Είτε το πιστεύεται είτε όχι , οι «Άγγελο φύλακες » της Ελλάδας έχουν πιάσει δουλειά !

Είτε το πιστεύεται είτε όχι , οι «Άγγελο φύλακες » της Ελλάδας έχουν πιάσει δουλειά !

Δεν τους βλέπετε στα κανάλια , δεν είναι Πολιτικοί, δεν τους ενδιαφέρει να ακουστούν , ούτε να τους πουν μπράβο .

Είναι απλά , αληθινοί Έλληνες και  «κρύβονται» πίσω από την ονομασία Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης . Στρατηγοί ε,α ; μισθοφόροι ΦΥΛΑΚΕΣ , ομάδα από  Έλληνες του εξωτερικού που στρατεύτηκαν για την προστασία της Ελλάδας ; κάποια στρατηγική ιδιοφυία ;

Ό,τι κι αν είναι , ό,τι λένε το κάνουν κι ό,τι προειδοποιούν βγαίνει

17 Ιουλίου είχαν επισημάνει «Μας ΤΡΟΜΑΖΕΙ η υποτονική ενασχόληση της Κυβέρνησης με τα Εθνικά θέματα ζωτικής σημασίας »

26 Ιουλίου  είχαν προειδοποιήσει έγκαιρα « EKTAKTO : Ετοιμαστείτε για πόλεμο με την Τουρκία το Σεπτέμβριο ή σοβαρό κλονισμό του Πολιτικού μας συστήματος λόγο Προδοσίας

 24 Αυγούστου είχε επισημαίνει ότι απώτερος σκοπός της Τουρκίας είναι ΕΝΑΣ , να απομονώσει την Κύπρο για να την κατασπαράξει με την ησυχία της . Γιυτό απευθπθει ερώτημα προς την κοινή γνώμη  «Θέλετε να επιτεθούμε πρώτοι στην Τουρκία ;»

14 Σεπτεμβρίου απευθυνόμενοι στον Πρόεδρο της Κύπρου επισημαίνουν  «Προς κ. Αναστασιάδη. Δεν μπορείτε , ετοιμάστε την ΕθνικήΦρουρά και διώξτε τη σημαία του ψευδοκράτους από τον Πενταδάκυλο . Ερχόμαστε !!

Στην συνέχεια εμφανίζονται οι «μαύροι πάνθηρες της Κύπρου » που φαίνεται να συνεργάζονται με το ΕΛΑΜ .  Έτσι αναφέρουν λίγο αργότερα  « Προς Μουσταφά Ακιντζί . Το ΕΛΑΜ δεν είναι μόνο του έχει δίπλα του τον εφιάλτη σας . Ετοιμαστείτε , φεύγετε από την Κύπρο όπως ήρθατε !

19 Σεπτεμβρίου απευθύνεται στο ΚΥΣΕΑ «Προς ΚΥΣΕΑ .Ενεργοποιήστε υποβρύχια και S-300 ,προκαλέστε ασφυκτικό κλοιό σε τουρκικό στόλο και ¨φραγή πυρών¨ στην αεράμυνα. «Είμαστε σε Πόλεμο»

29 Σεπτεμβρίου προτείνει μια λύση έκπληξη  που σήμερα φαίνεται να υλοποιείτε από τις ΕΔ «Ρωσικό επιθετικό drone τεχνολογίας stealth εναντίον Τούρκικων Γεωτρύπανων και αεροπλανοφόρου «Αναντολού» , o εφιάλτης του Ερντογάν»

Το ίδιο και στις 3 Οκτωβρίου «Αφού οι Χούτι της Υεμένης με drones διέλυσαν την αεράμυνα της Σαουδικής Αραβίας , μπορούμε να πλήξουμε κάθε Τουρκικό στόχο.»

19 Νοεμβρίου κάνουν μια αποκάλυψη σοκ μέσα από το άρθρο τους –  Τι θα δείτε να συμβαίνει , τι έχουμε δρομολογήσει πριν «κλείσουμε» άλλον έναν κύκλο . β’μέρος . Γνωστοποιούν ότι μέλη τους βρίσκονται ήδη δίπλα στον στρατάρχη Χάφταρ της Λιβύης . Αναφέρουν χαρακτηριστικά «Μέλη μας ( στον επόμενο κύκλο παρεμβάσεων μας ) θα συμβάλλουν ώστε να μεταβληθεί η εμπλοκή της Τουρκίας στον εμφύλιο της Λιβύης και στην Συρία σε μόνιμο Βατερλό»

14 Δεκεμβρίου με άρθρο τους γνωστοποιούν  το αδιανόητο «Σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» , φάση 3η. Ισραήλ , Αίγυπτος , Λιβύη του ΧΑΦΤΑΡ , Κύπρος , ίσως και Ελλάδα, «διώχνουν» τους Τούρκους από τα Κατεχόμενα της Κύπρου»

Δείχνει ότι ο πόλεμος μεταφέρεται  στα κατερχόμενα της Κύπρου και αυτό διότι , έχουν δρομολογήσει έτσι τις εξελίξεις

18 Δεκεμβρίου παγώνει τους πάντες με μια ανακοίνωση σοκ «ΕΜΕΙΣ πλέον επιδιώκουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία . Είναι η ώρα να μάθετε το ΠΟΥ και το ΓΙΑΤΙ !»

Δεν θα πίστευα λέξη απ όλα τα ανωτέρω εάν δεν τα έβλεπα να συμβαίνουν .Ακόμα και τώρα όμως , δυσκολεύομαι να το δεκτό

Μήπως  όμως αυτό είναι που δείχνει ότι συμβαίνει κάτι  εκπληκτικό που επιβάλλεται ακριβώς επειδή είναι αδιανόητο  ;  μήπως για κάτι τέτοιο δεν έχουν  προορίσει πολλοί άγιοι πατέρες της εκκλησία μας ;

Ας το πιστέψουμε , ας το εμπιστευτούμε .’Έτσι όλοι μαζί «θα βγάλουμε» μια απίστευτη δύναμη αισιοδοξίας που θα ενεργοποιήσει μια δύναμη ψυχής , ελληνικής ψυχής , ακαταμάχητης , που πηγάζει από τα βάθη τω αιώνων

Καλές γιορτές παιδιά κι η Παναγιά μαζί σας

Μαίρη Γεωργιάδου , Θεσσαλονίκη !!

Share this post