Είμαστε πάλι εδώ για τη μάχη των μαχών ,για να σώσουμε όλοι μαζί την Πατρίδα μας .

Είμαστε πάλι εδώ για τη μάχη των μαχών ,για να σώσουμε όλοι μαζί την Πατρίδα μας .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε φίλους και συνεργάτες που το 3ήμηνο της απουσίας μας , αναφέρθηκαν ( υπερβολικά κάπως ) σε εμάς .

Δεν είμαστε παρά , κάποιοι από εσάς , απλοί πολίτες της διπλανής Πόρτας . Δεν εκπροσωπούμε κόμματα και συμφέροντα , δεν αποσκοπούμε σε ιδιοτέλειες … το ξέρετε άλλωστε !!

Κάθε χτύπος την καρδιάς μας , κάθε ανάσα μας , κάθε σκέψη μας ( πριν αφήσουμε τούτο τον κόσμο ) είναι καιρό τώρα συντονισμένος στην υλοποίηση ενός Ιερού σκοπού .

Σε κάθε εποχή , υπάρχουν και θα υπάρχουν οι ΦΥΛΑΚΕΣ την μεγαλύτερης πολιτισμικής αυτοκρατορίας που γέννησε η Ιστορία των ανθρώπων , σε κάθε εποχή θα υπάρχουν ΈΛΛΗΝΕΣ στην καρδιά , στην ψυχή και στην συνείδηση , που με χαράς θα παίρνουν τη σκυτάλη  , υπηρετώντας έναν ανώτερο σκοπό .

Ποτέ ( ίσως ) δεν θα τους μάθετε , ποτέ δεν θα του δείτε , ΥΠΑΡΧΟΥΝ όμως . Υπάρχουν στα μάτια ενός μικρού παιδιού , στον αναστεναγμό του Παππού και της Γιαγιάς , στο δάκρυ του Παπά , υπάρχουν σε κάθε ελληνική ψυχή , σε καθετί που  αποπνέει Ελλάδα .

Πάμε τώρα , στο σήμερα !!

Η Συμφωνία των Πρεσπών κυρίως , ρύθμισε και θα ρυθμίσει τις Πολιτικές εξελίξεις , τούτο έχει «κλειδώσει » . Κανείς , ούτε η  ΝΔ θα μπορέσει να το αποφύγει (χάριν  σε όλους εσάς ) κανείς δεν θα μπορέσει  να μην  δεσμευτεί πλέον στις προεκλογικές προγραμματικές του δηλώσεις γιαυτό .

Σκοπός μας , να καταστεί ΑΧΡΗΣΤΗ  η συμφωνία των Πρεσπών , αφού ήδη , οι γεωπολιτικές δυναμικές που την δικαιολόγησαν ( για κάποιους ) έχουν μεταβληθεί , μετατρέποντάς την πλέον σε απειλή για τα Βαλκάνια

Ωστόσο , τεράστιοι κίνδυνοι εν τω μεταξύ ¨βρίσκουν την ευκαιρία¨ .

Η Κύπρο μας ( όπου προσπαθούμε να φτιάξουμε Ρωσικό στράτευμα  που σταδιακά θα μετεξελιχθεί σε Κυπριακό ) κινδυνεύει  από το μπράντιφερ ΗΠΑ ( μέσω της Μ Βρετανίας ) και  Ρωσίας .

Η Τουρκία ¨σέρνει¨ τα πράγματα στο μεγάλο ξεκαθάρισμα , αφού , δεν έχει άλλη λύση . Αποσκοπεί σε μεγάλης κλίμακας σύγκρουση Αμερικανικών και Ρωσικών συμφερόντων στην ευρύτερη περιοχή .

Μην φοβάστε και μην ακούτε , καμιά μεγάλη δύναμη δεν θέλει Παγκόσμιο Πόλεμο , νικάνε εάν νικήσου , τα ¨ κράτη τσιράκια τους ¨ τα αντίπαλα ¨κράτη τσιράκια ¨

Στην Θράκη μας , η κατάσταση είναι απελπιστική  και θα τη χρεώσουμε σε όλους . Απαιτείται ΑΜΕΣΑ η απομάκρυνση του Τουρκικού προξενείο και ο λογιστικός  έλεγχος της Ziraat Bank .

Το σημαντικότερο όμως είναι , έγκαιρα και υπερβαίνοντας εαυτούς για έναν ανώτερο σκοπό , όλοι όσοι συνειδησιακά εντάσσονται στο λεγόμενο Πατριωτικό μέτωπο , να αποδεχθούν ένα κοινό συντονιστή τους , που θα ¨μιλάει¨ εκ μέρους όλων με τ άλλα πολιτικά Κόμματα .

Τούτον τον ρόλο άλλωστε , και εμείς , μέσα από τους φίλους που μας φιλοξενούν , θα προσπαθούμε , με όλους εσάς μαζί  , να υλοποιούμε !!

Ας πάρουμε επιτέλους το μέλλον μας , το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια μας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ  ( Υποδιοικητής )

Share this post