«ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ» η Ευρώπη!!! Πολωνία για Γερμανία: Θέλει να μας αρπάξει ΕΔΑΦΟΣ

«ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ» η Ευρώπη!!! Πολωνία για Γερμανία: Θέλει να μας αρπάξει ΕΔΑΦΟΣ
Τελικά η Ευρώπη θα διαλυθεί και η Ρωσία θα στέκεται πανίσχυρη…

«Το Βερολίνο σχεδιάζει να υποτάξει την Ανατολική Ευρώπη και στοχεύει τις χώρες που έχει χάσει στο παρελθόν»!

Αυτό ισχυρίστηκε ο Άνταμ Γκλαπίνσκι, επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Πολωνίας, σε συνέντευξή του στην Gazeta Polska, προσθέτοντας ότι η Πολωνία «στέκεται ως προπύργιο ενάντια σε αυτές τις γερμανικές φιλοδοξίες».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!

Στην συνέντευξή του ο Glapiński συνέχισε λέγοντας ότι από την επανένωση το 1990, ο στρατηγικός στόχος της Γερμανίας ήταν «να ανακτήσει με κάποιο τρόπο τα προηγούμενα εδάφη της, τα οποία βρίσκονται τώρα εντός των πολωνικών συνόρων και να υποτάξει ολόκληρη της ζώνη των χωρών μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας».

Σημειώνεται πως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Βαρσοβία απέκτησε κυριαρχία σε ορισμένα γερμανικά εδάφη. Οι περιοχές αυτές που αναφέρονται ως «ανακτημένα εδάφη» στην Πολωνία, περιλαμβάνουν επαρχίες της Ανατολικής Γερμανίας, καθώς και την περιοχή της Ελεύθερης Πόλης του Ντάντσιγκ.

Ο Glapiński κατηγόρησε επίσης τον πρώην πρωθυπουργό της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ ότι είναι «ο ταραξίας της Γερμανίας εναντίον της Πολωνίας». Ο πολιτικός της αντιπολίτευσης, ο οποίος ήταν επίσης Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, είχε «ως αποστολή να ανατρέψει την συντηρητική κυβέρνηση της Πολωνίας και να πείσει την χώρα να υιοθετήσει το ευρώ», ισχυρίστηκε ο Glapiński. Ως ανταμοιβή, στον Τουσκ θα προσφερθεί «να γίνει επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

photo pixabay

el.gr

Share this post