Είναι εφιαλτικό και ΠΡΕΠΕΙ να το ξέρετε: Έτσι προετοιμάζουν τα παιδιά μας να προσκυνήσουν τον παγκόσμιο ηγέτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι εφιαλτικό και ΠΡΕΠΕΙ να το ξέρετε: Έτσι προετοιμάζουν τα παιδιά μας να προσκυνήσουν τον παγκόσμιο ηγέτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε και φρίξτε.
του Νεκτάριου Αρχοντίου

Οι περισσότεροι έχουν ακούσει, ασχέτως αν το δέχονται ή όχι, πως το μεγαλύτερο μέρος της διδακτέας ύλης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, αποτελεί ένα συνονθύλευμα αριστερής νοοτροπίας με απύθμενη πολύπλευρη νεοταξίτικη προπαγάνδα.

Ένα από τα κύρια κομμάτια αυτής της προπαγάνδας είναι το ψέμα της Κλιματικής Αλλαγής η όπως διαβάσατε πρόσφατα στο EL, κλιματικής έκτακτης ανάγκης, που έχει οδηγήσει χιλιάδες μαθητές (προσφάτως και στη χώρα μας) να αφήνουν συχνά-πυκνά τα μαθήματά τους και να οργανώνουν…πορείες για να σωθεί…το περιβάλλον από τις «κακές» ανθρώπινες δραστηριότητες.

Τα παιδιά (και όχι μόνο), παγκόσμια, όπως επιτάσσει η Ατζέντα 2030, δέχονται με κάθε δυνατό τρόπο (σχολείο,βιβλία,ντοκιμαντέρ,ταινίες, βιντεοπαιχνίδια, Ίντερνετ,γονείς,φίλοι κτλ) προπαγάνδα για το μεγάλο κίνδυνο που ΔΗΘΕΝ βρίσκεται το περιβάλλον και ο πλανήτης Γη, εξαιτίας των ανθρώπων και των δραστηριοτήτων τους και μπαίνει βαθιά στο υποσυνείδητό τους, αλλά και στο συνειδητό τους, το ότι υπάρχει ένα τεράστιο παγκόσμιο πρόβλημα!

Ας δούμε μερικά από τα εξωφρενικά ψέματα που διδάσκονται στα παιδιά μας.

Σύμφωνα με τους έγκριτους επιστήμονες των μεγάλων πανεπιστημίων του κόσμου, τα σημάδια της κλιματικής αλλαγής είναι ολοφάνερα ήδη σήμερα, όμως οι πραγματικοί μετασχηματισμοί σχεδόν δεν έχουν αρχίσει. Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η υπερθέρμανση θα είναι αργή, όμως αν δεν πάρουμε άμεσα μέτρα, οι επιπτώσεις της ίσως να επέλθουν πριν τελειώσει ο αιώνας και τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι θα πίστευε κανείς.

Και η προπαγάνδα συνεχίζεται: «Χωρίς μια επανάσταση στον τρόπο που ζουν τη ζωή τους δισεκατομμύρια άνθρωποι, ολόκληρες περιοχές της Γης μπορεί να μετατραπούν σε μη κατοικήσιμες, και άλλες σε τρομακτικά αφιλόξενες, έως το τέλος αυτού του αιώνα». Μεγάλα προβλήματα θα ακολουθήσουν όπως ανεπάρκεια τροφής, προσφυγικές κρίσεις, οικονομικές κρίσεις.

Μεγάλη προσοχή δίνεται στο να εξηγηθούν οι …. μηχανισμοί που μας οδηγούν στην άρνηση του προβλήματος και μας κάνουν να είμαστε τυφλοί μπροστά στις κλιματικές αλλαγές που συμβαίνουν καθημερινά.

