Δεν είναι πια φαντασία: Έφτιαξε την στολή του IRON MAN και πέταξε δίπλα από αεροπλανοφόρο (Βίντεο)

Δεν είναι πια φαντασία: Έφτιαξε την στολή του IRON MAN και πέταξε δίπλα από αεροπλανοφόρο (Βίντεο)

Ο Tony Stark είναι ο δισεκατομμυριούχος υπερ-ήρωας της Marvel,

που έφτιαξε μια στολή που δίνει την δυνατότητα της πτήσης στον

χειριστή (στον Tony Stark ή αλλιώς Iron Man όπως είναι γνωστός

ως υπερ-ήρωας).

Εκτός από αυτό, η στολή του δίνει την δυνατότητα επικοινωνίας με ένα υπερσύγχρονο βοηθό Τεχνητής Νοημοσύνης, ο οποίος βοηθός, του παρέχει πληροφορίες στρατηγικής σημασίας (σχέδια, πληροφορίες για στόχους, πληροφορίες για πρόσωπα κλπ).

Ακολουθούν πληροφορίες όχι για τον κόμικ ήρωα της Marvel που απολαύσαμε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, αλλά για τον πραγματικό άνθρωπο που μοιάζει με τον Iron Man.

Ήδη έχει δημιουργηθεί στολή, η οποία είναι λειτουργική. Σε επίδειξη που έγινε για τον αγγλικό στρατό, βλέπουμε έναν άνθρωπο-χειριστή να πετάει με την βοήθεια της στολής δίπλα από αεροπλανοφόρο, η οποία στολή, στην ουσία είναι ένα jetpack, δηλαδή ένα σύστημα που επιτρέπει στον άνθρωπο να το φοράει και να πετάει στον αέρα αλλά και στο διάστημα (θεωρητικά).

Μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό αν η συγκεκριμένη στολή εντυπωσίασε τον αμερικανικό στρατό. Επίσης δεν γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά της. Πόση ώρα μπορεί να μείνει στον αέρα; Τι απόσταση μπορεί να διανύσει; Πόσο βάρος μπορεί να κουβαλήσει;

Βλέπουμε όμως, ότι οι ταινίες Επιστημονικής Φαντασίας, μόνο φαντασίας δεν είναι. Για του λόγου το αληθές, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ!!!

photo:unsplash

Share this post