Δείτε τους όλους μαζί – Πιο κοντά από ποτέ ο Τρίτος Ναός στην Ιερουσαλήμ

Δείτε τους όλους μαζί – Πιο κοντά από ποτέ ο Τρίτος Ναός στην Ιερουσαλήμ

Η μεγάλη αποκάλυψη για την παγκόσμια ηγεσία που δείχνει να πλησιάζει

Στην Ιερουσαλήμ, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 75η επέτειο από την απελευθέρωση του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς από τον Κόκκινο Στρατό, εκεί βρέθηκαν οι ηγέτες του πλανήτη, προκειμένου, όπως μόνο στο el.gr διαβάζετε να συμφωνήσουν για παγκόσμια ειρήνη, με την κάθε πλευρά να θέλει συμμετοχή στην παγκόσμια εξουσία.

Ανάμεσά τους ήταν ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς από την πλευρά της Εθνικής Δεξιάς (ισχυρό έθνος-κράτος, φιλελεύθερη οικονομία), ενώ από την πλευρά των αριστερόστροφων διεθνιστών της Νέας Τάξης (παγκοσμιοποίηση, κομμουνιστικό μοντέλο οικονομίας) βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, γερμανοί αξιωματούχοι κ.α.

Το κλίμα ήταν «θερμό» και αποφάσισαν να προσπαθήσουν να μοιράσουν «ειρηνικά» τον πλανήτη, ακόμα και να συγκυβερνήσουν.

Εκεί, μάλιστα στην Ιερουσαλήμ, όπου ενώνονται οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες, ξεκινά και ενδεχόμενα θα τελειώσει η διαδικασία ερχομού κατάλληλου ή κατάλληλων παγκόσμιων ηγετών.

Η πλευρά των Πούτιν και Τραμπ έχει «στρατολογηθεί», ώστε και η Εθνική Δεξιά να έχει τον παγκόσμιο αντιπρόσωπό της, στην παγκόσμια ειρήνη που επιχειρείται. Με πιο απλά λόγια, δεν αποκλείεται, αν τελικά ευοδωθεί η προσπάθεια παγκόσμιας συνεννόησης των δύο μεγάλων κέντρων εξουσίας, ο παγκόσμιος ηγέτης να μην είναι ένας αλλά δύο.

Τα σχέδια αναφέρουν πως η τελετή παρουσίασης της παγκόσμιας ηγεσία σε όλον τον πλανήτη, θα γίνει στον λεγόμενο Τρίτο Ναό.

Εκεί θα καλέσουν εβραίους και μουσουλμάνους να χτίσουν μαζί, στο όνομα του Αβραάμ, κοινού πατέρα και των δύο, τον Τρίτο Ναό, του οποίου την ανέγερση ναι μεν επιθυμεί η Νέα Τάξη, αλλά όχι προς ανάδειξη του εβραϊκού δόγματος, παρά μιας παγκόσμιας κοινωνίας με συγχώνευση όλων των θρησκειών. Το «παρών» θα δώσουν φυσικά και χριστιανοί.

Η αρχή έγινε στο Άουσβιτς. Μουσουλμάνοι και εβραίοι θρησκευτικοί αξιωματούχοι απέτισαν φόρο τιμής χθες στα θύματα του Ολοκαυτώματος κατά την διάρκεια της «ιστορικής» όπως χαρακτηρίζεται κοινής επίσκεψης τους στο πρώην ναζιστικό στρατόπεδο εξόντωσης.

Ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Αραβικού Συνδέσμου, ο Σαουδάραβας Μοχάμαντ μπιν Αμπντουλκαρίμ Αλ-Ισα υπογράμμισε ότι ήταν «ιερό καθήκον και μεγάλη τιμή» η επίσκεψη των 60 θρησκευτικών αξιωματούχων στον τόπο του στρατοπέδου εξόντωσης, οι οποίοι ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, Ο γενικός γραμματέας γονάτισε την στιγμή όπου χοροστατούσε της προσευχής κοντά στο μνημείο του Άουσβιτς, αφιερωμένο στους ανθρώπους, οι περισσότεροι Εβραίοι, που εξοντώθηκαν στο στρατόπεδο αυτό.

Το βίντεο μιλά από μόνο του:

el.gr

Share this post