ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ Ν.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ COVID-19

ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ Ν.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ COVID-19

Η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διώξεις διαφωνούντων, καθώς όποιος έχει αντίθετη άποψη με αυτή του αφηγήματος καλείται να λογοδοτήσει στον εισαγγελέα. 

Τελευταίο «θύμα» των διώξεων είναι ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων μέσω του διαδικτύου κατ΄εξακολούθηση και καλείται να λογοδοτήσει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων.
Ο Εισαγγελέας, αφού πρώτα μελέτησε τη σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος το δικηγόρου μετά από καταγγελία στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος με βάση τις διατάξεις του νέου ποινικού κώδικα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο δικηγόρος μέσω ηλεκτρονικών αναρτήσεών του, που περιλαμβάνουν και βίντεο με τοποθετήσεις του, έχει εκφράσει τη διαφωνία του με το αφήγημα της κυβέρνησης. Έχει ταχθεί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, έχει εκφράσει τον σκεπτικισμό του για τις παρενέργειες και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, ενώ έχει αναφερθεί και στις συνθήκες υπό τις οποίες γίνονται οι διασωληνώσεις.

Υπόθεση βιασμού στη Λάρισα: «Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστώ, είμαι δίπλα της» λέει ο σύζυγος της 44χρονης
Οι διαδικτυακές αναρτήσεις μπήκαν στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών και ξεκίνησε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα πριν από μία εβδομάδα. Μάλιστα, ο Νίκος Αντωνιάδης είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο λόγω της ειδικής δωσιδικίας των δικηγόρων αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, η σχετική δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών για τα περαιτέρω.
Παράλληλα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών υπάρχει ανοιχτή έρευνα για τις συνθήκες θανάτου μίας 54χρονης ασθενούς στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», η οποία είχε αρνηθεί να διασωληνωθεί.

pronews.gr

Share this post