Δεν το κρύβουν πλέον! Το σφιχταγκάλιασμα των παγκόσμιων Ελίτ με τον σατανισμό

Δεν το κρύβουν πλέον! Το σφιχταγκάλιασμα των παγκόσμιων Ελίτ με τον σατανισμό

Μήνες αφότου η Microsoft προκάλεσε δημόσια κατακραυγή για τη συνεργασία της με τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς, η πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων WeTransfer ξεκίνησε ένα ετήσιο πρόγραμμα συνεργασίας με την ηγέτιδα της σατανιστικής αίρεσης.

Οι χρήστες που επιχειρούν να μοιραστούν αρχεία στη WeTransfer κατακλύζονται από μια “wallpaper experience” και συνδέσμους προς την πλατφόρμα ψηφιακών τεχνών WePresent της εταιρείας με την Αμπράμοβιτς, μια ιέρεια διαβόητη για την εκτέλεση σατανιστικών τελετουργιών υπό το πρόσχημα της “τέχνης της παράστασης”, και την “καθηλωτική ψηφιακή χρονοκάψουλα” της.

Σύμφωνα με το WePresent, το οποίο συγκεντρώνει 80 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες σε 190 χώρες, η “καθηλωτική ψηφιακή και φυσική εμπειρία” σχεδιάστηκε από τη μέθοδο Abramović, η οποία καλεί το κοινό να εμπλακεί σε ασκήσεις αναπνοής, κίνησης, ακινησίας και συγκέντρωσης”.

“Η σύμπραξη WePresent και Marina Abramović σχεδιάστηκε για να εξερευνήσει την έννοια της κληρονομιάς και τη μεταφορά της γνώσης, των ιδεών και της δημιουργικότητας από γενιά σε γενιά”, αναφέρει η εταιρεία στην περιγραφή του ψηφιακού εκθέματος. “Μεγάλο μέρος της περίφημης τέχνης της Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν εστιάζει σε φυσικά αντικείμενα, αλλά σε μια μεταφορά ενέργειας: τη φευγαλέα χημεία μεταξύ των ανθρώπων, τις επιδράσεις του χρόνου και την κοινή εμπειρία”.

Η WePresent, με έδρα το Άμστερνταμ, διατηρεί λογαριασμούς κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, όπως η Google, η Apple, η Saint Laurent, η Samsung, η Balenciaga, η Squarespace, η Adidas και το Netflix. Η εταιρεία άρχισε να παρουσιάζει τη μέθοδο Abramovic στον ιστότοπό της τον Ιούνιο.

“Η πανδημία έχει προσφέρει μια ευκαιρία για ψηφιακές πλατφόρμες όπως η WeTransfer να εξερευνήσουν τι είναι δυνατό όταν φέρνουμε τον πολιτισμό στο διαδίκτυο”, σημειώνει η αρχισυντάκτρια της WePresents, Holly Fraser, σε δελτίο Τύπου που ανακοινώνει τη συνεργασία. “Ελπίζουμε αυτή η ψηφιακή εμπειρία της μεθόδου The Abramović να φέρει στο φως όχι μόνο νέες συνδέσεις με τον καλλιτέχνη”.

Η ανάθεση έρχεται μετά την απόρριψη από τη Microsoft ενός διαφημιστικού σποτ με την Αμπράμοβιτς για την προώθηση της συσκευής κεφαλής εικονικής πραγματικότητας, Hololens 2.

 

Η Αμπράμοβιτς προανήγγειλε η συσκευή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ψηφιοποιημένες εικόνες του πραγματικού περιβάλλοντός τους, ως μέσο για την προώθηση της “τέχνης της παράστασης χωρίς όρια”.

Η διαφήμιση της Microsoft με τη μάγισσα Αμπράμοβιτς συγκέντρωσε περίπου 25.000 thumbs downvotes και μόνο 626 thumbs upvotes, γεγονός που ώθησε την εταιρεία Microsoft να αφαιρέσει το βίντεο από το διαδίκτυο.

Ενώ τα mainstream media ελαχιστοποιούν τις σατανιστικές τελετουργίες της Abramovic ως performance art, σε μια τέτοια “performance”, “χάραξε μια πεντάλφα στο στομάχι της χρησιμοποιώντας ένα ξυράφι.

Το 2016, το διαδίκτυο εξερράγη μετά τη δημοσίευση από το WikiLeaks των emails που αποκάλυπταν ότι η Χίλαρι Κλίντον και ο Τζον Ποντέστα συμμετείχαν σε “μαγείρεμα πνευμάτων” με την συγκεκριμένη αποκρυφίστρια.

Lady Gaga, Marina Abramovic attend the 20th Annual Watermill Center Summer Benefit.

Εν τω μεταξύ, ο Eric Coomer, ο υπεύθυνος της της Dominion για την εκλογική νοθεία το 2020 δεν κρύβει την σχέση του με τον σατανισμό, το μίσος του για το χριστιανισμό και τον Πρόεδρο Τραμπ.

Το μπουμπούκι αυτό έχει τατουάζ πάνω του με έργα τέχνης που επαινεί η Εκκλησία του Σατανά.

Ο Eric Coomer ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν υπήρξε skinhead και εθίστηκε στην ηρωίνη, την κοκαΐνη και τα οπιοειδή.
Ο Coomer επιβεβαίωσε επίσης σε ένα πρόσφατο fluff αρθρο των New York Times ότι είχε ένα τατουάζ με το έργο τέχνης “Screaming Popes” του Francis Bacon.

Ο Coomer, ο οποίος ταξίδευε σε όλο τον κόσμο για ανταγωνιστικούς ποδηλατικούς αγώνες αντοχής, θα είχε ταιριάξει στην πανεπιστημιούπολη της Google, ως ένας στο πλήθος των αντικομφορμιστών τεχνολογικών τύπων. Στην πιο εταιρική επιχείρηση των εκλογών, ξεχώριζε για τα τατουάζ με ολόκληρο το μανίκι στα χέρια του (ένα από τα “Screaming Popes” του Φράνσις Μπέικον, κάποιοι ταύροι του Πικάσο) και τις τρύπες μισής ίντσας στα αυτιά του, όπου κάποτε φορούσε τα λεγόμενα βύσματα.

Αυτό το “έργο τέχνης” μοιάζει με κάτι που βγήκε κατευθείαν από την κόλαση. Ο καλλιτέχνης χλευάζει και προσβάλλει τους Καθολικούς Πάπες.

Σατανικό και σίγουρα αηδιαστικό, ιερόσυλο και ενοχλητικό για να το κοιτάξεις.
Ο Μπέικον ήταν ένας ακροαριστερός άθεος του οποίου η μακάβρια σειρά πινάκων απεικονίζει Καθολικούς Πάπες να ουρλιάζουν από αγωνία. Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που αναφέρεται στον ιστότοπο της Εκκλησίας του Σατανά που απαριθμεί καλλιτέχνες της σύγχρονης εποχής.

Πηγή: TGP

Share this post