Δεν κρύβονται- Δηλώσεις- ΣΟΚ: «Θα σας σφάξω όλους» – Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι συμβαίνει γύρω μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν κρύβονται- Δηλώσεις- ΣΟΚ: «Θα σας σφάξω όλους» – Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι συμβαίνει γύρω μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης προχωρά…
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Μπορεί οι μεταναστευτικές ροές να μην βρίσκονται στα επίπεδα το 2015, ωστόσο δεν έχουν σταματήσει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια, εξακολουθεί στη χώρα μας αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να είναι ο τεράστιος αριθμός παρανόμων μεταναστών που έχουν βρει…«καταφύγιο» τα 4 τελευταία χρόνια.

Και ενώ οι ΜΚΟ συγκεντρώνουν διαρκώς χρήματα για την περίθαλψη τους και την καλή διαβίωσή τους, αρκετοί είναι αυτοί που σε όλη την Ευρώπη αντιδρούν στην εισβολή που βλέπουν να δέχεται η πατρίδα τους. Πόσο μάλλον, όταν βλέπουν την εγκληματικότητα να αυξάνεται και την ασφάλεια να χάνεται από τις γειτονιές τους.

Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, βιασμοί, ληστείες και δολοφονίες από μουσουλμάνους μετανάστες είναι καθημερινό φαινόμενο και έχει δυστυχώς περάσει το υποσυνείδητο των πολιτών τους, να το θεωρούν κάτι «φυσιολογικό» που απλά…συμβαίνει.

Μια ακόμη τέτοια είδηση κάνει το γύρο του κόσμου προερχόμενη από την Αγγλία. Συγκεκριμένα, ενώπιον δικαστηρίου βρίσκεται υπόθεση με Αφγανό ο οποίος επιτέθηκε κατ΄επανάληψη με μαχαίρι εναντίον περαστικών στη Βρετανία αφού πρώτα τους ρώτησε την εθνικότητά τους κι εάν είναι Άγγλοι.

«Ένας άνδρας σε σούπερ-μάρκετ στο Λονδίνο θέλησε να σκοτώσει κόσμο εφόσον ήταν Άγγλοι», όπως περιγράφηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ο λόγος για τον 32χρονο Σαμιουλαχάκ Ακμπάρι, ο οποίος ήταν μάλιστα οπλισμένος με μια λεπίδα 25 εκατοστών.

Βίντεο από την κάμερα του καταστήματος, δείχνει τον Αφγανό αιτούντα ασύλου να χτυπάει στον ώμο έναν περαστικό και να τον ρωτάει την εθνικότητά του.

Όταν ο άντρας αποκάλυψε ότι ήταν από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Ακμπάρι επιτέθηκε με το μεγάλο μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο. Το θύμα κατά τον εισαγγελέα, γλίτωσε μόνο «κατά τύχη».

«Ο εναγόμενος σκόπευε να απειλήσει, να βλάψει και να σκοτώσει τα μέλη του πληθυσμού λόγω της εθνικότητάς τους ή αυτό που ο κ. Ακμπάρι αντιλήφθηκε ότι είναι η εθνικότητά τους- ήταν Άγγλοι», ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την Dailymail, μέσα σε 10 λεπτά, φεύγοντας από το σημείο, ο Ακμπάρι είχε τραβήξει μαχαίρι εναντίον άλλων δύο αντρών, τους οποίους ο άντρας ρώτησε για την εθνικότητα τους πριν τους επιτεθεί. Και οι δύο άντρες κατόρθωσαν να γλυτώσουν.

Όταν ο Ακμπάρι επέστρεψε στο σπίτι μετά τα μαχαιρώματα, ο ξάδερφος του κάλεσε την αστυνομία, προειδοποιώντας ότι «θέλει να σκοτώσει τους Άγγλους. Μπορώ να δω τα μάτια του, είναι σοβαρός. Θα το κάνει. Θέλει να σκοτώσει κάποιον. Παρακαλώ ελάτε γρήγορα».

Τέτοιες επιθέσεις, από μετανάστες κατά ντόπιων, έχουν συμβεί κατά χιλιάδες, από το 2015. Τα στατιστικά δείχνουν πως μεγαλύτερες πιθανότητες έχει το θύμα να δεχτεί επίθεση αν είναι Χριστιανός ή/και λευκός.

Μετά από όλα τα παραπάνω, πως μπορεί κανείς να κατηγορηθεί ως ρατσιστής όταν δεν θέλει να υπάρχουν στη χώρα του άνθρωποι με τέτοια νοοτροπία;

Άραγε τι θα έκαναν οι προοδευτικοί που φωνάζουν «Refugees Welcome», αν αυτοί ή κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, δεχότανε για παράδειγμα άγρια επίθεση με μαχαίρι από μετανάστες;

Μάλλον θα άλλαζαν γνώμη, αλλά ίσως θα ήταν πολύ αργά.

(φώτο: Eurokinissi)

el.gr

Share this post