Δεν το βλέπετε πολύ συχνά… Πρώτη προειδοποίηση ανεμοστρόβιλου που εκδόθηκε για φλεγόμενο-ανεμοστρόβιλο.

Δεν το βλέπετε πολύ συχνά… Πρώτη προειδοποίηση ανεμοστρόβιλου που εκδόθηκε για φλεγόμενο-ανεμοστρόβιλο.

Ακριβώς όταν νομίζετε ότι το 2020 δεν θα μπορούσε πλέον να γίνει παράξενο ;!

Τι θα λέγατε για την πρώτη προειδοποίηση ανεμοστρόβιλου για έναν πυρο-στρόβιλο!

πρώτη προειδοποίηση ανεμοστρόβιλου για πυρκαγιά firenado california, Firenado: Η Εθνική Υπηρεσία Καιρού εκδίδει την πρώτη προειδοποίηση της Αμερικής για ανεμοστρόβιλο
Firenado: Η Εθνική Υπηρεσία Καιρού εκδίδει την πρώτη προειδοποίηση της Αμερικής για έναν ανεμοστρόβιλο. Εικόνα: Twitter

Ναί! Για πρώτη φορά στην ιστορία, έχει εκδοθεί προειδοποίηση ανεμοστρόβιλου για έναν φλεγόμενο ανεμοστρόβιλο από τη NWS.

Αυτό είναι ένας πραγματικός ανεμοστρόβιλος που προκαλείται από τη θερμική κλίση της πυρκαγιάς που ξεφλουδίζει τους δικούς του ανέμους! Και αυτή είναι η φωτιά.

Τώρα εδώ ένα βίντεο του φλεγόμενου- ανεμοστρόβιλου που προκάλεσε την προειδοποίηση ανεμοστρόβιλου ακριβώς δυτικά του Reno, NV (Loyalton Fire) στις 15 Αυγούστου 2020 το απόγευμα!

Δεν το βλέπετε πολύ συχνά… μια προειδοποίηση ανεμοστρόβιλου που εκδόθηκε για ένα firenado μέσα σε ένα σύννεφο πυρός που προκλήθηκε από μια μεγάλη πυρκαγιά κοντά στα σύνορα CA / NV.

Δεν το βλέπετε πολύ συχνά ... μια προειδοποίηση ανεμοστρόβιλου που εκδόθηκε για ένα firenado μέσα σε ένα σύννεφο pyrocumulus που προκλήθηκε από μια μεγάλη πυρκαγιά κοντά στα σύνορα CA / NV.  Πρέπει να είναι το 2020
Δεν το βλέπετε πολύ συχνά… μια προειδοποίηση ανεμοστρόβιλου που εκδόθηκε για ένα firenado μέσα σε ένα σύννεφο pyrocumulus που προκλήθηκε από μια μεγάλη πυρκαγιά κοντά στα σύνορα CA / NV. Πρέπει να είναι το 2020!

Εδώ μερικές περισσότερες εικόνες και βίντεο από κανάλια κοινωνικών μέσων:

Ναι, τι στο καλό ;!; Σήμερα μια προειδοποίηση για ανεμοστρόβιλο, η πρώτη του είδους του… Και τι γίνεται αύριο; Ο καιρός τρελαίνεται φέτος; Όπως εμείς οι άνθρωποι! Σοβαρά, το 2020 πρέπει να τελειώσει τώρα!

strangesounds.org

Share this post