ΔΙΑ-ΒΟΛΗ TOY ΝΟΥ

ΔΙΑ-ΒΟΛΗ TOY ΝΟΥ

Ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο Μαυροψύχης για να πετύχει τους σκοπούς του, είναι η διαβολή που κάνει στο Νου των ανθρώπων. Αυτό το όπλο του είναι καταλύτης για την καταστροφή της ανθρώπινης εξέλιξης.

Έχει φροντίσει άριστα να σας αφοπλίσει από το μεγαλύτερο και το μοναδικό όπλο που έχουν τα όντα με νοημοσύνη: το ΝΟΥ. Έπειτα ήταν πολύ εύκολο να σας μετατρέψει σε ό,τι ήθελε με τα δήθεν πολύτιμα χρήματα. Είτε ήσαστε πάμφτωχοι, ή φτωχοί ή μεσαία τάξη, ή ελίτ, ή Ιλλουμινάτι, σας μετέτρεψε όλους σε υπάκουους δούλους. Οι κατώτερες τάξεις αγωνιούν για τη τροφή και τη στέγη τους και ξεχνούν το θάνατο, οι ανώτερες τάξεις προσπαθούν να βαστήξουν τα υλικά κεκτημένα τους και οι ανώτατες τάξεις ραδιουργούν (τρομάρα τους), για τα επόμενα 1000 χρόνια του πλανήτη γη, εις βάρος της ανθρωπότητας, γιατί έτσι τους έχει εκπαιδεύσει το αφεντικό τους, ο Μαυροψύχης.

– ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δούλος είναι αυτός ο οποίος εκτελεί εντολές άλλων, δηλαδή αυτός που είναι απόλυτα υποχρεωμένος να ακούσει τις εντολές που του δίνουν τα αφεντικά του. Δηλαδή ο ίδιος δεν μπορεί σε τίποτα να αποφασίσει από μόνος του, αντίθετα αποφασίζουν γι’ αυτόν τα φανερά η τα κρυφά αφεντικά του.

Δούλος είναι εκείνος που του έχουνε μάθει με έντεχνο τρόπο ή με τη βία ότι πρέπει να είναι δούλος και το έχει αποδεχτεί.

«Αφεντικό» είναι αυτός που προΐσταται και δίνει εντολές στους δούλους, επειδή ίσως έχει κάποια επιπλέον προσόντα και δεξιότητες.

Σήμερα το 2013 μΧ έχουμε ιστορικές καταγραφές για 4.000 με 5.000 χρόνια πριν. Επομένως γνωρίζετε περί τα 4.000 με 5.000 χρόνια τι ιστορικά γεγονότα έχουν συμβεί στον πλανήτη σας. Μέσα σ αυτά τα χρόνια, αυτό που θυμόσαστε από τις ιστορικές αναδρομές, ήταν ένας πλανήτης που στο 99%, έκτρεφε ανθρώπους- δούλους.

Αυτό γινόταν και στην εποχή των Αιγυπτίων, και στους αρχαίους Ελληνικούς κλασσικούς χρόνους που η πολύ «ωραία» δημοκρατία στηρίχτηκε στο να δουλεύουν οι δούλοι, και στους Ρωμαϊκούς, Βυζαντινούς, Οθωμανικούς χρόνους, στη σύγχρονη εποχή με Αφρικάνους, Κινέζους, Ασιάτες, Νοτιαμερικανούς.

Έτσι και στη σημερινή εποχή ο πλανήτης έχει καταντήσει για την ανθρώπινη εξέλιξη να ισοδυναμεί με ένα εκτροφείο δούλων, διαφορετικής μορφής, στο οποίο οι «δούλοι» έχουν την ψευδαίσθηση ότι αποφασίζουν για τους εαυτούς τους.
Συνεπώς, η εκτροφή δούλων δεν έχει σταματήσει ποτέ.

Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

Αυτός είναι που βάζει τους δούλους με ασύλληπτη δεξιότητα να παίζουν το παιχνίδι του, χωρίς αυτοί καν να το αντιλαμβάνονται. Όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία 200-300 χρόνια που πιστεύουν ότι έχει εφαρμοστεί σε αυτόν τον φυλακισμένο πλανήτη το πολίτευμα της «Δημοκρατίας».

Πιστεύουν ότι ψηφίζουν ελεύθερα όποιο κόμμα είναι της αρεσκείας τους, και ότι ζουν έτσι με δήθεν δημοκρατικό – ελεύθερο τρόπο.

Αυτό όμως είναι ψευδαίσθηση, γιατί η μεγάλη δεξιότητα του αφεντικού των δούλων είναι ότι έχει υπό τον απόλυτο έλεγχο του οτιδήποτε πρόκειται να ψηφίσουν οι δούλοι, κι όχι μόνο για αυτά που πρόκειται να ψηφίσουν σήμερα, αλλά και αυτά που επρόκειτο να ψηφίσουν μετά από μερικά χρόνια ακόμα και δεκαετίες.

