Είναι Επείγον Να Θυμηθούμε

Είναι Επείγον Να Θυμηθούμε

Ποιοι είναι ηθικοί αυτουργοί του χάους που ετοιμάζεται στην χώρα!

Να θυμηθούμε τι είπαμε πριν ένα μήνα:

«Αυτή η ελεεινή επίθεση από μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και του εξωτερικού, ξέρεις, τα τσοντοσαιτ εντός και εκτός Ελλάδος, που πλάθουν συνειδήσεις, οι πρώτοι και κύριοι εχθροί της Ελλάδος, αυτή η επίθεση δεν έχει στόχο μόνο αυτόν τον πανάξιο άνθρωπο και σύγχρονο πνευματικό πατέρα Ελλάδος και Κύπρου και πανταχού του ελληνισμού στον κόσμο, αλλά ο ανώτερος στόχος είναι η Ορθοδοξία.

.. σε όλο τον κόσμο. !!!

Για αυτό και έπαιξε στη βαριά βιομηχανία της ενημέρωσης που διαμορφώνει την παγκόσμια κοινή γνώμη…

Στόχος είναι και δηλώθηκε.»

Δώσανε Στίγμα

Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί που γέννησαν και γεννούν κάθε μέρα το μίσος και τις έριδες στην κοινή γνώμη.

Ορίστε επι τω έργω….κακοποιούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας κατασκευάζοντας συναισθήματα και κατευθύνοντας  συνειδήσεις σε συχνότητες μίσους και οργής.

Καλλιεργουν το κλίμα και διοχετεύουν με τους βαρύγδουπους τίτλους τους μίσος και οργή στην κοινωνία, με αποτέλεσμα τα μέλη της κάποια στιγμή να έρθουν σε σύγκρουση, υποκινούμενα από σκοτεινούς εγκεφάλους, που το μόνο που έχουν πια να κάνουν είναι…. να κλείσουν τα χρονικά ραντεβού της σύγκρουσης.

Πιο κάτω θα το δούμε αυτό με τον χρόνο.

Αυτά είπαμε τότε για τους εγκληματίες της ενημέρωσης, που αν υπήρχε κράτος δικαιου θα τους έκλεινε σε φυλακη μέτρα κάτω από την γη, ενοχοι για τις υπηρεσίες τους σε ξένα κέντρα που οδηγούν στην οργουελική ψηφιακή  νέα εποχή……αλλά κράτος δικαίου δεν έχουμε,  οπότε οι προσδοκίες μας στρέφονται στο άπειρο.

Θα θυμίσω τι άλλο είχαμε τότε.

«Και όταν έρθει το άναμμα, εκεί θα ζητήσουν αίμα, το κάνουν ήδη στη Συρία, χιλιάδες μάρτυρες χριστιανοί σφαγιάζονται στο όνομα του… Αλλάχ απλά και μόνο για την πίστη τους.

Αυτή είναι η νέα φυλακή(εποχή) φιλέ μου, μια εποχή που η αλήθεια και η πληροφορία,  αν δεν ελέγχονται θα καταπολεμούνται  από τους ίδιους τους φυλακισμένους και δίχως να ξέρουν τι και πως,  θα πολεμούν ηρωικά όπου τους πουν οι στρατηγοί των social media και των… media γενικά

Και χθες έιχαμε το εξής



Και φτάνουμε στον βανδαλισμό της εκκλησίας…

Μια χώρα που υπάρχουν συνειδήσεις που στρέφονται κατά των ιερων και όσιων  της, ειναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Αλλά δεν θα πούμε κάτι παραπάνω σε αυτό.

Διαβάζοντας την ανάληψη ευθύνης, βλέπουμε ότι έχουμε να κάνουμε με …..μάγισσες.!

Άρα μιλάμε για ένα φεμινιστικό αναρχικό κίνημα που δίνει την συμπαράσταση στις Μεξικάνες ομοϊδεάτισσες τους και οι οποίες αναφέρουν “γεια σου Γιάννη Αντετοκούμπο – όλες οι λαθρομετανάστριες είμαστε περήφανες για εσένα“.

