Δεν είναι ένας ο ιός, δεν είναι ένα το μέρος

Δεν είναι ένας ο ιός, δεν είναι ένα το μέρος

Πριν μερικές ημέρες είπαμε το παρακάτω και τo είπαμε στη συχνότητα του minitrue  για δεύτερη φορά.

Ή τρίτη. δεν θυμάμαι

 

26/6

Και πάμε τέσσερις ημέρες μετά

 Μετά από δύο ημέρες, έρχεται και η είδηση και σφραγίζει τις…… προθέσεις.

Οι προθέσεις και οι υποθέσεις…. δεν βγαίνουν αόριστα ούτε από το μυαλό μου, κάποιοι χειρίζονται τις υποθέσεις με τον τέτοιο τρόπο που παρακάμπτουν όλο το σύστημα ασφάλειας του πλανήτη και δεν θα τους μάθουμε ποτέ!

Και είναι και κάποιοι άλλοι, που είναι μέσα στο σύστημα ασφαλείας,  κατέχουν μεγάλα πόστα, σε θέσεις κλειδιά,  φυσικά με όλες τις ανέσεις και τις παροχές για να εξυπηρετήσουν αυτούς που δεν θα μάθουμε ποτέ.

Αυτοί που δεν θα μάθουμε ποτέ ετοιμάζουν να χτυπήσουν τις δυτικές αγορές τροφίμων. Είχα και έχω την εικόνα ότι δεν ήταν η Κίνα το μέρος που θα ξεκίναγε αυτή η προσπάθεια. Η είδηση όμως μας ήρθε από την Κίνα. Κρατάω επιφυλάξεις, δίχως να αποκλείεται κανέναν κράτος, ειδικά όσον αφορά ένα κράτος με βαρύ ποινικό μητρώο στην εξάπλωση ιών….…ακούς ΠΟΥ…με βαρύ ιστορικό στις εξαπλώσεις ιών(!!!!….) που δεν «ήξερες» και που καθησύχαζες τον πλανήτη μιλώντας για… απλή γρίπη….;;;; τα μέλη μερικών εγκληματικών οργανώσεων στις ημέρες μας φοράνε κοστούμι.!

Λοιπόν ναι έχουν σκοπό να μολύνουν αυτά που τρώμε.

Από ποιο μέρος θα ξεκινήσουν;;; Είπαμε για τρία δυτικά κράτη και ένα ασιατικό, δίχως όμως να αποκλείονται και άλλες περιοχές. Το θέμα είναι ότι αποκαλυφθήκαν σε όλους μας οι προθέσεις.

Η ψηφιακή νέα εποχή, έχει το μενού της, τον διατροφικό κατάλογο της. Μέσα σε αυτόν είναι το κρέας εργαστήριου. Αυτό που είδαμε στο άρθρο μαζί με τον Μάικ http://www.minitrue.gr/2019/06/blog-post_92.html

Μολύνοντας την αγορά τροφίμων, π.χ. το χοιρινό, τα πουλερικά ή το μοσχάρι, ο νέος ιος κωδικός agent θα οδηγήσει σε lockdown τις…… κτηνοτροφικές μονάδες και φυσικά τα κοτέτσια μας. Όσοι δηλαδή έχουν στις επαρχίες.

Τα προϊόντα εργαστήριου όμως θα μας πουν ότι δεν μολύνονται, θα είναι εγκεκριμένα,  με barcode, όπως ακριβως ελέγχονται δειγματοληπτικά οι τουρίστες για να εισέλθουν στην χώρα μας.

Και μιας και το θυμήθηκα…κ.Τσιόρδα κ.Χαρδαλία, αγαπητέ Κυριάκο, σας θυμάμαι 2 μήνες πριν που μιλάγατε για υπευθυνότητα, που μας κλείσατε πανικόβλητοι στα σπίτια μας,  που κυνηγάγατε ανθρώπους που εκαναν βόλτα στα πάρκα, που κοινωνούσαν ή πήγαιναν στην εκκλησία, που κλείσατε τις εκκλησίες στο όνομα της υγείας…θυμάμαι την στάση που τηρησατε και τον τρόμο που σπέρνατε απο την οθόνη κάθε μέρα, και τώρα…………………………………………………………………………………… βλέπω να ανοίγετε τα σύνορα με κίνδυνο και ρίσκο για όλους εμάς!

Σας θυμάμαι πολύ καλά, εσάς του τρεις και μέρος της …ελληνικής κοινής γνώμης(δικαστές της κακιάς ώρας των social media) τι κάνατε και τι λέγατε τότε, τι κάνετε και τι λέτε σήμερα.

Μας κάνατε τότε να νιώθουμε υγειονομικοί τρομοκράτες, αγγίξατε την υπερβολή και την κάθετη αντιμετώπιση γιατί εμπιστευτήκατε τυφλά μια αγέλη από ύαινες σαν τον ΠΟΥ, μια επιστημονική κοινότητα που στάθηκε πολύ λίγη και πανικόβλητη…μπροστά στην πρόκληση.

