Δείχνουν το μέτωπο και μπαίνουν μέσα – Πρόβα τζενεράλε στην Εκκλησία και μια είδηση «βόμβα»! vid.

Δείχνουν το μέτωπο και μπαίνουν μέσα – Πρόβα τζενεράλε στην Εκκλησία και μια είδηση «βόμβα»! vid.
Αργότερα με… «σφράγισμα»;;;

Υπό αυστηρούς όρους τελείται στους ναούς της χώρας η χριστουγεννιάτικη Θεία λειτουργία με αφορμή τον κορωνοϊό.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως για να μπουν στην Εκκλησία, οι πιστοί δείχνουν το μέτωπό τους, προκειμένου να τους το… «σκανάρουν» και να γίνει «θερμομέτρηση». Η εικόνα παραπέμπει στο μέλλον, όπου δεν αποκλείεται οι πιστοί να χρειάζεται, κατά κάποιον τρόπο, να «σφραγιστούν», ότι δηλαδή έχουν κάνει το εμβόλιο, για να μπορούν να μπουν στην εκκλησία (ΕΔΩ).

 

Πιστοί περιμένουν υπομονετικά έξω από τον ναούς τηρώντας τα μέτρα περιορισμούς της ελευθερίας και τις αποστάσεις μέχρι να τους ενημερώσουν ότι μπορούν, αφού θερμομετρηθούν στο μέτωπο, με την σειρά τους να μπουν μέσα στην εκκλησία σύμφωνα με τους περιορισμούς που έχουν οριστεί. 

Σε πολλές εκκλησίες υπάρχουν ταξιθέτες και καρτελάκια, λες και είναι κινηματογράφος.

Μάλιστα σε μία είδηση «βόμβα», οι εκκλησίες θα μεταβληθούν ακόμα και σε «ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ», άπαξ και δεν υπάρχουν άλλοι χώροι. Αργότερα θα «σφραγίζεσαι» και μέσα στην εκκλησία;;;

 


 

Ήδη, έχει οργανωθεί από την Αρχιεπισκοπή το σχέδιο “εμβολιασμοί σε ναούς” και τις επόμενες ημέρες θα γίνει πράξη. Σύμφωνα με το Βήμα Ορθοδοξίας, ετοιμάζονται να λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα οι ναοί της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εκκλησίες σε αρκετές Μητροπόλεις όπως: Σύρου, Ν. Ιωνίας, Χίου, Ναυπάκτου, Ιωαννίνων.

 

el.gr

Share this post