Διορατικός Krzysztof Jatzkowski: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Διορατικός Krzysztof Jatzkowski: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Εδώ και αρκετούς μήνες η προσοχή του κόσμου είναι στραμμένη στην κατάσταση γύρω από την Ουκρανία, η οποία περιβάλλεται μονότονα από εισερχόμενα ρωσικά στρατεύματα. Ο διάσημος Πολωνός μάντης κ. Krzysztof Jackowski, στις προβλέψεις του σχετικά με τον πόλεμο ή όχι, δεν ασχολήθηκε πολύ με το θέμα αυτό, σημειώνοντας μόνο το περασμένο φθινόπωρο ότι δεν θα υπάρξει πόλεμος το χειμώνα. Μέχρι τις αρχές Μαρτίου, τα πράγματα μπορεί να έχουν ηρεμήσει και οποιαδήποτε επιδείνωση θα πρέπει να αναμένεται στο δεύτερο μισό της άνοιξης, πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Και τώρα που η πρόβλεψή του έχει σχεδόν επαληθευτεί, ο Punk Krzysztof μας λέει τι πρέπει να περιμένουμε όλοι για την άνοιξη. Όπως λέει και ο Πολωνός προφήτης – τον Απρίλιο θα υπάρξει πιθανότατα πόλεμος: η Ρωσική Ομοσπονδία θα επιτεθεί στην Ουκρανία, πιθανώς στα κράτη της Βαλτικής, και, αν αυτό δεν είναι επιφύλαξη, ακόμη και στο Ιράν.. Η σύνοψη του βίντεο συντάχθηκε από τον κ. gbkEmilgbk.

Αυτό που συμβαίνει τώρα γύρω από την Ουκρανία είναι, κατά την άποψή μου, η διαφωνία της Ρωσίας, που ίσως υποστηρίζεται από την Κίνα, με αυτό που πρόκειται να συμβεί στον κόσμο. Κάτι πρέπει να συμβεί, αλλά προς το παρόν είναι κρυμμένο από εμάς. Και μέχρι στιγμής πηγαίνουμε προς την κατεύθυνση ότι η Πολωνία αρχίζει να γίνεται όμηρος της κατάστασης που δημιουργεί η Ρωσία γύρω από την Ουκρανία.

Πριν από πολλούς μήνες είχα πει ότι η κυβέρνησή μας θα συμφωνήσει σε κάτι εν αγνοία μας και θα εξοργιστούμε, αλλά θα είναι πολύ αργά. Πιστεύω ότι ό,τι μπορεί να συμβεί γύρω από την Ουκρανία θα επηρεάσει και την Πολωνία, αλλά από την άλλη πλευρά. Ίσως αν συμβεί κάτι στην Ουκρανία, η Πολωνία να έρθει να τη σώσει.

Παρομοίως, πριν από λίγους μήνες, το παλιό έτος, είπα ότι βλέπω μέρη της Πολωνίας ερημωμένα και βλέπω στρατιωτικά πεδία εκπαίδευσης στο Wolsk. Το τι σήμαινε αυτό το όραμα το καλοκαίρι ήταν ασαφές για μένα, αλλά τώρα μπορεί να σημαίνει ότι η χώρα μας μπορεί να αποσταθεροποιηθεί εντελώς.

Όπως το βλέπω τώρα, η ρωσική πλευρά θα συνεχίσει να πυροδοτεί την κατάσταση, αλλά πολύ προσεκτικά. Με κάθε νέα ενέργεια, η απειλή για την Ουκρανία θα γίνεται μεγαλύτερη και θα υπάρχει η προσδοκία από τη Μόσχα ότι μια από τις χώρες του ΝΑΤΟ θα αντιδράσει με κάποιο τρόπο. Νιώθω ότι θα υπάρξει αναταραχή γύρω από την Ουκρανία, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή.

Σκέφτομαι συνεχώς δύο συγκρούσεις. Βλέπω τη Μέση Ανατολή, βλέπω το Ιράν. Αυτή η σύγκρουση θα ξεσπάσει ξαφνικά υπό την κάλυψη κάποιας άλλης ενέργειας. Η μία σύγκρουση είναι το Ιράν και στη συνέχεια αυτόματα η Ουκρανία. Η Πολωνία ετοιμάζεται τώρα είτε να ανταποδώσει είτε να υπερασπιστεί τα σύνορά της, αλλά το πρώτο σημάδι ότι η χώρα μας έχει ανοίξει την πόρτα για να αποκρούσει την επίθεση ή να ανταποδώσει θα είναι μια ρωσική επίθεση στο Ιράν.