Ήδη με το άνοιγα των συνόρων φάνηκε η υποκρισια σας….διότι υποκριτές βάλατε την οικονομία πάνω από την υγεία και μας λέγατε τόσο καιρό ψέματα ότι προέχει η υγεία απέναντι σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα.

Μα θα πουν κάποιοι, να μην κινηθεί ο τουρισμός να μην δουλέψουν οι επιχείρησες…;;;

Οι τουρίστες, οι παραπάνω πολιτικοί, πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες και μη,  δεν έχουν καταλάβει που έχουμε πατήσει σαν χώρα, δεν έχουν αντιληφθεί οι άνθρωποι τι γίνεται εκεί έξω, το μόνο που τους νοιάζει φίλε είναι η οικονομία…και σε μερικές των περιπτώσεων το κέρδος. Είναι η πικρή αλήθεια, δυστυχώς.

Τα γρανάζια που θερίζουν την χώρα φίλε μου στέκονται εκεί, είναι ακόμη εκεί και κανείς τους δεν μιλάει και θα ρίξουν και την οικονομία και αλλά πράγματα θα ρίξουν…αφου κανεις δεν μιλάει…κανεις δεν τα καταργει.

Πολλούς από του παραπάνω(όχι όλους) δεν τους νοιάζει η Ελλάδα, προτεραιότητα έχουν μόνο τα οικονομικά τους.

Το καντήλι της χώρα μας τρεμοσβήνει, οι νέες γενιές( το μέλλον της Ελλάδος μας) φθείρεται ανεπανόρθωτα στην συνείδηση ή θερίζεται στα τροχαία και στα ατυχήματα, τα νομοσχέδια ντροπής περνάνε το ένα πίσω από το άλλο και αυτούς τους νοιάζει πρώτα και μονο η οικονομία και ο τουρισμός…..οι οικονομικοί δείκτες να είναι καλοί, η τσέπη μου να είναι γεμάτη, τον μέλλον το δικό μου και της οικογένειας μου να είναι βέβαιο και όλα καλά.!

Δεν πάει έτσι, και αυτό θα φανεί στο χειροκρότημα.

Και εύχομαι να μην είναι μέσα στο μήνα.

Αν αύριο αυξηθούν τα κρούσματα κ.Τσιόρδα ποιος θα φταίει;

Εσείς οι επιστήμονες και υπεύθυνοι για την ασφάλεια μας, οι τουρίστες, οι επιχειρηματίες, αυτός που κοινωνάει και εκκλησιάζεται; Ποιος!!!!

Ποιος σας έβαλε να πάρετε αυτό το ρίσκο…;;;;

Με τυχαία δείγματα από τους τουρίστες είναι σαν να παίζετε την υγεία μας στην ρουλέτα.

Και θυμάμαι τι λέγατε και τι κάνατε πριν δυο μήνες και η υποκρισία σας με τρομάζει.

Από την θέση που είμαι, την εικόνα που εχω, έπαψα να σας εμπιστεύομαι. ΤΕΛΟΣ. ΑΡΚΕΤΑ.

Για αυτό λεμέ κάποια πράγματα που εντοπίζονται  από πριν, τα λέμε έγκαιρα για να μην υπάρχουν παρερμηνείες μετα.

Γιατί έχουμε φιλε πολλές παγίδες μπροστά μας.

Και μερικές από αυτές που έχουν εντοπιστεί είναι πολύ δύσκολες και αν μιλάω απότομα πιο πάνω είναι γιατί δεν εχω καλή μέρα σήμερα αλλά και γιατί θέλω η οικονομία μας να είναι καλά και υγιής… όπως και εμείς.

Είναι γιατί και εγώ θέλω οι δουλείες μου και τα όνειρα μου να γίνουν πραγματικότητα, όπως και τα δικά σου θέλω και όνειρα να πραγματοποιηθούν στο ακέραιο.

Είναι γιατί βλέπω ανθρώπους που είναι στο τιμόνι της χώρας και λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις να μην έχουν αντιληφθεί το κίνδυνο, από που προέρχεται και τι ευθύνεται….δηλαδή σε τι χρόνους έχουμε μπει.

Είναι γιατί πολλοί συνάνθρωποι μας, πάρα πολλοί δεν έχουν καταλάβει τα γιατί και τα πως….βρίσκονται σε λήθαργο νομίζοντάς ότι έτσι απλα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Μακάρι να επιστρέψουμε δίχως να μην χρειαστεί να δούμε δύσκολες εικόνες εκεί έξω, ναι μακάρι να επιστρέψουμε και μάλιστα αύριο κιόλας.

Κατάλαβες λοιπόν ότι τιποτα δεν αφήνεται στην τύχη του, ότι ο covid είχε αποστολές να εκπληρώσει που θα φανούν με το πέρασμα του χρόνου και ότι όταν έρθει ο νέος ιός,  θα έχει και αυτός συγκεκριμένη αποστολή, την τροφή μας.

 

http://www.minitrue.gr/

Share this post