Διαρροή Βίντεο στο Διαδίκτυο Δείχνει Πως η NASA Παρατηρεί ένα Μεγάλο UFO

Διαρροή Βίντεο στο Διαδίκτυο Δείχνει Πως η NASA Παρατηρεί ένα Μεγάλο UFO

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η NASA ανέκαθεν κατηγορείται από την ανεξάρτητη ερευνητική κοινότητα, τους συνωμοσιογράφους και τους λάτρεις των UFOs για διάφορα «ψέματα», που της προσάπτουν αφού, αλλά και για «διακοπή» στη ροή, σε ζωντανές συνδέσεις και μεταδώσεις, συνήθως, σε ό,τι αφορά κατά τη διάρκεια ζωντανών τηλεοπτικών εκπομπών μέσω των καμερών του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS).

Το γεγονός της «διακοπής» θα μπορούσε να συμβαίνει, λόγω διαφόρων προβλημάτων, όπως συχνά αναφέρουν οι αρμόδιοι, όμως, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ότι αυτές οι «διακοπές» συμβαίνουν μόλις μερικά λεπτά ή δευτερόλεπτα αφού εμφανιστούν μυστηριώδη φωτεινά αντικείμενα στην οθόνη του κέντρου ελέγχου του Χιούστον. Τότε έρχεται το πλήρες σκοτάδι. Να είναι σύμπτωση;

Οι ερευνητές των UFOs, από την δική τους οπτική γωνία αντιλαμβάνονται ένας κάποιο είδος συνωμοσίας, υποστηρίζοντας ότι τα κομμάτγια που κόβουν και δεν δείχνουν, αποδεικνύουν την εξωγήινη παρουσία στο διάστημα, την οποία η NASA κρατά υπό αυστηρή παρακολούθηση. Γι’ αυτούς, αποτελεί την αδιάψευστη απόδειξη ότι ο ίδιος ο διαστημικός οργανισμός «κρύβει» πραγματικά κάτι μεγάλο.

Τώρα, αυτό το άρθρο αφορά ένα βίντεο το οποίο υποτίθεται ότι διέρρευσε στο διαδίκτυο, μέσα στο οποίο φαίνεται καθαρά πώς η NASA παρακολουθεί στενά ένα τεράστιο UFO στην οθόνη ελέγχου MCC που βρίσκεται στο Χιούστον των Η.Π.Α.

Λέμε «υποτίθεται», διότι παρατηρώντας πολύ προσεκτικά αυτό το βίντεο, οι σκεπτικιστές και πολλοί άλλοι που δεν παραδέχονται την ύπαρξη εξωγήινων ή την συγκάλυψη της NASA, Πολύ εύκολα θα πουν:

«Υπάρχει ένα UFO στην οθόνη της NASA και κανείς μέσα στο δωμάτιο δεν το βλέπει; Κανείς δεν αντιδρά στην παρουσία του; Άρα, το βίντεο είναι ψεύτικο.»

Ωστόσο, οι υποστηρικτές της υπόθεσης ότι NASA μας κρύβει πολλά, απαντούν: Για ποιο λόγο οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να εκπλαγούν ή να ενθουσιαστούν από αυτή την παρουσία; Δεν συμβαίνει, για είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Γιατί πάντα τους βλέπουν!

Εσείς τι πιστεύετε; Ποια μπορεί να είναι η αλήθεια; Υπάρχει εκεί έξω και η NASA μας την κρύβει; Ή δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο σε όλα αυτά; Δείτε το βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Was NASA Watching A Massive UFO Right On Their Monitor? (UFO Mysteries)

diadrastika.com

Share this post