Δείτε πως έγινε η ληστεία «μαμούθ» στο αεροδρόμιο του Σάο Πάολο – Αντέγραψαν το Casa de Papel (βίντεο)

Δείτε πως έγινε η ληστεία «μαμούθ» στο αεροδρόμιο του Σάο Πάολο – Αντέγραψαν το Casa de Papel (βίντεο)

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της ληστείας «μαμούθ» που σημειώθηκε την Πέμπτη στο αεροδρόμιο του Σάο Πάολο στην Βραζιλία, όταν ένοπλοι έκαναν έφοδο στον τερματικό σταθμό χειρισμού φορτίου και άρπαξαν 750 κιλά χρυσού.

Στη ληστεία στη Βραζιλία, που θυμίζει τον 3ο κύκλο της δημοφιλούς ισπανικής σειράς «La Casa de Papel», όπου ο El Profesor και η παρέα του υποδυόμενοι αξιωματικούς του στρατού μπουκάρουν με βαρέα οχήματα στην Τράπεζα της Ισπανίας με σκοπό να κλέψουν τα αποθέματα χρυσού, συμμετείχαν συνολικά οκτώ άτομα ντυμένοι σαν αξιωματικοί της αστυνομίας, με καλυμμένα πρόσωπα, όπου έφτασαν στο αεροδρόμιο με δύο μαύρα φορτηγάκια που ήταν παρόμοια με τα οχήματα της ομοσπονδιακής αστυνομίας!

Βίντεο: Πώς έγινε η κινηματογραφική ληστεία στο αεροδρόμιο

Από το αυτοκίνητο κατέβηκαν τέσσερις άνδρες με τα πρόσωπα καλυμμένα, κρατώντας βαρύ οπλισμό. Η ληστεία έγινε σε μόλις σε λίγα λεπτά με τους δράστες να αναγκάζουν τους υπαλλήλους του αεροδρομίου να γεμίσουν την καρότσα του αυτοκινήτου με την αμύθητη λεία και εν συνεχεία τράπηκαν φυγή.

Οπως γίνεται γνωστό από έκθεση των Αρχών οι ληστές εκτός από τα 750 κιλά χρυσό, απέσπασαν επίσης και πολύτιμα μέταλλα, αλλά και πήραν και δύο εργαζομένους ως ομήρους. Σημειώνεται ότι εκπρόσωπος του αεροδρομίου διαβεβαίωσε ότι δεν τραυματίστηκε κανείς στην ένοπλη ληστεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη ληστεία:

Share this post