Είναι Κάποιες Αποφάσεις. …

Είναι Κάποιες Αποφάσεις. …

Που δεν μπορείς να τις πάρεις μονός σου.

Και δεν υπάρχει χειρότερο δίλημμα από το να ισορροπείς μεταξύ αυτού που αγαπάς να κάνεις και αυτού που πρέπει να κάνεις.

Όσες φορές πήρα μόνος μου παρόμοιες αποφάσεις θα έλεγα το 90% ήταν λάθος.

Ναι ξέρω από τα λάθη μαθαίνουμε…..οπότε και  για αυτό δεν πάρω μονός μου αυτή την απόφαση.

Είναι δύσκολο γενικά… μπροστά σε  διλήμματα να λάβεις τις σωστές αποφάσεις να ακολουθήσεις τον σωστό δρόμο που οδηγεί σε διέξοδο και όχι σε αδιέξοδο.

Να κάνω λες αυτό ή εκείνο;

Τι θα γίνει αν κάνω αυτό… τι θα συμβεί αν επιλέξω εκείνο.

Και είναι φορές που δεν είναι προς το συμφέρον κανενός να βάλεις το συναίσθημα πάνω από την λογική… ουτε την ευγενική αλλα απόλυτη προτροπη απο την άλλη γραμμη του τηλεφώνου.

Ευχαριστώ για τα μηνύματα κάτω από το προχθεσινό κείμενο και μερικά σε προσωπικό επίπεδο.

Μάλιστα κάποιοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, σας ευχαριστώ τόσο πολύ.

Άλλοι είπαν να μην σταματήσουμε αυτή την προσπάθεια..

Δεν θέλω με τίποτα να σταματήσω, έχουμε πολλά θέματα στην εκκρεμότητα, έχω πολύ όρεξη σαν να ξεκινάω τώρα…….….όμως..!

Δεν θα είναι απόλυτα δική μου η επιλογή αν θα συνεχίσουμε.

Δεύτερον και σημαντικότερο…… τι ακριβώς έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή….πρόσεξε αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε στον προθάλαμο δύσκολων εξελίξεων….από ενημέρωση ή από προσευχή;

Θα μου πεις και τα δύο δεν γίνονται;

Φυσικά….αλλά αν έχουμε πει ότι είμαστε κοντά…θυμάσαι είπαμε ότι είμαστε κοντά…βλέπεις οι εικόνες δακρύζουν, τα καντήλια κουνιούνται…οι άνθρωποι του Θεού προειδοποιούν….οπότε σε αυτό το διάστημα τι προέχει.;

Κατ’ αρχάς που είμαστε κοντά.

Είδα πως δούλευε το κακό μέσα στο χρόνο, και είδα ότι αυτό γινόταν υπέρ του καλού, τα πάντα…. άσχημα, στραβά, ανάποδα…όλα μα όλα ήταν και είναι μέσα στο σχέδιο του καλού.

Αυτό είναι τρομερό, το καταθέτω για πρώτη φορά αλλά οι Άγιοι μας το είχαν πει, το κακό έχει το δικό του σχέδιο αλλά θέλοντας και μη εξυπηρετεί το σχέδιο του Θεού.

Είμαστε λοιπόν μια ανάσα από την εκπλήρωση των προφητειών, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε με τα μάτια μας τα λόγια των Αγίων μας να γίνονται πράξη.

Σε αυτο ειμαστε κοντα!
Ότι φυτεύεται τώρα στο χρόνο, ότι δούμε στη συνέχεια είναι το αποτελέσματα ανθρώπινων επιλογών, επιλογές που έγιναν κάτω από λάθος συναισθήματα, κάτω από λάθος ένστικτα……. κάτω από διαθλασμένη συνείδηση.

Αυτή είναι η νίκη του κακού και η επικράτηση του «ουράνιου τόξου» στις ημέρες μας.

Αυτό όμως είναι μέσα στο σχέδιο του Θεού, είπαμε φυτεύει ο διάβολος σπέρνει ο Θεός.

Αυτή η έκφραση δεν είναι άλλο ένα εκφραστικό πυροτέχνημα αλλά η ουσία που είδα προσωπικά μέσα από την παρατήρηση όποτε και την ομολογώ.

Απλά ο διάβολος έχει πείσει ότι δεν υπάρχει, έπεισε σοφούς και λογικούς, γνωστούς, αγνώστους, διάσημους, άσημους, τους περισσότερους κοσμικούς για την απουσία του.

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κατόρθωμα του!

Έπεισε για παράδειγμα ότι η πολύχρωμη σημαία που κούναγε προχθές στο Σύνταγμα η νεολαία μας, τα παιδιά μας, (τα τραυματισμένα παιδιά της Ελλάδος ήταν εκεί που τα νίκησε η νέα εποχή) συμβολίζει την ισότητα, την καταπολέμηση των διακρίσεων, το δικαίωμα στην διαφορετικότητα αλλά δεν ήξεραν τι κούναγαν και σε ποιες ” πολύχρωμες” ενέργειες συντονίστηκαν. (ήταν το επόμενο θέμα που ήθελα να δούμε… τι συμβολίζει το ουράνιο τόξο).

Τους έπεισε για τα καλά λοιπόν ότι δεν υπάρχει, και όχι μόνο αυτό αλλά θα σταθούν και απέναντί σε αυτόν που θα τους πει ότι υπάρχει και ότι τον υπηρετούν.

