ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ ΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΟΥΧΑΝ : ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 3 ΖΩΝΤΑΝΑ “ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ “ΝΤΟΥΛΑΠΙ”! Βίντεο

ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ ΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΟΥΧΑΝ : ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 3 ΖΩΝΤΑΝΑ “ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ “ΝΤΟΥΛΑΠΙ”! Βίντεο
Κυνική ομολογία της Διευθύντριας του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν της Κίνας.
 Η  Γανγκ Γιανίι (Wang Yanyi) – η λεγόμενη στην Κίνα και “Γυναίκα – Νυχτερίδα” (Bat Woman) λόγω των συνεχών ερευνών της σε νυχτερίδες – αποκάλυψε στην αγγλόφωνη κινεζική κρατική τηλεόραση CGTV, ότι η ομάδα της Ιολόγου Σι Τζανλί (Shi Zhengli) κατάφερε να απομονώσει και να αποκτήσει 3 κορωνοϊούς νυχτερίδων, τους οποίους διατηρούν ζωντανούς στο Ινστιτούτοέχοντας στην ουσία μια Παγκόσμια Βιολογική Βόμβα στο “ντουλάπι”!
  Η Διευθύντρια του Ιολογικού Ινστιτούτου της Γουχάν (φωτο), αναφέρει πως η ομοιότητα των ζωντανών αυτών κορωνοϊών με τον παρόντα SARS-CoV-2 ή COVID19 όπως μετονομάστηκε τελικά, είναι  79,8%! Κάτι που θεωρεί μεγάλη “απόσταση”, που απαιτεί χιλιάδες μεταλλάξεις για να διανυθεί…
  Με άλλα λόγια στη Γουχάν, εκεί όπου άρχισε η Πανδημίαέχουν και τα “ξαδερφάκια” του φονικού κορωνοϊού στο “ντουλάπι”Και το καυχώνται!
  Που σημαίνει πως εάν δραπετεύσει εξ ατυχήματος ένα από αυτά, θα έχουμε νέα Πανδημία, μπορεί και χειρότερη της τωρινής!
  Η Διευθύντρια αρνείται όμως ότι είχαν στο Ινστιτούτο και τον Covid19, για τον οποίο λέει πως δεν τον γνώριζαν καν.
  Τίποτα δεν αποκλείει όμως να βρισκόταν στο Εργαστήριο μαζί με τις νυχτερίδες πειραμάτων ή να είχε “γεννηθεί” εκεί από μεταλλάξεις των άλλων και να δραπεύτευσε κάποιο πρωϊνό, αφήνοντας “γεια” στα “ξαδέρφια”…
Ο SARS 1
  Παρομοίως, ούτε ο SARS 1 βρέθηκε ως έχει σε νυχτερίδες, αλλά εκτιμάται ότι προέκυψε από μεταλλάξεις ή “συνδυασμό” άλλων, συγγενών κορωνοϊών νυχτερίδων!
   Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως ο SARS 1 ή απλά SARSεμφανίστηκε από τον Νοέμβριο 2002 στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Νότιας Κίνας, δίπλα στο Χονγ Κονγκ και θεωρείται ότι πέρασε από τις νυχτερίδες της επαρχίας Γιουνάν σε  ασιατικές γάτες (μοσχογαλή) και από αυτές στον άνθρωπο. Έφτασε  άμεσα στο Χονγκ Κονγκ και απλώθηκε σε 26 χώρες με 8.098 κρούσματα και 774 θανάτους. Ενώ τώρα έχουμε 350.000 θανάτους…
 
H ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ
  Η Γουάνγκ Γιανίι, υποστηρίζει ότι ο ένας από αυτούς τους τρεις ζωντανούς κορωνοϊούς που διαθέτουν, έχει 96% ομοιότητα με τον παραπάνω SARS 1. Ο οποίος, με την σειρά του, έχει ομοιότητα σχεδόν 80% με τον SARS 2 – COVID19! Με άλλα λόγια είναι όλοι “συγγενείς”!
 
  Άρα εκεί στη Γουχάν είναι αποθηκευμένη σχεδόν ολόκληρη η φονική “οικογένεια” των νυχτεριδοϊών!
  Επομένως, το Ιολογικό Ινστιτούτο της Γουχάν με τους ζωντανούς κορωνοϊούς, είναι κίνδυνος για την ανθρωπότητα!
 
   Η Κινεζική Κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει σωφροσύνη και σύνεση και να τους καταστρέψει άμεσα με Διεθνή Επιτροπήγιατί εάν ξεφύγουν ως έχουν, πέσουν σε χέρια βιοτρομοκρατών ή μεταλλαχθούν και βγουν από το παράθυρο, την αποχέτευση, από τα πασουμάκια ή τα μαλλιά μιας “Batwoman”, δεν θα μπορεί να τους σταματήσει ούτε ο “Τσάκι Τσαν”…Δείτε το βίντεο:

Share this post