Μας λένε πως αν δεν κάνουμε κάτι ΤΩΡΑ, θα επέλθει χάος και θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι γιαυτό. Παρουσιάζουν ακόμα θεματικές ημέρες και εκδηλώσεις με θέμα το πως η Γη μπορεί το 2050 να μην είναι πια κατοικήσιμη!!! Χρησιμοποιούνται βαρύγδουποι τίτλοι ώστε να συνταραχτούν τα παιδιά και να φτάνουν να νιώθουν υπεύθυνα για ένα ψέμα. Για να καταλάβετε καλύτερα τι σας γράφουμε, δείτε το παρακάτω βίντεο που ένα μικρό παιδί, δηλητηριασμένο από τα ψέματα της νέας τάξης…κλαίει για το περιβάλλον:

Βιβλία που γράφονται επί του θέματος, απευθυνόμενα όχι μόνο σε παιδιά, αλλά και σε ενήλικες γίνονται ανάρπαστα και είναι απόλυτα λογικό, αφού τα παιδιά που στα σχολεία έμαθαν τα ψέματα του συστήματος, μεγάλωσαν και συνέχισαν να τα πιστεύουν και να…αγωνίζονται για αυτά, προωθώντας ακόμη και την Ατζέντα 2030, τον απόλυτο εφιάλτη του ανθρωπίνου γένους, ως κάτι το πολύ καλό και θετικό για τον πλανήτη μας.

Ένα βιβλίο που έλαβε πολύ καλές κριτικές είναι το «Ακατοίκητη Γη» το οποίο αναμένεται να μεταφραστεί σε 15 γλώσσες! Διαβάστε παρακάτω τι είπαν οι New York Times και το πασίγνωστο περιοδικό Nature.

«H Ακατοίκητη Γη του David Wallace-Wells είναι το πιο τρομακτικό βιβλίο που έχω διαβάσει. Το θέμα του είναι η κλιματική αλλαγή, η μέθοδός του επιστημονική, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζει τις απόψεις του ο συγγραφέας μοιάζει με την Παλιά Διαθήκη.
Το βιβλίο είναι σχολαστικά εμπεριστατωμένο, μια διαδρομή σαν τρενάκι του τρόμου σε όλες τις ολέθριες καταστροφές που θα κατασπαράξουν εντός ολίγου τον υπερθερμαινόμενο πλανήτη μας: θάνατοι εξαιτίας του νερού, θάνατοι εξαιτίας της ζέστης, θάνατοι εξαιτίας της πείνας, θάνατοι εξαιτίας της δίψας, θάνατοι εξαιτίας επιδημιών, θάνατοι από ασφυξία, θάνατοι εξαιτίας πολιτικής και πολιτισμικής κατάρρευσης». Farhad Manjoo, The New York Times

«Ο Wallace-Wells εξετάζει περιπτώσεις κρίσεως των συστημάτων από κύματα καύσωνα ή αύξηση της στάθμης των θαλασσών· λαμβάνει υπόψη του πανδημίες, οικονομική κατάρρευση και διαμάχες στο πλαίσιο αυτό. Μια περίτεχνη ανάλυση του γιατί –σε έναν κόσμο λύσεων– επιλέγουμε την καταδίκη». Nature Magazine

Το μέλλον που προβλέπουν επιστήμονες συνιστά, ούτε λίγο ούτε πολύ μια παγκόσμια καταστροφή πρώτους μεγέθους. Μας προειδοποιούν πως η κλιματική αλλαγή συνιστά μια «απειλή για την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου πολιτισμού».

«Μετά τον πυρηνικό πόλεμο η παγκόσμια υπερθέρμανση του πλανήτη εξαιτίας της ανθρώπινης δραστηριότητας είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα», σύμφωνα με τους…ειδικούς.

Ως το 2050, αν δεν κάνουμε κάτι:

Το 55% του παγκόσμιου πληθυσμού στο 35% της γης θα αναγκαστεί να ζήσει περισσότερες από 20 ημέρες το χρόνο υπό θερμοκρασίες που χαρακτηρίζονται πως ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης αντοχής στη ζέστη.

Καταστροφικές ξηρασίες θα καταστρέψουν πολλά δάση με αποτέλεσμα πιο υψηλές θερμοκρασίες, άνοδο της στάθμης των θαλασσών και ξηρασίες, καθώς επίσης σε άλλα ακραία και φονικά καιρικά φαινόμενα, πλημμύρες και πυρκαγιές.

