Δεν βλέπετε τίποτα ακόμη! Η δραματική κόλαση που πρόκειται να συμβεί, αποκαλύφθηκε το βρώμικο μικρό μυστικό των παγκοσμιοποιητών…

Δεν βλέπετε τίποτα ακόμη! Η δραματική κόλαση που πρόκειται να συμβεί, αποκαλύφθηκε το βρώμικο μικρό μυστικό των παγκοσμιοποιητών…

Από τη Λίζα Χέιβεν .

Ενώ ο κόσμος παρακολουθεί τα ψεύτικα ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης, η παγκόσμια ελίτ εφαρμόζει κρυφά τα σχέδιά της για μαζική σφαγή ανθρώπων.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Γεωργίας, θέλουν εκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς και δεν θα σταματήσουν καθόλου για να το κάνουν. Συνεπώς, επιδιώκουν επιθετικά το σχέδιο του πληθυσμού…

Σήμερα εφαρμόζονται πολλές μέθοδοι αποπληθυσμού, ωστόσο, οι μεγαλύτερες επιθέσεις στην υγεία μας προέρχονται από τις εντολές του κοροναϊού, τις χημικές ουσίες, το φθόριο, τους ΓΤΟ, τα φαρμακευτικά φάρμακα και τους εμβολιασμούς για να αναφέρουμε μερικές.

Η εκστρατεία για την εξάλειψη των «άχρηστων τρώγων» εκ μέρους της «προνομιακής κυβερνητικής ελίτ» του πλανήτη είναι βέβαιο ότι θα έχει έναν πιο ολέθριο φόρο καθώς αυξάνονται τα επίπεδα του παγκόσμιου πληθυσμού. Μπορεί να αναμένεται.

 

Δεν είναι μυστικό ότι η ελίτ θέλει εκατομμύρια νεκρούς, και δεν το κρύβουν πλέον, όχι, είναι ανοιχτό και είναι περήφανοι για τη στάση τους.

Στο παρακάτω βίντεο, παίρνω συνέντευξη από τον εμπειρογνώμονα της υγείας Ronnie McMullen , ο οποίος αποκαλύπτει όλες τις παραπάνω πληροφορίες, καθώς και περισσότερες….

 

 

Lisa Haven

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post