ΕΓΓΡΑΦΑ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» από Ρωσία κατά Ουκρανίας-ΗΠΑ!!! Σχέδιο ΒΙΟ-ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ με ΤΟΥΡΚΙΚΑ drones

ΕΓΓΡΑΦΑ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» από Ρωσία κατά Ουκρανίας-ΗΠΑ!!! Σχέδιο ΒΙΟ-ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ με ΤΟΥΡΚΙΚΑ drones
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας απασφάλισε…

Έγγραφα «φωτιά» δημ

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας απασφάλισε…

Έγγραφα «φωτιά» δημοσιεύει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στην επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook, τα οποία δείχνουν όχι απλά την συνεργασία ΗΠΑ και Ουκρανίας στο τομέα των βιολογικών όπλων, αλλά και πως ετοιμαζόταν ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΟ-ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ DRONES!

Όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ

Το έγγραφο με ημερομηνία 15 Δεκεμβρίου 2021 παρουσιάζει απάντηση σε αίτημα της ουκρανικής εταιρείας Motor Sich προς τον τουρκικό κατασκευαστή drone Baykar Makina.

Ο Τούρκος κατασκευαστής drone απαντά σε πλήθος ερωτημάτων της ουκρανικής πλευράς σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της.

Οι ερωτήσεις 9 και 10 τραβούν την προσοχή. Απαιτούνται δεδομένα για το μέγιστο σύστημα/μηχανισμό ψεκασμού ωφέλιμου φορτίου και αερολυμάτων, χωρητικότητας άνω των 20 λίτρων.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας γνώριζε ήδη για την εφαρμογή αμερικανικών στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων στην Ουκρανία υπό την καθοδήγηση του DTRA, μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα Bayraktars σχεδιάστηκαν να προσαρμοστούν στον χημικό πόλεμο ψεκασμού ουσιών σε βάθος πάνω από εχθρικό έδαφος, επειδή το εύρος αυτού του UAV (Bayraktar Akinci) είναι σχεδόν 300 χιλιόμετρα (διπλάσιο από αυτό του κανονικού TB2).

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Ενημέρωση για την έναρξη συνεργασίας UNTC και Black&Veatch

Οι πληροφορίες που παρουσιάστηκαν καταδεικνύουν την άμεση εμπλοκή και το σημαντικό ενδιαφέρον της αμερικανικής κυβέρνησης και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση βιολογικών δραστηριοτήτων στην Ουκρανία, καθώς και τις κύριες προτεραιότητες της αμερικανικής στρατιωτικής με έναρξη εργασιών στο έδαφος της Ουκρανίας.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΡΙΤΗ

Συμφωνία εταιρικής σχέσης για την υλοποίηση του βιολογικού έργου UP-1, συνήφθη μεταξύ του αμερικανικού Υπουργείου Μείωσης Απειλών του ΥΠΕΝ (DTRA) και του Εθνικού Ινστιτούτου Επιδημιολογίας και Υγιεινής του Lviv, το Sci Ερευνητικό Ινστιτούτο Ύμνων. Mechnikova, καθώς και το Κεντρικό ΚΕΕ Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας.

Ξεχωριστά παρουσιάστηκε υπόμνημα του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ για την έγκριση του concept του έργου UP-1 για την υπογραφή του υφυπουργού Άμυνας για την παγκόσμια ασφάλεια. Έχει δηλωθεί ότι ένα τρίτο επίπεδο εργαστηρίου βιοπροστασίας είναι απαραίτητο για την έρευνα.

Τα έγγραφα ισχύουν για την άδεια εξαγωγής ερευνητικού υλικού στο εξωτερικό, ειδικότερα, χώρες της ΕΕ, ΗΠΑ, Καναδά και Ιαπωνία.

Οι πληροφορίες που παρέχονται αποδεικνύουν ανεπανόρθωτα το γεγονός της άμεσης εμπλοκής και πρωταγωνιστικού ρόλου του αμερικανικού στρατιωτικού τμήματος στη διεξαγωγή του βιολογικού έργου UP-1.

 

 

 

photo pixabay/FACEBOOK

οσιεύει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στην επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook, τα οποία δείχνουν όχι απλά την συνεργασία ΗΠΑ και Ουκρανίας στο τομέα των βιολογικών όπλων, αλλά και πως ετοιμαζόταν ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΟ-ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ DRONES!

Όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις:

Κοιτάζοντας πίσω στο 2021 _ Greenpeace

photo pixabay/FACEBOOK

Share this post