«Δες Βλαδίμηρε, οι Αμερικανοί έρχονται στην Ελλάδα»: Οι Τούρκοι έχυσαν ΤΟΝΟΥΣ λαδιού στην «ΦΩΤΙΑ»

«Δες Βλαδίμηρε, οι Αμερικανοί έρχονται στην Ελλάδα»: Οι Τούρκοι έχυσαν ΤΟΝΟΥΣ λαδιού στην «ΦΩΤΙΑ»
Η Άγκυρα θέλει ο μεγάλος πόλεμος να ξεκινήσει από την Ελλάδα!!!

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, στην αγγλόφωνη ιστοσελίδα του, βάζει «ΦΩΤΙΑ« μεταξύ Αμερικανών και Ρώσων με επίκεντρο την Ελλάδα, σε μία προφανή κίνηση να μετατρέψει την χώρα μας σε πεδίο επικίνδυνης στρατιωτικής αντιπαράθεσης.

Γίνεται λόγος για απόβαση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Όπως σχολιάζουν οι Τούρκοι, «η υπερδύναμη της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού, δίνει ιδιαίτερη σημασία στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, μέσω του οποίου ενισχύει την παρουσία της στα Βαλκάνια και την Μαύρη Θάλασσα».

Πέραν τούτου, τονίζεται πως στην πρωτεύουσα του Έβρου θα φθάσουν σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες πάρα πολλά άρματα μάχης M1 Abrams, εκτοξευτήρες, πυροβόλα όπλα, ελικόπτερα τύπου Romeo, Sikorsky και Chinook και λοιπός εξοπλισμός, που χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανής. Η στρατιωτική άσκηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ) σε περιοχές της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και άλλων γειτονικών περιοχών.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, το οποίο ρίχνει άφθονο λάδι στην φωτιά, η αυξημένη παρουσία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Αλεξανδρούπολη μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στην Ρωσία.

Τίποτα δεν γράφεται τυχαία!!!

https://www.el.gr

Share this post