Δημήτρης Αλεξόπουλος : Επίθεση στο ΝΑΤΟ και τη ΔΥΣΗ ; γιατί το πρώην ανατολικό μπλοκ δεν αρρωσταίνει βαριά;

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Επίθεση στο ΝΑΤΟ και τη ΔΥΣΗ ; γιατί το πρώην ανατολικό μπλοκ δεν αρρωσταίνει βαριά;

Τι υποψιάζονται οι ρώσοι;

Όπως πληροφορηθήκαμε πρόσφατα:«επίλεκτη ομάδα Ρώσων στρατιωτικών της μονάδος βιολογικού πολέμου με ειδικότητα στην ιολογία και την επιδημιολογία, στέλνει η Μόσχα προς την πόλη Μπέργκαμο, όπου θα διεξάγει έρευνες και θα λάβει μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Το γεγονός ότι η Ρωσία θα βοηθήσει την Ιταλία στην καταπολέμηση του κορωνοϊού έγινε γνωστό το Σάββατο 21 Μαρτίου, μετά από τηλεφωνική συνδιάλεξη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ιταλό πρωθυπουργό Giuseppe Conte».Μιλάμε για την πλέον επίλεκτη μονάδα ΑΡΒΧΠ (Ατομικού Ραδιοοβιολογικού Χημικού Πολέμου) των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, η οποία δρα αποκλειστικά σε καταστάσεις “βιολογικού πολέμου”.Έτσι έχουμε εδώ κάποια εύλογα ερωτήματα, όπως, τι κάνουν ακριβώς οι Ρώσοι στρατιωτικοί ειδικοί με την άδεια του ιταλικού γενικού επιτελείου στην πόλη “μηδέν” της πανδημίας στην Ιταλία και πως μία νατοϊκή χώρα επέτρεψε την ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων στο έδαφος της;.

Γιατί τα κράτη του ανατολικού μπλοκ έχουν πολύ χαμηλό αριθμό νεκρών,ενώ του ΝΑΤΟ πολύ υψηλό;

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μοτίβο σχετικά με τον αριθμό των νεκρών απ’τη πανδημία παρατηρείται σε ΟΛΕΣ τις χώρες του πρώη ανατολικού μπλοκ.Ξεκινώντας από τη Ρωσία και φτάνοντας μέχρι τους γείτονες μας στα Βαλκάνια μένουμε έκπληκτοι με το πόσο λίγους νεκρούς έχουν αυτοί.Πιο συγκεκριμένα οι χώρες που συνέθεταν τη πρώην ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-το οποίο υπήρξε το αντίπαλο δέος του ΝΑΤΟ- και τα ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ παρουσιάζουν μία πολύ καλή εικόνα μέχρι σήμερα σχετικά με την πανδημία.Απλά ας πάρουμε ως παράδειγμα τις γειτονικές Βουλγαρία,Αλβανία και Σερβία οι οποίες πορεύονται εξαιρετικά και χωρίς πολλά θύματα.
Σε αντιδιαστολή,οι ισχυρότερες νατοϊκες χώρες όπως οι ΗΠΑ,η Γαλλία,Βρετανία (πυρηνικές δυνάμεις)το διοικητικό κέντρο Βέλγιο και τα προπύργια ειδικού βάρους Ισπανία και Ιταλία (επιρροή σε Λατινική Αμερική,Βατικανό,Βόρεια Αφρική)ακόμα και η Τουρκία(επιρροή σε Μέση Ανατολή)σαρώνονται από τον κορωνοϊό.
Τι συμβαίνει;

Κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου η Σοβιετική Ένωση είχε ίσως το ισχυρότερο οπλοστάσιο βιολογικών όπλων και το ανέπτυξε πολύ γρήγορα και αποφασιστικά μετά το τέλος του Β’ΠΠ για να αντισταθμίσει κάπως την πυρηνική ισχύ των ΗΠΑ καθώς αυτές ήταν τότε το μόνο κράτος που κατείχε παγκοσμίως πυρηνικά όπλα.Το ανέπτυξε εξαιρετικά καλά και μέχρι το 1960 υπήρχαν αρκετά κέντρα ερευνών βιολογικών όπλων απλωμένα σχεδόν σε όλη την επικράτεια της Σοβιετικής Ένωσης.Το πρώτο εργοστάσιο βιολογικών όπλων στελέχους ευλογιάς ιδρύθηκε το 1947 στην πόλη Zagorsk, κοντά στη Μόσχα.Παράχθηκε με την έγχυση μικρών ποσοτήτων του ιού σε αυγά κοτόπουλου. Ένα ιδιαίτερα μολυσματικό στέλεχος (με την κωδική ονομασία Ινδία-1967 ή Ινδία-1) ήρθε από την Ινδία το 1967 από μια ειδική σοβιετική ιατρική ομάδα που στάλθηκε στην Ινδία για να βοηθήσει στην εξάλειψη του ιού (όπως σήμερα στην Ιταλία;).