Τα κρατάμε και αυτά.

Γνωρίζουμε καλά ότι η βιομηχανία του σεξ, η βιομηχανία του θεάματος, η βιομηχανία της Μουσικής, η βιομηχανίας των ειδήσεών και γενικά η οθόνη, η τεχνολογία, η επιστήμη, και κάθε βιομηχανία που επηρεάζει την αντίληψη και τις ανθρώπινες αισθήσεις,  υπηρετεί πιστά το εκτρωμα της νέα εποχής.

Η βιομηχανία του αθλητισμού πάει πίσω;

Λάθος.!!

Πέρα από τον τζόγο και πέρα απο τα πολιτικά/ επιχειρηματικά συμφέροντα που εξυπηρετουνται, ο Αθλητισμος δεν υπηρετεί τη νέα εποχή;;;;

Ο Αθλητισμός είναι η ναυαρχίδα της νέας εποχής, έτσι κατάντησαν τα δημοφιλή αθλήματα…και το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο και ολες οι μεγάλες διοργανώσεις..…οπότε κράτα μια πισινή όταν η οθόνη κατασκευάζει είδωλα όπως του Γιάννη και μας τον παρουσιάζει σαν MVP στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ και με εκατομμύρια στα πόδια του…τέτοιες περιπτώσεις  κρύβουν παγίδες….κάπου τους φάνηκε χρήσιμος…και δεν είναι υπέρ μας ουτε υπέρ του παιδιού….του Γιάννη… σε μια νέα εποχή που ανακατεύουν χρώματα, ιστορίες και εθνικότητες.

Η στήριξη των μαγισσών στο πρόσωπο του δεν μου άρεσε καθόλου!

Μάγισσες λοιπόν…αλλά όπως λέει η ανακοίνωση….λαθρομετανάστριες μάγισσες.

Άρα κάποιοι ξένοι…άθεοι ή μουσουλμάνοι,δεν ξέρουμε,  επιτίθενται στις εκκλησίες μας.

Πολύ ωραία…

Και γιατί μάγισσες παρακαλω;

Γιατί ασκούν μαγεία;

Εκεί στο Μεξικό οι φίλες τους, που πιο πάνω οι δικες μας εκφράζουν την στηριξή τους …..μήπως εκει ασκούν την μαγεία;

Εκεί που ακμάσαν οι…….Μάγιας;;;;

Κοιτά, νομίζω πως μπορούμε να απαντήσουμε σε μερικά ερωτήματα και θα κάνουμε πιο κάτω και μια αποκάλυψη αν και ξέρω πως ένα ή παραπάνω ζευγάρια ματάκια δεν θα τους αρέσει.

Ξεκινάμε και ότι μπορέσει να καταλάβει ο κάθε ένας γιατί ίσως τα γράψω ανακατεμένα και εν συντομία.

Ασχολήθηκα πολύ με τους Μάγιας, με τον πολιτισμό τους, με το ημερολόγιο τους και με όσους συγχρόνους ακολουθούν την φιλοσοφία τους.

Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η νέα εποχή έχει απόλυτη σχέση… συμβαδίζει με την πολύ αρχαία αλλά πολύ ανεπτυγμένη μαγεία του πολιτισμου των Μάγιας!!!

Η Νέα εποχή με την αρχαία μαγεία των Μάγιας;

Ναι! γιατί έχουν τον χρόνο, έχουν το ημερολόγιο και έχουν τα ίδια αφεντικά.

Τους ίδιους διαμονές να το πούμε ανοιχτά.

Αυτά τα δύο ενώνονται απόλυτα με την Καμπάλα, την μαγεία της Καμπάλα που οι «ιερείς» της περιμένουν την ανέγερση του Τρίτου Ναού.

Δένει το γλυκό…

Οι σύγχρονοι μάγοι των Μάγιας σχετίζουν τις προσευχές των Μάγιας με το…….Κοράνι!

Δηλαδή με  εκείνους (ο στρατός της Μεγάλης μητέρας των Wicca) που στο όνομα του Αλλάχ σφάζουν και προωθούν την τρομοκρατία και το χάος, εκεί πάνω οπού θα πατήσει αργότερα η νέα τάξη..για να επιβάλει την τάξη.