Το μεγαλύτερο του κατόρθωμα είναι να πείσει για την απουσία του……. οποτε,  ποσό εύκολο είναι να μάρτυρας την παρουσία του;

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω για να επανέλθουμε στο ερώτημα…. ενημέρωση ή προσευχή;

Τι από τα δυο θα μας ωφελήσουν;

Και τα δυο υπάρχουν σαν επιλογές αλλά τι θα μας ωφελήσει την δεδομένη στιγμή;

Μήπως το δεύτερο…; γιατί είμαστε κοντά σε καταστάσεις που τώρα που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε πόσο δύσκολες θα είναι όταν εκδηλωθούν και θα χρειαστεί να γεμίσουμε τις πνευματικές αποθήκες έστω στο… 90’.

Το δεύτερο…μας ωφελεί περισσότερο, γιατί το πρώτο, η ενημέρωση επάνω στη δράση του κακού, όταν θα εισέλθουμε επίσημα στις προφητείες αυτή θα… πάψει, θα καταργηθεί και τι να τις κάνουμε τις γνώσεις επάνω στα ίχνη της νέας εποχής όταν αυτή θα γκρεμιστεί;

Αντίθετα θα μας ωφελήσει απεριόριστα η γνώση των Ευαγγελίων και η προσευχή.

Τα τελευταία 4 χρόνια σχεδόν κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ ακούω ομιλίες ανθρώπων της εκκλησίας.

Πρώτα ξεκίνησα με τα ευαγγέλια, στη νέα ελληνική διότι αρχαία δεν..

Έκανα focus εκεί…και φίλε κατάλαβα τι πλούτος γνώσης και τι πληροφορίες υπήρχαν εκεί μέσα……….. που κανένα κανάλι, καμιά τηλεοπτική εκπομπή, κανένα μέσο, κανένας χορηγός, κανένας……………………………. καταξιωμένος στη συνείδηση της μάζας δεν θα μιλήσει για αυτό.(για αυτό είναι και καταξιωμένος αλλιώς θα ήταν απαξιωμένος.)

Μέσα στην πορεία άκουσα άπειρες ομιλίες και μερικές από αυτές ανεβαίνουν στο minitrue video δεξιά στην ιστοσελίδα.

Οπότε, δεν έχω κάνει κάτι για να μου λέτε καλά λόγια, νιώθω αρκετά άβολα και δεν ξέρω πως να ανταποδώσω το ενδιαφέρον σας………..το μόνο λοιπόν που μπορώ να κάνω είναι να σας δώσω ένα εκπληκτικό βίντεο που έχω ξεχωρίσει και ίσως φανεί σε μερικούς χρήσιμο στις ώρες που μπαίνουμε.

Όπως και να έχει, η επιθυμία μου να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια είναι μεγάλη, αυτό είναι ξεκάθαρο ακόμη και από το κείμενο που μόλις διάβασες, όμως δεν θα πάρω εγώ την απόφαση και όποια και αν είναι η τελική απόφαση, θα είναι η ιδανική για εμένα, την οικογένεια μου και για όλους όσους διαβάζουν αυτή την ενότητα.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη, είναι σημαντικό να στηρίζεις τον άλλον και το λέω αυτό για τον εξής λόγο…. αυτή την προσπάθεια πολλοί την μίσησαν, όπως το λέω και το διαβάζεις και οι πρώτοι που το έδειξαν ήταν αυτοί που ήταν κοντά μου και γύρω μου.

Όχι απλά δεν την στήριξαν ή τέλος πάντων να εμέναν έστω ουδέτεροι…οι κοντινοί μου άνθρωποι την μίσησαν, άνθρωποι που ήξερα χρόνια, άνθρωποι που υποτίθεται είχαμε τις ιδιες αγωνίες και αυτή ήταν η μεγαλύτερη πικρά,  ο μεγαλύτερος πόλεμος που δέχτηκα και το μεγαλύτερο εμπόδιο… μέχρι το επόμενο.

Και αυτό αντανακλά στην κοινωνία..ίδιες αντίξοες συνθήκες επιβίωσης ενεργειών επικρατούν και όχι η αναγνώριση της αλήθειας.

Εκεί κατάλαβα βιωματικά πλέον πως το ζήτημα της χώρας είναι πνευματικό. Μόνο πνευματικό.

Η κακία είναι ενέργεια, και μαζί με τον φθόνο γίνονται όπλα που ανάλογα το πόσο έχουν φωλιάσει σε μερικούς ανθρώπους γίνονται πυρηνικό όπλο και σημεία εκτόξευσης το νου και το στόμα.

Είναι παράξενος ο κόσμος των ενεργειών, μυστήρια δύσκολα στην ερμηνεία τους, απλά ήθελα κάποια στιγμή να το δούμε και αυτό, επιφανειακά, ώστε να προστατευθούμε διακριτικά από τέτοιες καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα σε έναν άνθρωπο, αν και σίγουρα πολλοί από εδώ μέσα θα έχετε τέτοιες εμπειρίες.

Οπότε για να κλείσουμε, παραπάνω είπα όσα μπορούσα να πω για ότι έχει να κάνει με τη συνέχεια, είναι κάτι που δεν θέλω να σταματήσει αλλά αν πρέπει, εκεί δεν θα μπορώ να κάνω διαφορετικά.

Σε ευχαριστώ για άλλη μία φορά που προσφέρθηκες να με βοηθήσεις, με οποιονδήποτε τρόπο και αν χρειαζόμουν οποιαδήποτε βοήθεια θα το ζήταγα.

Θα τα πούμε, Θεού θέλοντος, την Παρασκευή το βράδυ.

Μέχρι τοτε αδρανοποιείται μόνο η στήλη αυτή,  οι υπόλοιπες ειδήσεις θα ανεβαίνουν κανονικά.

Rick

Share this post