ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:Οταν ακους πολιτικο να λεει αυτη την φραση τοτε ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ οτι αυρος ο πολιτικος ακολουθει την ατζεντε της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!… Εσυ επιτελους πρεπει να αποφασισεις εισαι με τον εχθρο σου η με τον συναθρωπο σου;…Ολοι οι αλλοι που δηθεν δεν καταλαβαν η δε γνωριζουν ειναι απλα συμμετοχοι σε ενα παγκοσμιο εγκλημα κατα της ανθρωποτητας…!

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ, ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ.

Η ομιλία του Μητσοτάκη της οικογενειοκρατίας στο American Jewish Committee.

http://<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/b8YWNWbtaY8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί προς όλους ότι θα εφαρμόσει την προδοσία των Πρεσπών».
«Η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού είναι δυστυχώς μία πραγματικότητα στην Ευρώπη, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Νατιβισμός (Nativism) λέει στους ιουδαίους ο Μητσοτάκης της οικογενειοκρατίας, «εθνικισμός» το μεταφράζει το τουρκοκάναλο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το «Νατιβισμό», δηλαδή πρέπει να καταπολεμηθεί η άποψη ότι στην Ελλάδα πρέπει να κατοικούν απόγονοι Ελλήνων.

Πρέπει να πάψουν να υφίστανται αυτόχθονες λαοί. Με υποχρεωτικές διασταυρώσεις σε όλους τους Γκοΐμ, όπως κάνουν οι κτηνίατροι στα ζώα, με φυλετικές επιμειξίες, θα επικρατήσει ένας φυλετικός τύπος μιγάδων, που δεν θα έχει ρίζες πουθενά, θα νιώθει «πολίτης του κόσμου» και θα μεταναστεύει όπου θέλει κατά περίσταση. Η ηγεσία του κόσμου (οι κτηνίατροι) θα προέρχονται μόνο από την ιουδαϊκή ράτσα. Από τον «ρατσισμό», την «ξενοφοβία», τον «εθνολαϊκισμό» και τους άλλους νεολογισμούς για Γκοΐμ υπανθρώπους, περνάμε στον «νατιβισμό» (Nativism = αυτοχθονισμός). H ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ.

«Είσαι χειρότερος από τον Τσίπρα», φώναξαν οι Έλληνες Μακεδόνες στον Κυρ. Μητσοτάκη, στη Βέροια.
Ο προδότης Τσίπρας και η συμμορία του γνωρίζουν καλά σε ποιο σημείο βρίσκεται η καρδιά της Ελλάδος. Γνωρίζουν πού πονάει ιδιαίτερα η πατρίδα. Έτσι χτύπησαν αριστοτεχνικά και θανατηφόρα στην καρδιά του Έθνους, στην Μακεδονία, στο σημείο εκείνο που πιστεύουν οι προδότες ότι, με ένα καίριο χτύπημα, θα σκοτώσουν την Ελλάδα, την χώρα, την ιδέα που μισούν περισσότερο από όλα στην άθλια ζωή τους.

Ο Μητσοτάκης δήλωσε διατεθειμένος να πολεμήσει τον νατιβισμό, δηλαδή τους αυτόχθονες (τους ντόπιους) Έλληνες.
Χρησμοποιώντας επίτηδες ξένους όρους στις δηλώσεις του πιστεύει ότι τα ζώα, όπως θεωρεί τους ψηφοφόρους του, δεν θα καταλάβουν τίποτε.

ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ»:

1. (κοινων.) κίνημα που αναπτύσσεται μέσα στις κοινωνίες με σκοπό την εκ νέου καθιέρωση αυτόχθονων πολιτιστικών συνθηκών, σε αντίδραση προς τις πιέσεις τής ξενικής πολιτιστικής διείσδυσης

2. (πολιτειολ.) πολιτική που ευνοεί τους αυτόχθονες κατοίκους μιας χώρας εις βάρος τών μεταναστών είτε γενικά είτε από ορισμένη χώρα.

[ΕΤΥΜΟΛ. Μεταφορά στην ελλ. ξεν. όρου, πρβλ. αγγλ. nativism < αγγλ. native «αυτόχθονος, γηγενής», (< λατ. nativus < λατ. natus < nascor «γεννιέμαι») + κατάλ. -ισμός]. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, νατιβισμός: Η τάση στο εσωτερικό κοινωνίας για τη διατήρηση των τοπικών ηθών, εθίμων κτλ. Η τάση κάποιου να αξιολογεί άλλα έθνη με γνώμονα τους κανόνες και τις αξίες του δικού του έθνους (εθνοκεντρισμός), το να είναι κανείς αποκλειστικά προσηλωμένος στα συμφέροντα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Η συναίσθηση κάποιου ότι ανήκει σε ένα έθνος και το αίσθημα ευθύνης του, που προκύπτει από αυτή. Ο νατιβισμός υποστηρίζει το αυτονόητο για όλους τους νουνεχείς ανθρώπους (Σωκράτης): τα κράτη πρέπει να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονος ομάδας («το έθνος»), και ότι οι μη αυτόχθονες πολίτες και ιδέες απειλούν ριζικά το ομοιογενές έθνος-κράτος.autochthonesellhnes

Share this post