Παραδένει το γλυκό..

Η Καμπάλα, ειναι η θρησκεία της ελίτ κοινωνίας…….. των Όσκαρ, των Γρκάμμυ..των MVP… κλπ. που προωθούν ήθη και συνήθειες από μαύρες ατζέντες, έναντι της δόξας και του χρήματος, όπως την διαστροφή της ανθρώπινης φύσης, τις εκτρώσεις, την κλιματική αλλαγή κλπ.  είναι η γέφυρα ας πούμε όπου  εξαπλώθηκε η μαγεία στον κόσμο μας…και εξαπλώθηκε σαν τον ιστό της αράχνης.

Παιδί της Καμπάλα είναι η μασονία.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν που έχουμε μπλέξει…

Πόσες παγίδες έχουν στήσει…

Και ότι τις έχουν στήσει μέσα από καταξιωμένους στη συνείδηση μας ανθρώπους…μέσα από ανθρώπους  πετυχημένους στα μάτια της κοινής γνώμης…και που ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν ότι είναι πρόδρομοι της νέας αυτής ψηφιακής εποχής..!!

Δεν ξέρω πολλά, ξέρω μόνο αυτά που λέω και που είδα με τα μάτια μου και αν φαίνονται παλαβά, τότε ο κόσμος που ζούμε είναι θεοπάλαβος.

Και πάμε τώρα στην αποκάλυψη, μιας και τα παραπάνω είναι πρόλογος.

Θα ειπωθεί απλά και κατανοητά.

Ομάδες όπως του Ρουβικώνα, όπως οι Αναρχικές μάγισσες,  παίρνουν εντολές για να χτυπήσουν.

Πριν πεις το ξέρω… άκου αυτό.

Λαμβάνουν εντολή από κέντρα μαγείας, από αυτούς που ξέρουν τις μαύρες τρύπες του χρόνου, τις γόνιμες ημέρες που λεμέ, το πότε θέλουν στο μέλλον να θερίσουν και στέλνουν τους στρατούς τους και πάνε και χτυπάνε στόχους.

Μέσα μου αυτή τη στιγμή, δεν κρατάω κακία στις κοπέλες που επιτέθηκαν στο ναό, θύματα είναι της εξουσίας, της μαζικής εξαπάτησης των ΜΜΕ και των μάγων της νέας εποχής που προσπαθούν να εφαρμόσουν το σχέδιο τους στην χώρα μας.

Ξαναλέω……και ο Ρουβικώνας, και η χθεσινή επίθεση ήταν από πολύ σκοτεινά κέντρα κατευθυνόμενη…!!

Και οι επιθέσεις σε…. Πρεσβείες, σε εκκλησίες και σε μερικά άλλα μέρη, γίνονται σε συγκεκριμένες ημέρες. Το έχω καρατσεκάρει αλλά μέχρι εδώ.

Είναι επιθέσεις που αντανακλούν στο μέλλον,σε γεγονότα, ακόμη και σε μέρη πιο μακριά από εκεί που γίνονται οι επιθέσεις και δείχνουν τι ακριβώς προετοιμάζουν.

Αυτά τα κέντρα εξυπηρετούν τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Μπράβο σας newsit, in.gr και λοιπές ύαινες της ενημέρωσης, σας αναλογεί η μερίδα του λέοντος στο ξεφλούδισμα της χώρας..!!

Αυτό το ζήτημα με τα φεμινιστικά/φιλοζωικά κινήματα, κινήματα προστασίας της φύσης….της Μητέρας Γης όπως την λένε…. η ανθρωπότητα θα το πληρώσει πολύ ακριβά.

Γιατί πίσω και στο βάθος δρουν πολύ σκοτεινές δυνάμεις…και πριν δράσουν αυτές οι δυνάμεις βάζουν τις ομάδες τους να βανδαλισουν ή να διεκδικήσουν δικαιώματα…και τα κράτη κάνουν πίσω και ο νόμος κατά του Θεού σταδιακά και σε κάθε κράτος γίνεται νόμος του ανθρώπου και βάζουν τον άνθρωπο απέναντι στον Θεό ή μάλλον αφήνουν τον άνθρωπο μόνο του με τα αποτελέσματα της απομάκρυνσης του από τον Θεό ή… πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, όπως στην περίπτωση της κλιματικής αλλαγής για να μην φανεί η δράση του κακού(που δρα μέσα απο τις επιλογές μας) στον κόσμο.

