Δύο τεράστια αντικείμενα εμφανίζονται στο ραντάρ πάνω από την Οκλαχόμα

Δύο τεράστια αντικείμενα εμφανίζονται στο ραντάρ πάνω από την Οκλαχόμα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας κάτοικος του Harrison, στο Αρκάνσας, ο οποίος βρίσκεται στη μέση ενός άσχημου καιρού, υπέβαλε πρόσφατα στο χώρο της MUFON, ένα βίντεο που δείχνει δύο ανωμαλίες, οι οποίες χρησιμοποιώντας τις δικές του λέξεις, είναι εξαιρετικά μεγάλες. Η μία είναι ένας τέλειος κύκλος και η άλλη ένας μεγάλος οβελίσκος που καλύπτει μεγάλο μέρος της Οκλαχόμα.

Ο ίδιος δήλωσε στο ufostalker.com:

Ανεβάζω αυτό το βίντεο μόνο και μόνο για να δούμε αν κάποιος ξέρει τι είναι. Ζω στο Harrison, στο Αρκάνσας και βρισκόμασταν στη μέση μιας κακοκαιρίας. Πήγα στον υπολογιστή και έβαλα το τοπικό μας ραντάρ, το οποίο βρίσκεται στο ky3.Com από το springfield mo.

Βλέπω το ραντάρ, κοιτάζοντας τον καιρό που έρχεται, όταν είδα το εξαιρετικά μεγάλο αντικείμενο που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Οκλαχόμα.

Από την αρχή μπορείτε να δείτε έναν μεγάλο τέλειο κύκλο και στη συνέχεια ένα τεράστιο αντικείμενο σαν οβελίσκο που αποκλείει όλες τις πληροφορίες ραντάρ. έτσι άρπαξα το κινητό μου και τράβηξαν ένα βίντεο από αυτό. Θα ήθελα πολύ να μάθω τι είναι. ευχαριστώ, Άλεν

Παρακολουθήστε το βίντεο για να τα δείτε και εσείς, καταλήγοντας στα δικά σας συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Monstrous object seen on radar over Oklahoma

diadrastika.com

Share this post