ΔΙΔΥΜΗ ΓΕΝΕΣΙΣ 2020-2001=19–> COVID-19

ΔΙΔΥΜΗ ΓΕΝΕΣΙΣ 2020-2001=19–> COVID-19

Στην προηγούμενη τρομοκρατική επίθεση των Διδύμων Πύργων το 2001 έπρεπε η ανθρωπότητα να σοκαριστεί σε τέτοιο βαθμό από την μαύρη σέκτα, ώστε να δεχθούν όλα τα περιοριστικά ατομικά μέτρα που έχουν πάρει εναντίον σας! Ολα σας τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται χωρίς εσείς να γνωρίζετε πως και πότε. Τα μέτρα αυτά αυτά τα πήραν μετά το σοκ και δέος που ίδιοι έστησαν με τις κυβερνήσεις να υπογράφουν την αγελαδοποίηση σας ώστε να σας φοράνε ταυτότητες, σταμπαρίσματα, ηλεκτρονική παρακολούθηση, συλλογή προσωπικών στοιχείων ώστε να σας αρμέγουν κανονικά και με τον νόμο! Όποιος αντισταθεί είναι εχθρός του συστήματος. Όλα είναι τέλεια σχεδιασμένα και καταστρωμένα στον θάλαμο γέννησης, στην κύηση του Μεγάλου γεγονότος, την δίδυμη γέννηση και χτυπήματος και δίδυμη πόλη με πυρηνική διπλή επίθεση (έχουμε ξανα γράψει άρθρο).

Η Ολοκλήρωση του κύκλου είναι κοντά, ολοκλήρωση των σχεδίων και γεννητούρια για την ανθρωπότητα μέσα στο 2020.

Εμφάνιση ακριβώς μετά από 19 χρόνια η επόμενη επίθεση με τον Κορωνοιό που δεν θέλει να επεκταθεί όσο τον είχαν προβλέψει οι αγαπητικοί βοσκοί. Το βιολογικό υπερόπλο, όπως το ονόμασαν και άλλοι πολλοί, δεν έχει την εμβέλεια που θα έπρεπε να είχε. Αν δεν υπήρχε το ίντερνετ και η προπαγάνδα των ΜΜΕ θα υπήρχε και ο ιός; Επειδή η συνταγή τους δεν βγαίνει και η χλαπάτσα του ιού δεν κάνει πολύ “δουλειά”, θα ετοιμάσουν μέσα στον Μάρτιο ή Ιούλιο την δίδυμη γέννεση.

Στις 22/3 (322) έχουμε δει πολλά, επιθέσεις σε σταθμούς, επιθέσεις σε αεροδρόμια και αλλα πολλά. Οι επιδειξίες του μαύρου χιουμορ μας έδειξαν πολλά από τα μερεμέτια τους, αλλά το ολοκληρωμένο έργο δεν το έχουμε ακόμη δει. Έχουν χαθεί αρκετές βαλίτσες με πυρηνικά όπλα μαζικής καταστροφής όπως και πύραυλοι με γέμιση ολέθρου. Ο ιός, το υπερόπλο τους, δεν αποδίδει, όμως έχει ένα όνομα για να δηλωθεί η αρρώστεια της σέκτας στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της ύλης. Για να ολοκληρωθεί η γέννεση πρέπει η εντολή να περάσει ηλεκτρομαγνητικά στο πέδιο δημιουργίας, στην ύλη. Είναι ένας από τους συμπαντικούς νόμους που οι λατρεις μαύρου χιουμορ γνωρίζουν άριστα. Θυμάστε σίγουρα τον Μπάρτ Σίμπσον και την δήλωση 911 από το 1997, 4 χρόνια πριν.

Ας δούμε τώρα γιατί η ονομασία που του έδωσαν είναι coronavirus ή COVID-19. Τα 19 έτη είναι ο κύκλος μαζικής επίθεσης από την ΝΠΤ από το 2001 με τους Πύργους στην Νέα Υόρκη. Η επόμενη μεγάλη συγκομιδή είναι να γίνει φέτος μέσα στο 2020…20=19+1.

2020-2001=19–> COVID-19— το 9 είναι το τελευταίο εξελικτικό άλμα του ανθρώπου να φτάσει στον θεό, να γίνει μονάδα 9+1=10=1 ΘΕΟΣ=ΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

Share this post