Μετά από αυτό, πολλά περισσότερα στρατεύματα θα αρχίσουν να έρχονται στη χώρα μας. Αυτό θα καταστήσει την κατάσταση στην Πολωνία αβέβαιη από την άποψη της οικονομίας και των οικονομικών. Το γεγονός ότι η χώρα μας θα εμπλακεί σε κάποιου είδους πολεμική δοκιμασία θα κάνει τους επενδυτές να ανησυχούν πολύ για το τι πρόκειται να συμβεί στην Πολωνία.

Η όλη κατάσταση θα κλιμακωθεί απότομα στα τέλη Απριλίου. Αν κοιτάξουμε την κατάσταση στην Ουκρανία τώρα, πολλοί λένε ότι είναι θέμα χρόνου, ίσως αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά θα έλεγα ένα κατηγορηματικό ΟΧΙ σε αυτό. Οι εντάσεις εκεί θα εξακολουθούν να είναι σημαντικά υψηλότερες και μόνο τον Απρίλιο θα δούμε τον στρατό και στις δύο πλευρές να προετοιμάζεται πραγματικά για κάτι.

Σε αυτό το σημείο όλοι θα μιλούν για μεγάλες αυτοκινητοπομπές στρατιωτικού εξοπλισμού στη Ρωσία. Ο εξοπλισμός θα κατευθυνθεί βόρεια – προς τη Λιθουανία και την Εσθονία. Ίσως μετά από αυτό το ΝΑΤΟ να ανησυχήσει σημαντικά, να αισθανθεί ότι απειλείται, αλλά αυτό δεν θα στρέφεται τόσο κατά των χωρών της συμμαχίας, αλλά σαν απάντηση στην κατάσταση σε ένα εντελώς διαφορετικό σημείο του κόσμου. Θα εκδηλωθεί πολύ ξαφνικά σε εκείνο το σημείο, και τότε θα εκπλαγούμε, επειδή δεν μας είχαν πει τίποτα για το πρόβλημα και νομίζαμε ότι δεν συνέβαινε τίποτα εκεί.

Αρχίζω να βλέπω κάτι σαν μια οξεία αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρώπης και των ΗΠΑ, που θέλουν μια ελεύθερη Ουκρανία, ενώ η Ρωσία αντιμετωπίζει την Ουκρανία ως όμηρο και βλάπτει το έθνος αυτό με κάθε δυνατό τρόπο. Αλλά αυτό που μπορώ να πω σχετικά με τη χρονική στιγμή της κλιμάκωσης – πριν αρχίσει να συμβαίνει οτιδήποτε σοβαρό, η Μόσχα θα διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με δύο συγκεκριμένες χώρες. Πιθανώς με την Πολωνία ανάμεσά τους.

Οι συνδρομητές μου με ρωτούν τώρα: Θα είναι ασφαλής η Γερμανία; Πριν από πολύ καιρό είχα πει ότι βλέπω τη Γερμανία να κλείνει τα ανατολικά της σύνορα με την Πολωνία, και μετά από αυτό θα έρθει πιθανώς η στιγμή που και άλλες χώρες, όπως οι Τσέχοι και οι Σλοβάκοι, θα αποσχιστούν από τη χώρα μας. Ίσως αυτό το κλείσιμο να έχει να κάνει με το εμπόριο, ίσως όλα να συμβούν επειδή θα υπάρξουν τρεις θύλακες στην Πολωνία.

Με ρωτούν επίσης συχνά για την κατάσταση στον Καναδά, όπου σήμερα οι φορτηγατζήδες φέρονται να έχουν αποκλείσει μια γέφυρα. Είναι σίγουρα ένα σημάδι των πραγμάτων που έρχονται. Τι θα συμβεί εκεί σύντομα δεν ξέρω, αλλά προειδοποίησα πριν από πολλές ημέρες ότι θα υπάρξει κάποιου είδους εξέγερση και ότι θα συνδεθεί με κάποια σημαντική γέφυρα. Και επίσης αυτή η κατάσταση της γέφυρας θα είναι χρονολογικά κοντά σε άσχημα γεγονότα σε όλο τον κόσμο. Ξεκινούν τώρα, αλλά θα κορυφωθούν τον Απρίλιο.

thebigtheone.com

Share this post