ΔΡΟΥΓΟΣ : ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ…. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΧΩΡΟ… ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΟΡΕΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΡΟΥΓΟΣ : ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ…. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΧΩΡΟ… ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΟΡΕΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΟΡΕΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ,ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ . ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΖΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟ-ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ,ΣΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ,ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ…. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΙΣΤΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΦΡΟΥΦΡΟΥΙΣΤΑΝ. ΑΝΟΥΣΙΟΙ , ΑΧΡΩΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΤΕΛΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

2)ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ , ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΑΦΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑΧΑ «ΝΕΑ ΓΛΩΣΣΑ’.ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ….

3)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ -ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
.
4)ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΕΡΔΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ «ΚΟΝΟΜΑΝΕ»(ΣΕ ΠΛΑΙΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ), ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.

5)ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΤΟΜΑ «ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑΧΑ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΛΠ».ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΚΕΨΕΩΝ.Η ΧΩΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ , ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΝΑ ΑΧΡΕΙΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ «ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ!!!..».ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ,ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ.ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΙ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΙΤΩΝ(ΑΟΡΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ….)

6)ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ.ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ.

7)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ-ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΟΜΑΔΕΣ «ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ».ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ….ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΘΡΑΚΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ…ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ…ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ,,

8)ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ(ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ).ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ….ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ.

9)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

10)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ.ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ «ΜΕΔΟΥΣΑ’,ΑΛΛΑ ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΚΕΣ. ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ «ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ’ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ή ΕΙΣΘΕ ΑΣΧΕΤΟΙ. Ή «ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ» Ή ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Ή ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΜΩΝΕΣ.

11)ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ «ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΓΑΝΟ».ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ.

12)ΕΦΟΣΟΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ «ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΟΣ » ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΔΩ.ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΑΡΑΩΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ….ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ «ΤΡΕΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ»….(ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ «ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ»)

13)ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.ΘΕΑΤΡΙΝΙΖΟΥΝ.ΤΡΙΤΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ.Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

14)ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΑΥΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ,ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΗ,ΑΔΥΝΑΜΗ, ΑΡΡΙΒΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ.

15)ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ «ΒΟΛΕΥΤΕΙ» ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ.ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ.ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ.ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ .ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΙΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΩΣ «ΤΡΕΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ», ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

16)ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ.ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ. ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ.

17)ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ…..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΓΚΑΡΣΟΝ(ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΤΕΤΟΙΩΝ…) , , ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ .ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟ-ΠΡΟΘΥΜΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΗ ΑΛΛΩΝ….ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

analystsforchange.org

Share this post