«Είστε όλοι υποκριτές! Γίνετε vegan!»: Η παγκόσμια προτροπή από τους εκλεκτούς της Νέας Τάξης

«Είστε όλοι υποκριτές! Γίνετε vegan!»: Η παγκόσμια προτροπή από τους εκλεκτούς της Νέας Τάξης

Η βιομηχανία του θεάματος για άλλη μία φορά στις υπηρεσίες της Νέας Τάξης.

Το δικό του παγκόσμιο μήνυμα για μία κοινωνία χωρίς…κρεατοφάγους, έστειλε ο πασίγνωστος χολιγουντιανός ηθοποιός, Χοακίν Φίνιξ.

Ο ίδιος μαζί με χιλιάδες άλλους ακτιβιστές παρευρέθηκε σε «πράσινες» κινητοποιήσεις στην Tower Bridge του Λονδίνου, διαδηλώνοντας για έναν κόσμο χωρίς κρεατοφάγους και πολύ περισσότερο «vegan».

Κρεμόντας ένα τεράστιο πανό οι οικολόγοι διαδηλωτές καλούν όλον τον κόσμο να ξεφύγει από την…υποκρισία της εποχής μας και να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με τον βιγκανισμό και την προστασία του περιβάλλοντος:

Μάλιστα όταν ο διάσημος ηθοποιός, υποψήφιος για το αγαλματίδιο του α’ ανδρικού ρόλου, ρωτήθηκε σχετικά με την παρουσία του στη διαδήλωση απάντησε:

«Είμαστε όλοι υποκριτές με κάποιους τρόπους. Όλοι αγωνιζόμαστε για το σωστό, αλλά κάνουμε λάθη. Η βιομηχανία καταναλώνει πολύ ενέργεια και πόρους, οπότε ο τρόπος να το μετριάσω είναι να υιοθετήσω έναν vegan τρόπο ζωής. Γίνετε βίγκαν!»

Ασφαλώς ο ηθοποιός ο οποίος απολαμβάνει μία πρωτοφανούς διάστασης δημοσιότητα δεν είναι ο μόνος από το «star system» του Χολιγουντ, που προωθεί την απαλλαγή από την κρεατοφαγία.

Θυμίζουμε πως σε πρόσφατο άρθρο μας είχαμε θίξει, το κατά πόσο το Χόλιγουντ προμοτάρει τη vegan διατροφή περισσότερο από ποτέ.

Συγκεκριμένα είχαμε γράψει:

«Όπως μεταδίδεται, τα μενού για το ετήσιο γεύμα προς τιμή των υποψηφίων για τα Χρυσά Αγαλματίδια, όπως και τα φίνγκερ φουντ που θα προσφέρονται πριν από την τελετή απονομής στο Χόλιγουντ, την 9η Φεβουαρίου, θα είναι 100% ολικά βίγκαν.

Το μενού για το Governors Ball, το γκαλά αμέσως μετά την τελετή απονομής, θα είναι κατά 70% ολικά βίγκαν και 30% vegeterian ή με ψάρι και κρέας.

Τα πλαστικά μπουκάλια νερού και άλλα αναψυκτικά σε πλαστικές συσκευασίες θα εξαφανιστούν από τις εκδηλώσεις για τα βραβεία Όσκαρ, κάτι που φυσικά πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι άνθρωποι, μιας και το αποδέχονται οι αστέρες που τόσο θαυμάζουν»

el.gr

Share this post