Δύο Κόσμοι …Αποφάσισε ο Βλαντ να Γονατίσει τη Δυτική Ευρώπη;

Δύο Κόσμοι …Αποφάσισε ο Βλαντ να Γονατίσει τη Δυτική Ευρώπη;

Patrick Reymond/Reseau International/30-9-21 

Μετάφραση: Μ.Στυλιανού 

Με την ιστορία της Αυστραλίας, μπορούμε να σκεφτούμε ότι είμαστε μάρτυρες της σύμπτυξης μιας αυτοκρατορίας, υπό την επήρεια των Βρετανών. Οι προωθημένες θέσεις εγκαταλείπονται ( το Αφγανιστάν), για την ενίσχυση άλλων. Είναι σαφές ότι μια Αυστραλία 25 εκατομμυρίων ανθρώπων ούτε χρειάζεται πυρηνικά υποβρύχια ούτε έχει την τεχνική δυνατότητα να τα συντηρήσει. Ή ακόμα και τη δυνατότητα να τα πληρώσει. 

Δυτική Ευρώπη και Γαλλία; Πετάχτηκαν σαν μια φθαρμένη κάλτσα. Δεν υπάρχει επίσης ανάγκη ελέγχου της Μέσης Ανατολής, η οποία χρησιμεύει μόνο για τον έλεγχο της Ευρώπης, και λίγο της Ανατολής. 

Η ρωσοφοβική υστερία στην Ευρώπη μπορεί κάλλιστα να θεραπευτεί. Εύκολα. Μια στέρηση αερίου για μερικούς μήνες. Αρκεί το Κρεμλίνο να σέβεται σχολαστικά τα συμβόλαια. Ακαταμάχητο. 

Εγκαταλελειμμένοι από μια αγωνιούσα αυτοκρατορική συμμαχία, επικεντρωμένη εκ νέου στο ασιατικό της μέτωπο, οι Ευρωπαίοι,απατημένοι, έχουνε πεταχτεί στη θάλασσα, όπως οι άσημοι Αφγανοί. 

Οι ασιατικές δυνάμεις είναι και αυτές σε πόλεμο, αλλά ποτέ δεν βιάζονται. Το εσωτερικό μέτωπο της ΕΕ υπό την πίεση του πληθωρισμού ενδέχεται να καταρρεύσει. Είμαστε σε μια ιδιομορφία πολέμου. Ο ένας ποντάρει στην εσωτερική κατάρρευση του εχθρού. 

Για τους Ευρωπαίους, θα πρέπει να πάνε σε διευθέτηση. Αλλιώς θα υποφέρουν από όλο και πιο βίαιες εσωτερικές κρίσεις. 

Ρωσία και Κίνα έχουν σίγουρα προχωρήσει στην επίθεση στα αντίστοιχα μέτωπα τους. Ακόμη και αν υποφέρουν από τυφώνες διακοπής ρεύματος, οι Κινέζοι προφανώς δεν θέλουν να έχουν να αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς, για τον άνθρακα τους. Δεδομένου ότι η Αυστραλία είναι τώρα μια υπανάπτυκτη χώρα, εξαρτώμενη από τις εξαγωγές βασικών προϊόντων της, η τιμωρία μπορεί να είναι αυστηρή. Χωρίς αμφιβολία, ήξεραν ότι οι παραγγελίες των μικρών απειλουμένων γαλλικών υποβρυχίων θα ακυρώνονταν, για τα υποβρύχια επίθεσης. 

Από την πλευρά του AUKUS , δεν νοιάστηκαν να ερευνήσουν αν η Αυστραλία είναι οικονομικά αυτάρκης. . 

Οι Κινέζοι προσπαθούν επίσης να τα καταφέρουν χωρίς αυστραλιανό σιδηρομετάλλευμα, πρώτα μειώνοντας την παραγωγή χάλυβα και στη συνέχεια πηγαίνοντας να εκμεταλλευτούν τα κοιτάσματα της Γουινέας. 

Όσον αφορά τη γελοιότητα των παληκαρισμών, πρέπει να σημειωθεί ότι η Αυστραλία βρίσκεται σε κατάσταση ημι- εξέγερσης, ότι τα ίδια συμβαίνουν στις ΗΠΑ και ότι στη Μεγάλη Βρετανία έχουνε  τη κατάρρευση των διαύλων διανομής. 

Όπως λέει ο Άλντο Στερόνε, είναι η συμβίωση δύο κόσμων. Από τη μία πλευρά, οι άχρηστοι άνθρωποι αμειβόμενοι με 500.000 ευρώ την εβδομάδα, από την άλλη, εκείνοι (οδηγοί φορτηγών) που είδαν τον μισθό τους να περνάει από 200 σε 150 και στη συνέχεια 120 για να φτάσουν στα 80 την ημέρα. Χωρίς αμφιβολία, αυτοί, οι χρήσιμοι κήρυξαν απεργία. Θα δούμε ποιος ήταν πιο χρήσιμος, ο ποδοσφαιριστής ή ο φορτηγατζής. 

Τα μηνύματα σχετικά με τη γονιδιωματική φύση των εμβολίων κατά τη γνώμη μου είναι ανακριβή. Το πιο πιθανό είναι να θέλουνε να καθυποτάξουνε τον ευρωπαϊκό πληθυσμό, αλλά στο κέντρο της αυτοκρατορίας και στην Αυστραλία, το πράγμα προφανώς, πηγαίνει άσχημα. 

Σε αυτό το πλαίσιο, νομίζω ότι ο Βλαδίμηρος αποφάσισε να ανασκολοπίσει τη Δυτική Ευρώπη, να την αναγκάσει να πάει στη Μόσχα-Κανόσα. 

Η αυτοκρατορία στο τέλος του δρόμου πιθανότατα αποφάσισε να επικεντρωθεί σε ένα μόνο μέτωπο, απόφαση που είναι στη λογική του τέλους των αυτοκρατοριών. Υποχωρούμε σε πιο υπερασπίσιμες θέσεις, και σε ένα μόνο μέτωπο. Υπήρξε επίσης μια φάση της ρωμαϊκής ιστορίας. Για έναν αιώνα, τα παρθικά και γερμανικά μέτωπα δεν αναφλέγονταν ταυτόχρονα. 

Εδώ, από την άλλη πλευρά, έχουμε να κάνουμε με έναν ρώσο-κινεζικό συνασπισμό που μπορεί κάλλιστα να φροντίσει κάθε ένα από τα δικά του μέτωπα. . 

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

Share this post