Εφόσον με νομοσχέδια, μέσα από ανθρώπινα διακαιώματα, με προπαγάνδα μέσα από ταινίες, ειδήσεις κλπ., κάμψουν τις αντιστάσεις της αντίληψης των πολιτών του…σπάσουν αυτή την σχέση Θεού και λαού, τότε το κράτος βυθίζεται στη θλίψη, στον πόνο και στις τραγωδίες.

Και η μία καταστροφή θα είναι μεγαλύτερη από την άλλη, γιατί υπάρχει η συνεργασία του χρόνου, αυτό είναι το μυστικό που ξέρουν οι μάγοι που βρίσκονται πίσω από τα αναρχικά/φεμινιστικά κινήματα.

Και αυτές οι καταστροφές είναι σαν τις πληγές του Φαραώ που πέφτουν στην Αίγυπτο.. δεν σταματούσαν και χειροτέρευαν μέχρι να αποσυρθεί ο Μωυσής και οι Ισραηλίτες.

Έτσι και στις ημέρες μας….αν δεν αποσυρθούν κάποια πράγματα από την Βουλή και από την νοοτροπία μας, η κάθε πληγή θα είναι μεγαλύτερη από την προηγουμένη.

Έχω πει ότι είμαι πολύ λίγος για να μιλήσω για ζητήματα της εκκλησίας.

Όμως έχω την ανάγκη, μόνο για σήμερα, να καταθέσω το εξής…

Επειδή κάποιοι έχουν παιδιά και οικογένεια…επειδή όπως διαβάζεις παραπάνω, κάθε πόλη σφυροκοπειται από την μαγεία και την μανία της φύσης που μετέτρεψαν σε όπλο τα νομοσχέδια που έφεραν στην Βουλή… αυτό που θα μας προστατέψει κόντρα στους μάγους και τις μαύρες ενέργειες της νέας εποχής είναι τα μυστήρια της εκκλησίας.

Θα προσπαθήσουν, να στρέψουν εναντίων της εκκλησίας και όσων έχουν τόση δα πιστή, συγγενείς και φίλους.

Επαναλαμβάνω, θα προσπαθήσουν να στρέψουν εναντίων όσων πιστεύουν στην ορθόδοξη πίστη όχι μόνο τους αναρχικούς, τους άθεους, αλλά και άτομα μέσα από το φιλικό/οικογενειακό μας περιβάλλον.

Αυτο το συναντησα, και για αυτο νομιζω ότι ειναι απο τα πιο υπουλα χτυπηματα που θα δεχθουμε όσοι θέλουμε να πέρασει το Ευαγγελιο και οι Λογοι των Αγιων μας  αναλοιωτοι στις επόμενες γενιες.

Αυτή λοιπόν η επίθεση, χθες 28.8 ήταν η χειρότερη είδηση για τον Αύγουστο.

Είναι λυπηρό να βλέπεις να βανδαλιζουν άγιες εικόνες, είναι λυπηρό που συνάνθρωποι μας έπεσαν με νου και καρδιά στην παγίδα της σατανικής αυτής εποχής… αλλά το χειρότερο  ήταν ότι η επίθεση έγινε…. χθες.

Δηλαδή ότι ακολουθούν χρονοδιάγραμμα και το ακολουθούν πιστά, με συγκεκριμένο σκοπό και στόχο.

Αυτό που έγινε χθες, είναι απλά μια αρχή σε κάτι που ολοένα και θα αυξάνεται κ.Μητσοτακη….!

Έχεις τεράστιο μερίδιο ευθύνης που πειράζεις την σφηκοφωλιά τώρα…όσο ο Αλέξης το προηγούμενο διάστημα την εξόπλιζε.


Rick

Share this post