Είναι το 2022 η χρονιά;

Είναι το 2022 η χρονιά;

Είναι το 2022 η χρονιά, και αν ναι η χρονιά για τι; Ένας ερευνητής πιστεύει ότι υπάρχει ένας μασονικός κώδικας που σχετίζεται με τις διαστάσεις του μνημείου της Ουάσιγκτον και δείχνει ότι το 2022 είναι το έτος. Εδώ είναι οι πληροφορίες, θα σχολιάσω παρακάτω. (HT Groomsdayprepper)

Όπως μόλις ακούσατε, ο ερευνητής πιστεύει ότι το 2022 είναι η χρονιά, και πιστεύει ότι είναι η χρονιά του Αρμαγεδδώνα. Λοιπόν, το 2022 μπορεί να είναι το έτος, αλλά δεν θα είναι ο Αρμαγεδδών. Ο Αρμαγεδδών δεν θα συμβεί παρά μόνο μετά την κατάληψη του κόσμου από τον αντίχριστο, θα γίνει επίσης μετά την αρπαγή και θα γίνει στην τελευταία κρίση-κύπελλο 7. Επομένως, δεν βρισκόμαστε σε αυτό το προφητικό χρονικό σημείο, οπότε δεν θα είναι ο Αρμαγεδδών.

Αλλά αν το 2022 είναι το έτος, τι θα μπορούσε να είναι το έτος του; Οι τακτικοί αναγνώστες αυτού του ιστολογίου μπορεί να θυμούνται αυτή την ανάρτηση.

2022: Είναι το 222 και θα είναι η χρονιά που θα καταστραφεί η τάξη του Παλαιού Κόσμου;

…Έτσι, όλες αυτές οι πληροφορίες υποδηλώνουν ότι το 2022 είναι η χρονιά που θα πέσει η τάξη του παλαιού κόσμου και οι ΗΠΑ; Δεν ξέρω, αλλά επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω αυτό το στοιχείο: αφού συμβεί η καταστροφή της τάξης του παλαιού κόσμου, τότε έρχεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων μαζί με τον συνδεδεμένο με εξωγήινους “σωτήρα” του κόσμου. Και μαντέψτε πότε υποστηρίζεται ότι θα εμφανιστεί; Σωστά, το 2022…

Στην εν λόγω ανάρτηση εικάζεται ότι το 2022 μπορεί να είναι το έτος καταστροφής της παλαιάς τάξης πραγμάτων. Σε επόμενες αναρτήσεις αναρτήθηκαν συγκεκριμένα ρολόγια για τις 22/2/2022. Και δείτε τι συνέβη εκείνη την ημερομηνία.

Και κοιτάξτε τι συνέβη μόλις τώρα την πολυαναμενόμενη ημέρα παρακολούθησης της 22/2/2022, για την οποία είχα δηλώσει προηγουμένως ότι μπορεί να είναι η ημέρα που ανοίγει η Σφραγίδα 2.

ΜΟΣΧΑ, 22 Φεβρουαρίου (Reuters) – Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε το υπουργείο Άμυνας του να στείλει ρωσικές δυνάμεις για να “εκτελέσουν ειρηνευτικές λειτουργίες” στις δύο αποσχισθείσες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με διάταγμα που δημοσιεύθηκε νωρίς την Τρίτη, αφού δήλωσε ότι η Μόσχα θα αναγνωρίσει την ανεξαρτησία τους.

https://www.reuters.com/world/europe/putin-orders-russian-peacekeepers-eastern-ukraines-two-breakaway-regions-2022-02-21/

Το διάταγμα για την είσοδο στην Ουκρανία εκδόθηκε στις 22/2/2022, και αν παρακολουθείτε τις ειδήσεις ξέρετε τι ακολούθησε αυτό το διάταγμα-ΠΟΛΕΜΟΣ.

https://endtimesforecaster.blogspot.com/2022/02/has-seal-2-been-opened.html

Το πολεμικό διάταγμα της 22/2/2022 θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας σειράς γεγονότων που θα μπορούσαν τελικά να καταρρίψουν την παλιά τάξη πραγμάτων, ειδικά αν γίνει πυρηνική. Παρεμπιπτόντως, στις 23/5/2022 απομένουν 222 ημέρες για το έτος.

Άρα, το 2022 θα είναι το έτος της καταστροφής της παλαιάς παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, που θα περιλαμβάνει και το νομισματικό της σύστημα; Υπό το φως των πρόσφατων παγκόσμιων γεγονότων, το βλέπω ως μια σίγουρη πιθανότητα. Και όλοι γνωρίζουμε ποια χώρα είναι ο ηγέτης της παλιάς παγκόσμιας τάξης και ποιο νομισματικό μέσο είναι το βασικό νόμισμα της παλιάς παγκόσμιας τάξης.

Και αν το 2022 είναι η χρονιά της πτώσης της παλαιάς τάξης πραγμάτων, τότε η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο αντίχριστος ηγέτης της δεν θα αργήσουν να έρθουν. Φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα το 2022 να μην είναι η χρονιά αυτή. Ο χρόνος θα δείξει.

endtimesforecaster.blogspot.com

Share this post