Δεν κρύβονται: Νέα σειρά ρούχων για παιδιά από πασίγνωστη τραγουδίστρια με θέμα το Σκότος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν κρύβονται: Νέα σειρά ρούχων για παιδιά από πασίγνωστη τραγουδίστρια με θέμα το Σκότος (ΒΙΝΤΕΟ)
Τα πράγματα έχουν ξεφύγει.

Πριν περίπου ένα χρόνο, παγκόσμιος σάλος είχε ξεσπάσει με μια διαφήμιση, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Celine Dion και διαφήμιζε μια νέα ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ παιδική σειρά ρούχων.

Το ιδιαίτερο που έχει η νέα αυτή σειρά, που φέρει την υπογραφή της γνωστής τραγουδίστριας, είναι το ότι όπως η ίδια λέει απελευθερώνει τα παιδιά από τους παραδοσιακούς ρόλους αγοριού –  κοριτσιού.

Η διαφήμιση, έδειχνε την Dion, να μπαίνει μέσα σε μια αίθουσα με μωρά, ντυμένα σε ροζ και μπλέ μπλουζάκια και με μια…«μαύρη σκόνη» να την μετατρέπει σε ουδετερόφυλη.

Θυμηθείτε την:

Το εγχείρημα αυτό προχώρησε και παρακάτω μπορείτε να δείτε σε ρεπορτάζ αμερικανικής εκπομπής, ορισμένα σχέδια της σειράς, τα οποία σόκαραν τους παρουσιαστές, οι οποίοι αναρωτήθηκαν, ποιος γονιός θα έντυνε το παιδί του σαν μέλος κάποιας σατανικής σέκτας;

Όπως ακούγεται να λέει η Celine Dion, τα ρούχα αυτά, που δεν αναγνωρίζουν τους ρόλους αγοριών-κοριτσιών, βοηθούν τα παιδιά να βγουν έξω από τα καθιερωμένα στερεότυπα και να ανακαλύψουν τι θέλουν τα ίδια να είναι.

Στην εν λόγω σειρά, που οδηγεί τα παιδιά στο να μη διαφέρουν μεταξύ τους (αγόρι-κορίτσι) αλλά αντίθετα να είναι όλα το ίδιο (unisex), κυριαρχεί το μαύρο, μαζί με διάφορα σύμβολα που παραπέμπουν σε αποκρυφιστικές οργανώσεις, όπως κρανία. Ακόμη υπάρχουν και ορισμένα «αξεσουάρ», όπως κέρατα, αλλά και πρόσωπα ζώων όπως βλέπουμε, που συνοδεύουν την εν λόγω…κολεξιόν του Σκότους.

Λέτε να τα δούμε και στην Ελλάδα;

(φώτο: Video Screenshot)

https://www.el.gr/

Share this post