Πολλά οικοσυστήματα θα καταρρεύσουν, όπως αυτά της Αρκτικής, του τροπικού δάσους του Αμαζονίου και των κοραλλιογενών υφάλων. Στη Δυτική Αφρική, την τροπική Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία, θα καταγραφούν επίσης ακραία υψηλές θερμοκρασίες για περισσότερες από 100 ημέρες το χρόνο, με συνέπεια τον εκτοπισμό 1 δισεκατομμύριο ανθρώπων.

Η παραγωγή τροφίμων θα μειωθεί εξαιτίας της «καταστροφικής μείωσης» που πληθυσμού των εντόμων αλλά εξαιτίας της έλλειψης νερού όσο και της εγκατάλειψης καλλιεργειών σε περιοχές όπου οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν πλέον να ζήσουν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Η μη επάρκεια τροφίμων οδηγεί φυσικά σε άνοδο των τιμών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη κοινωνική συνοχή και τη δημόσια ασφάλεια ακόμη και των πλέον ισχυρών χωρών.

Ταυτόχρονα υποστηρίζουν πως εξαιτίας της ανόδου της στάθμης της θάλασσας αρκετές περιοχές σε πόλεις όπως η Βομβάη, η Τζακάρτα, η Γκουανγκζού, το Χονγκ Κονγκ, το Χο Τσι Μινχ, η Σαγκάη, η Μπανγκόκ και η Μανίλα θα εγκαταλειφθούν. Περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι στο Μπαγκλαντές θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Τα παραπάνω αποτελούν ένα μικρό μόνο δείγμα από τα ψεύδη που διδάσκονται στα σχολεία και που προωθούνται σε ντοκιμαντέρ μεγάλων επιστημόνων, σε βιβλία κτλ.

Φυσικά σύμφωνα με το γνωστό τρόπο δράση της, η Νέα Τάξη έδωσε το πρόβλημα και δίνει και τη λύση: Εφαρμογή της Ατζέντα 2030 ΑΜΕΣΑ για να προλάβουμε την καταστροφή του 2050!!!

Δυστυχώς, η προπαγάνδα αυτή έχει περάσει στην πλειοψηφία των ανθρώπων παγκόσμια. Το παρακάτω βίντεο, στο οποίο ένας δημοσιογράφος που δεν πιστεύει ότι υπάρχει Κλιματική αλλαγή, ρωτάει επίτηδες νεαρούς αν θα έπαυαν να κάνουν παιδιά για να…σωθεί το περιβάλλον, αποτελεί πικρή απόδειξη αυτού του γεγονότος.

Πολλοί είπαν ναι, ενώ μερικές γυναίκες, δεν έλειψαν να προσθέσουν πως είναι εγωιστικό το να έχει κανείς παιδιά, μη σκεπτόμενος το περιβάλλον που μολύνεται από την ύπαρξή τους.

Έτσι λοιπόν μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και υπάλληλοι, έχουν ετοιμαστεί για το τελικό βήμα εφαρμογής της Ατζέντα 2030 για έρθει όπως μας λένε, τέλος στη φτώχεια, την ανισότητα, τις κρίσεις, την καταστροφή του περιβάλλοντος, μέσω της παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός «φωτισμένου» παγκόσμιου ηγέτη (βλ.Αντίχριστος).

Για την Ατζέντα 2030 διαβάστε και τα σχετικά μας άρθρα:

Μόνο στο El: Η Ατζέντα 2030 είναι ΕΔΩ και ΔΕΝ ειναι HOAX

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ: Δεν θα πιστέψετε τι ειπώθηκε ΑΝΟΙΧΤΑ μέσα στη Βουλή για την ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ)

Πριν μερικές ώρες ακούσαμε και το εξής κουφό: Η Κλιματική Αλλαγή θα αποτελέσει αιτία μελλοντικών πολέμων!!!

Δείτε το βίντεο και προστατέψτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας από τα ψέματα του συστήματος.

(φώτο: Pexels)

Share this post