης της Ανατολής. Προς τιμή τους έχει δημιουργηθεί ίσως η πιο ισχυρή Ταξιαρχία αυτή τη στιγμή στον Κόσμο  , η Ταξιαρχία «Ισκενντέν» η οποία αποτελεί την παραφθορά του ονόματος του Μέγα Αλέξανδρου, ο οποίος μετά από χιλιάδες χρόνια καθοδηγεί τις καρδιές των Αράβων και πολλών άλλων κατοίκων της περιοχής, κατά των δολοφόνων όπως ο ISIS, των τυράννων τύπου Ερντογάν και κατά των Αντίχριστων .

Η Ταξιαρχία «Ισκενντέν»  με το πνεύμα του Μέγα Αλέξανδρου να την εμψυχώνει και να την καθοδηγεί , είναι ο εφιάλτης κάθε εχθρού της παγκόσμιας Ειρήνης .

Μέλη της Ομάδας μας, «μαύροι πάνθηρες» από την Κύπρο , Έλληνες στην ψυχή και στη συνείδηση , σπεύδουν να ενταχθούν στο στρατιωτικό πνεύμα του Μεγάλου στρατηλάτη , του Βασιλιά των Βασιλέων  , σπεύδουν να νιώσουν αυτό που δεν μπορεί να περιγραφεί , «διψάνε» και δεν βλέπουν την ώρα να «ξεδιψάσουν» , τους φταίει το μεταφορικό που δεν πάει γρηγορότερα και η απόσταση που δεν είναι μικρότερη .

Εκεί θα πολεμήσουν δίπλα στους κυνηγημένους χριστιανούς και τους  προδομένους , δίπλα σ όσους υπερασπίζονται το δίκαιο και την ειρήνη . Θα πολεμήσουν τους Νέο Οθωμανούς Τούρκους και τις ιδέες τους , θα πολεμήσουμε για το αίμα που έχυσαν στις γενοκτονίες σε βάρος του Ελληνισμού , για το αίμα που έχυσαν στην Κύπρο , για τις προσβολές στα όσια και ιερά του Ελληνισμού , για το θράσος και την προκλητικότητά τους και για τη συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου.

Οι ΦΥΛΑΚΕΣ σας είχαμε προειδοποιήσει 21/4/2018 , αλλά και παλιότερα «Κάντε λίγο υπομονή , άρχισε η διάλυση της Τουρκίας » και σας έχουν γνωρίσει για την ενεργοποίηση τους σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» 24/6/2019 « Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται Ταγίπ Ερντογάν .Ιδού μέρος τους σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» που εκτελέστηκε για την προστασία της Πατρίδας.

Όταν , δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας και δεν θα εμπιστεύεστε τ αυτιά σας , θα είμαστε πίσω από τις εξελίξεις .

Ο Έλληνας «στρατηγός» με τους επίλεκτους που μεταβαίνει ήδη στην πόλη Μάνμπιτζ έχει μια εντολή .. να μετατρέψει τη Συρία στο «Βιετνάμ της Τουρκίας»

ΕΣΕΙΣ ένα να ξέρετε .. «διοικητής αυτής της στρατιωτικής δύναμης » θα είναι ΕΛΛΗΝΑΣ !!

ΈΡΧΕΤΕ ..  Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής ) 

Share this post