Δοκιμή το ΕΜΒΟΛΙΟ!!! Η ζωή μετά τον κορωνοϊό – ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ» δίνει το el.gr

Δοκιμή το ΕΜΒΟΛΙΟ!!! Η ζωή μετά τον κορωνοϊό – ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ» δίνει το el.gr
Η πρόεδρος της Κομισιόν έδωσε τις αποκαλύψεις…

Πρώτο στην Ελλάδα το el.gr του Δημοσθένη Λιακόπουλου αποκάλυψε από τον Ιούνιο το «όραμα» των διεθνιστών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση του Πλανήτη» (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Από τότε μέχρι σήμερα, το βιβλίο «Μεγάλη Επανεκκίνηση» βρέθηκε ακόμα και στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι μία οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 1971. Ποια είναι τα μέλη του; Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.

Στόχος του φόρουμ, όπως ισχυρίζονται τα μέλη του, είναι η… βελτίωση του κόσμου. Διεξάγει μια ετήσια συνάντηση στα τέλη Ιανουαρίου στο Νταβός, ένα ορεινό θέρετρο στο Γκραουμπύντεν των ανατολικών Άλπεων στην Ελβετία. Εκεί μαζεύονται όλοι οι παγκοσμιοποιητές, οι ονειροπόλοι της παγκόσμιας χούντας και οι μεγάλοι “φιλάνθρωποι”.

Το φόρουμ λοιπόν υποστηρίζει πως ο κορωνοϊός άνοιξε παράθυρο, προκειμένου να πατηθεί το κουμπί επαναφοράς-επανεκκίνησης, αντικαθιστώντας το καπιταλιστικό σύστημα με «σύγχρονα σοσιαλιστικά συστήματα»: ένας μεταμοντέρνος Νέο-Κομμουνισμός με την βοήθεια της τεχνολογίας, βασισμένος στην «Νέα Πράσινη Νέα Συμφωνία» της Ατζέντας 2030.

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, μιλώντας, πριν λίγες μέρες, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έκανε σοβαρές αποκαλύψεις για την ζωή μετά τον κορωνοϊό και για την ΔΟΚΙΜΗ που συνιστά το εμβόλιο σε σχέση με την συμπεριφορά του παγκόσμιου λαού (;;;).

Δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Πρέπει σίγουρα να γράψουμε νέο βιβλίο κανόνων για την ψηφιακή οικονομία και την ψηφιακή κοινωνία (σχόλιο el.gr: Ψηφιακή οικονομία ΚΑΙ ψηφιακή κοινωνία με βιομετρικές παρακολουθήσεις, ψηφιακή ταυτότητα και όλα τα σχετικά).

Να καλύψουμε τα πάντα: Από τα δεδομένα μέχρι τις υποδομές, αλλά συζητώντας και για την ασφάλεια και την δημοκρατία, την τεχνολογία, μια πιο… δίκαια φορολόγηση (σχόλιο el.gr: Αναθεώρηση και για την δημοκρατία; Ποιά είναι η δίκαιη φορολόγηση σύμφωνα με τον αριστερόστροφο διεθνισμό;;; Η αυξανόμενη κλίμακα! Όσο περισσότερα βγάζεις τόσο υψηλότερο φορολογικό συντελεστή θα έχεις. Έτσι θα πάρουν τα πάντα και από τους έχοντες, καθώς, ούτως ή άλλως, με ενιαίο φορολογικό συντελεστή, όποιος βγάζει περισσότερα πληρώνει και περισσότερα. Παράδειγμα: Με φόρο 10%, ένας βγάζει 100 ευρώ και άλλος 1000 ευρώ, ο πρώτος θα πληρώσει φόρο 10 ευρώ, ο δεύτερος 100).

Όλα αυτά είναι θέματα πάνω στο τραπέζι μαζί με την ψηφιακή αλλαγή.

Λοιπόν, κυρίες και κύριοι, η ανάγκη για παγκόσμια συνεργασία και αυτή η επιτάχυνση για αλλαγή θα είναι οι οδηγοί για την «μεγάλη επανεκκίνηση».

Εγώ αυτό το βλέπω ως μοναδική ευκαιρία.

Τέλος, πρέπει να βρούμε νέους τρόπους να κάνουμε πράγματα.

Αυτή η πανδημία μας έδειξε πως πρέπει να δημιουργήσουμε πολυστρωματικές συμπράξεις που ενώνουν διαφορετικές μορφές εξουσίας: Τους διεθνείς θεσμούς αλλά και τις κυβερνήσεις, την κοινότητα των επιχειρήσεων, αλλά επίσης ρίχνω το βλέμμα μου σε φιλάνθρωπους (σχόλιο el.gr: Εδώ είμαστε!!! Ποιους αποκαλούν φιλανθρώπους;;; Ενδεικτικά δύο ονόματα: Bill Gates, George Soros. Αυτοί θα συμπράξουν με τις εθνικές κυβερνήσεις και τους διεθνείς θεσμούς για ένα… καλύτερο μέλλον;;;) ή για παράδειγμα την κοινωνία των πολιτών (σχόλιο el.gr: Με τον όρο κοινωνία των πολιτών εννοούνται μορφές κοινωνικής δράσης ατόμων ή ομάδων που δεν συνδέονται ούτε διοικούνται από το κράτος -από ποιους οργανώνονται;;;-, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στους πολίτες. Αυτές οι οργανώσεις θα διασπείρουν τον «πνεύμα» της μεγάλης επανεκκίνησης στους πολίτες ως ένα είδος κομισαρίων).

Χρειαζόμαστε αυτή την πολυστρωματική προσέγγιση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να παραδώσουμε μεγάλα ιδανικά στην βάση (στον παγκόσμιο λαό).

Άρα, σκεφτείτε παγκόσμια, δράστε τοπικά (σχόλιο el.gr: Η εντολή είναι σαφής. Οι δράσεις δεν θα σχετίζονται με το εθνικό συμφέρον αλλά με τα διεθνή σχέδια)!

Έχουμε δει κάποια από αυτά ήδη, για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι Πολιτείες, οι πόλεις και οι επιχειρήσεις αποδέχθηκαν την νοοτροπία της κλιματικής δράσης.

Αν κοιτάξετε στον χάρτη είναι συναρπαστικό. Αποδέχθηκαν την νοοτροπία της κλιματικής δράσης, παρά το γεγονός πως η χώρα αποσυρόταν από την Συμφωνία των Παρισίων.

Και εγώ πιστεύω πως η πραγματική δοκιμή για αυτή την προσέγγιση μπορεί να είναι το εμβόλιο (σχόλιο el.gr: Όπως πολίτες στις ΗΠΑ αποδέχθηκαν την νοοτροπία της κλιματικής δράσης, η λήψη του εμβολίου από πολίτες συνιστά δοκιμή για την αποδοχή του σχεδίου της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» από τους πολίτες;;; Άραγε τι σχέση έχει αυτό με την Υγεία;;;).

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ:

el.gr

Share this post