Μάλιστα το κύριο και βασικό αφεντικό αυτού του φυλακισμένου πλανήτη έφθασε στο σημείο να βάζει τους «υπαλλήλους» του να μιλάνε χωρίς καθόλου να ντρέπονται. Όλοι αυτοί που τον υπηρετούν δεν έχουν καθόλου ντροπή, τους νοιάζει μόνο η υπηρεσία στο αφεντικό τους.

Έφτασαν μέχρι το σημείο να μιλάνε για τον τρόπο διακυβέρνησης τού πλανήτη για τα επόμενα χίλια χρόνια. Σαν ιδιοκτήτες αυτού του πλανήτη έφτασαν στο σημείο να προγραμματίζουν πλέον όχι για μερικά, αλλά και για χίλια χρόνια.

Την εποχή των Αιγυπτίων είχαμε δούλους και πόλεμους. Στην Αθηναϊκή Δημοκρατία, οι δουλειές γίνονταν μόνο από δούλους. Την εποχή των κλασσικών χρόνων είχαμε δούλους και πολέμους, την εποχή των Περσών δούλους και πολέμους, την εποχή των Ρωμαίων, δούλους και πολέμους, των Βυζαντινών δούλους και πολέμους, την εποχή των Οθωμανών δούλους και πολέμους, την εποχή των Αγγλοσαξόνων δούλους και πολέμους, την εποχή των Αμερικάνων, δούλους και πολέμους.

Ποιος είναι αυτός που έχει τα προσόντα να προσδιορίζει τους δούλους; Ποιος είναι αυτός που μπορεί να κρίνει ποιος κάνει για δούλος και ποιος όχι; Κανένας δεν έχει γεννηθεί για δούλος και κανένας δεν έχει γεννηθεί για άρχοντας. Ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε άρχοντες και δούλους, είχε μόνο ένα σκοπό: τη διαιρετικότητα και τη δήθεν διαφορετικότητα των ανθρώπων.

Και αν κάποιος πιστεύει για τον εαυτό του ότι είναι άρχοντας γιατί έτσι του διέβαλε το νου ο Μαυροψύχης, κάποια στιγμή, στην ίδια ή άλλη ζωή, θα γίνει δούλος, γιατί ο νόμος της ανταποδοτικής δικαιοσύνης θα λειτουργήσει έτσι ώστε να μάθει η ψυχή αυτή πώς είναι να ζει κανείς σαν δούλος. Ο Μαυροψύχης βέβαια έχει φροντίσει να πείθει όλους αυτούς τους περήφανους, εγωιστές και δήθεν γεννημένους άρχοντες ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν δούλοι.

Είναι σίγουρο ότι αυτός που απολαμβάνει τα οφέλη από αρχοντικές θέσεις εις βάρος άλλων ανθρώπων, στις επόμενες σαρκώσεις θα παίξει το ρόλο του δούλου. Και η ψυχή του θα φτάσει σ ένα σημείο, που από το πολύ «ξύλο» – εκπαίδευση που θα φάει, να μη θελήσει να παίξει ποτέ ξανά το ρόλο του άρχοντα, αλλά και ποτέ το ρόλο του δούλου.

Τα αφεντικά και οι άρχοντες, πιστεύουν ότι έχουν καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο για τον εαυτό τους και η πίστη τους αυτή εδραιώνεται από το διαφορετικό τρόπο που απολαμβάνουν τα υλικά αγαθά, συγκριτικά με τους δούλους που τους υπηρετούν. Αν όμως πάμε στην ουσία των πραγμάτων, καταλήγουμε στο ότι και τα αφεντικά και οι δούλοι δαγκώνουν το ίδιο τυρί της φάκας από διαφορετική γωνία, δηλαδή πέφτουν αμφότεροι στην παγίδα του Μαυροψύχη.

Όλοι εσείς μέσα σ αυτή την εξέλιξη, έχετε ζήσει κάποιες φορές σαν άρχοντες, πολλές φορές σαν δούλοι, και πολλές φορές σαν πολεμιστές. Έχετε καταλάβει τι επιτύχατε; Έχετε καταλάβει τι υπηρετήσατε; Το κυριότερο, έχετε καταλάβει ποιανού παιχνίδι έχετε παίξει;

Πολλοί λένε: «εγώ κοιτάζω το σπίτι μου, την οικογένεια μου, τα παιδιά μου, τη χώρα μου, την πατρίδα μου, το έθνος μου, και δεν μ’ ενδιαφέρει τίποτα από τα υπόλοιπα. Αυτό ακριβώς θέλει και ο Μαυροψύχης. Να απομονώσει και να εγκλωβίσει τους ανθρώπους. Και συγκεκριμένα να εγκλωβίσει τη ψυχή τους, μέσα από την απόλυτη δια-βολή – έλεγχο του νου τους.

kataklusmosnoe

Share this post