Δορυφορικές Εικόνες Δείχνουν Ρωσικούς S-300 Στις Ηνωμένες Πολιτείες? Μήπως Είναι Ελληνική?

Δορυφορικές Εικόνες Δείχνουν Ρωσικούς S-300 Στις Ηνωμένες Πολιτείες? Μήπως Είναι Ελληνική?

Όλα έχουν μπεί στην τελική ευθεία, για τον Αμερικανο -Ισραηλινό χτύπημα στο Ιράν. Αυτό αποδεικνύεται από δορυφορικές εικόνες που δείχνουν Ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-300 στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Ο Αμερικανικός Στρατός σε διάφορες Πολεμικές επιχειρήσεις ανα τον Κόσμο (όπως π χ , Βιετνάμ, Ιρακ,  Λιβύη) τα αεροσκάφη τους αντιμετωπίζουν συνήθως συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας του αντιπάλου, που προέρχονται από την πρώην Σοβιετική Ένωση, έτσι και πλέον οι πιλότοι τών ΗΠΑ εκπαιδεύονται με συστήματα αεράμυνας Ρωσικού τύπου κατά τη διάρκεια ασκήσεων κατάρτισης.

Πολλά από τα Ρωσικά τύπου αντιαεροπορικά έχουν πέσει στα χέρια των ΗΠΑ, μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, και κυρίως από τις πρώην Κομμουνιστικές Χώρες όπως π χ, Πολωνία, Τσεχία, κτλ.

Αυτή την φορά στην δορυφορική εικόνα φαίνεται ένα ή περισσότερα  συστήματα S-300PT σε πεδίο βολής στις ΗΠΑ! Το σύστημα S-300PT αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από τη Σοβιετική Ένωση το 1979 και προοριζόταν για την αεράμυνα μεγάλων βιομηχανικών και διοικητικών εγκαταστάσεων, στρατιωτικών βάσεων και τον έλεγχο του εναέριου χώρου!

Τους S-300PT εικάζεται ότι τους παρέδωσαν στις ΗΠΑ οι Ουκρανοί, από το οπλοστάσιο τους! Εάν είναι Ουκρανική S-300PT, και δέν είναι τίποτα Ελληνική S-300PMU1, ικανό τον έχω τον Τσίπρα να το έχει κάνει και αυτό!

δείτε εδώ την εικόνα από τον Ρωσικό δορυφόρο, που έπιασε στα πράσα τις ΗΠΑ!

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης     email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Share this post