Δημήτρης Γιαννόπουλος : ΒΑΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ

Δημήτρης Γιαννόπουλος : ΒΑΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ

Δημήτρης Γιαννόπουλος

Πίσω από το ζοφερό Προσκήνιο του μεγαλύτερου Εγκλήματος κατα της Ανθρωπότητας υπάρχει το βαθύ Παρασκήνιο των Επικυρίαρχων του πλούτου και της τεχνοκρατίας, οι οποίοι διαθέτουν πλέον την «υψηλή» τεχνολογία και το οπλοστάσιο του ψυχολογικού πολέμου για να χειραγωγούν εξωθεσμικούς μηχανισμούς Εξουσίας σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο.

Έτσι κινούν τα νήματα γεγονότων μεγάλης κλίμακας που καταστρέφουν τη ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων, όπως το παγκόσμιο Πραξικόπημα της 11 Μαρτίου 2020.

Ταυτόχρονα προσχεδιάζουν και υλοποιούν — μέσω των κατά τόπους πειθήνιων ανδρεικέλων τους — την ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Ανθρωποκεντρικού Πολιτισμού με λίκνο και προπύργιο τον Ελληνικό Χώρο.

Δεδηλωμένος στόχος τους είναι η Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset) της προελληνικής Βαρβαρότητας, «μεταμφιεσμένης» κάτω από εξωφρενικά υγειονομικά προσχήματα, για την «μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου» (Οδυσσέας Ελύτης).

Στα απώτερα σχέδια τους είναι η εγκαθίδρυση μιας πλανητικής τυραννίας ολοκληρωτικού ελέγχου της ανθρώπινης σκέψης και συμπεριφοράς, παράλληλα με την γενοκτονία («μείωση πληθυσμού») και μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους σε αγέλη ή σμήνος τηλεκατευθυνόμενων από τεχνητή νοημοσύνη υβριδικών Υπανθρώπων-Ρομπότ, δηλαδή σε υποτιθέμενο «Μετάνθρωπο» της νοσηρής φαντασίας τους.

Ανιχνεύοντας την εσωτερική λογική αυτής της Στρατηγικής, η μεθοδολογία της Βαθιάς Πολιτικής διερευνά και αναδεικνύει τις αδυναμίες του Εχθρού, τα ανοιχτά μέτωπα και τις ρεαλιστικές προϋποθέσεις Αντίστασης και Επανάστασης Συνειδήσεων, μέσα από συλλογικές δράσεις της Κοινωνίας των Πολιτών.

Το ισχυρότερο επιχείρημα που θα μπορούσε να πείσει και τον πιο δύσπιστο για την αναγκαιότητα της αντίστασης στην τεχνοφασιστική δικτατορία και τον υγειονομικό Ναζισμό, δεν είναι, ούτε οι επιδημιολογικές στατιστικές ούτε η αποδεδειγμένη απουσία επιστημονικής τεκμηρίωση της «πανδημίας».

Το μόνο πράγμα που μπορεί να συγκινήσει ακόμα και τον πιο υποταγμένο πολίτη είναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

Αυτή τη στιγμή, παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας σε όλο τον κόσμο ακρωτηριάζονται ψυχικά μέσα σε ένα αντικοινωνικό περιβάλλον μαζικής παράνοιας, απομόνωσης, έλλειψης συναισθηματικών ερεθισμάτων και αποπροσωποποίησης, ενώ καθηλώνεται η ανάπτυξη του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού τους συστήματος με υποξία, υπερκαπνία και βακτηριακή αυτό-μόλυνση που προκαλούνται από την πολύωρη χρήση της φοβικής μάσκας-φίμωτρου.

Αν δεν υπάρξει άμεση και άνευ όρων απαγόρευση της νοσηρής αντικοινωνικότητας και μασκοφορίας, τα παιδιά αυτά στην εφηβεία θα πάσχουν από τεχνητό Αυτισμό και θα ψάχνουν εναγωνίως τον εικονικό κόσμο που θα τους προσφέρει η σύνδεση του εγκεφάλου τους με το υπέρδικτυο της τεχνητής νοημοσύνης, μετατρέποντας — πρώτα αυτά — σε υπνωτισμένα ζόμπι.

Δίπλα δηλαδή στη γενιά των ανθρώπων που δεν πρόκειται να γεννηθεί λόγω μαζικής στείρωσης, θα προστεθεί η γενιά που δεν πρόκειται ποτέ να ενηλικιωθεί λόγω ψυχοβιολογικού ακρωτηριασμού.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: Ποιος γονέας είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για τη ζημιά που προκαλείται στο παιδί του με τη δική του σύμπραξη, ασχέτως αν είναι πλούσιος ή φτωχός;;;

Επιπλέον, η εμπειρία της Αντίστασης σε πολλές δυτικές χώρες έχει δείξει πως είναι δυνατόν το σύστημα του τεχνοκρατικού ολοκληρωτισμού να διασπαστεί και να χάσει την δύναμη της μαζικής Εξαπάτησης που αναπαράγεται από τα εξωνημένα ΜΜΕ.

Αυτό συμβαίνει όταν τα δήθεν «επιστημονικά» επιχειρήματα εκλογίκευσης της Απάτης και των αποτρόπαιων ιατρικών εγκλημάτων, καταγγέλλονται και καταρρίπτονται «εκ των ένδων» από συλλογικές πρωτοβουλίες επιστημόνων — κυρίως ιατρών και νομικών — που τιμούν το λειτούργημά τους μέσα από τα επαγγελματικά τους σωματεία ή επιμελητήρια, ενεργοποιώντας αλυσιδωτές αυτόνομες συσπειρώσεις και αντιστάσεις στην Κοινωνία των Πολιτών.

Ποτέ άλλοτε το σύνθημα της Ελληνικής Επανάστασης «Ελευθερία ή Θάνατος» δεν είχε αποκτήσει οικουμενική επικαιρότητα και απήχηση όσο στην επέτειο των 200 χρόνων του!

facebook sharing button

Share this post