Ο παθογόνος παράγοντας κατασκευάστηκε και αποθηκεύτηκε σε μεγάλες ποσότητες σε όλη τη δεκαετία του 1970 και του 1980.Τα προγράμματα αυτά έγιναν σταδιακά τεράστια και διεξάγονταν σε 52 μυστικές τοποθεσίες στις οποίες απασχολούνταν περισσότεροι από 50.000 ανθρώποι.Στη δεκαετία του 1980 και του 1990, πολλοί από αυτούς τους μικροβιακούς παράγοντες-όπλα,τροποποιήθηκαν γενετικά για να αντιστέκονται στη θερμότητα, το κρύο και τα αντιβιοτικά.

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ως βιολογικό όπλο;

Στη δεκαετία του 1980, το σοβιετικό υπουργείο Γεωργίας ανέπτυξε επιτυχώς παραλλαγές του αφθώδους πυρετού και της πανώλης των βοοειδών κατά των αγελάδων, της αφρικανικής πανώλης των χοίρων για τους χοίρους και της ψιττακκίας για να σκοτώσει πουλερικά. Αυτοί οι παράγοντες προετοιμάστηκαν για να ψεκαστούν από δεξαμενές που συνδέονται με αεροπλάνα (ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ) σε εκατοντάδες χιλιόμετρα. Το μυστικό πρόγραμμα πήρε τη κωδική ονομασία «Οικολογία».

Χτυπιέται η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ;

Χωρίς να πέσει ούτε μια οβίδα βλέπουμε τις βιομηχανίες στη Γαλλία,Ιταλία(Λομβαρδία) και τη Γερμανία να κλείνουν προσωρινά,η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ υπολειτουργεί με χιλιάδες θύματα,το ΣΙΤΙ του Λονδίνου σε πολύ λίγο θα έχει μεγάλο πρόβλημα αλλά εξίσου μεγάλο θέμα θα έχει η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ των τριών μεγάλων «ξενοδόχων» της Ευρώπης Γαλλίας-Ιταλίας-Ισπανίας.

Με ποιό τρόπο όμως οι ανατολικού δεν αρρωσταίνουν;

Είναι λογικό ότι τα βιολογικά όπλα προσβάλλουν τόσο τον στόχο-σε μεγαλύτερο βαθμό φυσικά-όσο και τον επιτηθέμενο ως παράπλευρη απώλεια.Έτσι οι σοβιετικοί εμβολίαζαν τους πληθυσμούς τους με το αντίδοτο σε περίπτωση που ξεσπούσε παγκόσμιος πόλεμος έτσι ώστε η διασπορά του ιού να μην τους επηρεάσει καθώς τα περισσότερα ανατολικά κράτη είχαν σύνορα με τα νατοϊκα.
ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ.ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.
Γι αυτό τον λόγο οι ρώσοι στέλνουν στρατιωτικούς ιολόγους στην Ιταλία.ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ κάτι τους θυμίζει ο κορωνοϊός,ΚΆΤΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ.

Τρία μεγάλα κέντρα ισχύος του δυτικού κόσμου «βομβαρδίζονται»

1)ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ
2)ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
3)ΣΙΤΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!
Ο πάπας,οι χρηματιστές της Νέας Υόρκης και οι τραπεζίτες του Λονδίνου ήταν εκείνοι που κατέστρεψαν το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ και τώρα ίσως παίρνουν απάντηση.

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;

Όχι απαραίτητα.Οι πρώην σοβιετικοί και οι φίλοι τους πιθανόν έχουν το αντίδοτο αλλά τον αρχικό ιό τροποποιημένο μπορεί να να τον έχουν και οι σημερινοί αντίπαλοι της Δύσης ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!

Αν είναι όπλο ποιός το πυροδότησε;

Αυτό είναι το μέγα ερώτημα και η απάντηση μπορεί να δοθεί από ένα άλλο ερώτημα το οποίο είνα: ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;

Copyright Δημήτρης . Α . Αλεξόπουλος 2020

Share this post