Δρ. Sucharit Bhakdi: «Απόλυτα επικίνδυνα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού – Θα σας καταστρέψουν» (βίντεο)

Δρ. Sucharit Bhakdi: «Απόλυτα επικίνδυνα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού – Θα σας καταστρέψουν» (βίντεο)

Ο δρ. Sucharit Bhakdi, Γερμανός επιστήμονας ταϊλανδικής καταγωγής, αναδείχθηκε στην Ελλάδα από την εκπομπή PRONEWS (μια παραγωγή του Pronews TV) του Τάσου Γκουριώτη στην τηλεόραση του Alert, για τις τεκμηριωμένες θέσεις του αναφορικά με το τι είναι και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Εν συνεχεία παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό κανάλι Fox Νews και στην δημοσιογράφο Ingraham Angle αναφορικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, τα οποία ευθέως χαρακτήρισε ως «επικίνδυνα».

Σχολιάζοντας τις απόψεις του Anthony Fauci και ότι το 75% των Αμερικανών πρέπει να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό  προκειμένου να υπάρξει ανοσία τις χαρακτήρισε ως «ανοησίες», λέγοντας πως όποιος τα λέει αυτά δεν έχει ιδέα από ανοσολογία. Του συστημικού Anthony Fauci που χθες το βράδυ κατηγόρησε την Βρετανία για την ταχεία έγκριση του εμβολίου της Pfizer και σήμερα το πρωί «κατάπιε» όσα είχε δηλώσει λίγες ώρες πριν.

Στη συνέχεια και χωρίς να κατονομάζει κάποιο συγκεκριμένο εμβόλιο, ο καθηγητής μικροβιολογίας μες έδρα στην Γερμανία και στο ερώτημα «Εάν θεωρεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ως μη απαραίτητο» απάντησε:

«Νομίζω ότι είναι απόλυτα επικίνδυνο. Και σας προειδοποιώ: Εάν συνταχθείτε με την άποψη ότι είναι απαραίτητο τότε θα οδηγηθείτε στην καταστροφή σας».

Δείτε τον κάτω στην εκπομπή PRONEWS του Τάσου Γκουριώτη με θέμα «Κορωνοϊός, αλήθειες και ψέματα» που προβλήθηκε στις 10 Οκτωβρίου στο Alert, σε συνέντευξή να αποδομεί την χρήση μάσκας και τα lockdown και όχι μόνο. Η παρέμβασή του δρ. Sucharit Bhakdi ξεκινά στο 13′:

https://www.pronews.gr/

Share this post