ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ…

ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ…

ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;; ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ… – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΧΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΚΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΑΛΛΩΝ

Απίστευτο! Έδιωξαν από το νοσοκομείο τον πυροσβέστη, που τραυματίστηκε στη χτεσινή πυρκαγιά, στη Γλυφάδα, λέγοντας του ότι, είναι εποχικός και εκτός από τις πρώτες βοήθειες, δεν δικαιούται περαιτέρω περίθαλψης.

Το γνωστοποίησαν μέσω της σελίδας τους οι Εποχικοί Πυροσβέστες, δημοσιεύοντας το μήνυμα, που έστειλε ο πατέρας του τραυματία, ο οποίος με σεμνότητα, εξέφρασε την πικρία του και το παράπονο του.

Στο μήνυμα του, ο πατέρας του τραυματία, ευχαρίστησε αρχικά το 251 ΓΝ Αεροπορίας, για την ιατρική φροντίδα προς το παιδί του, που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο πατέρας του τραυματία, το Νοσοκομείο έδιωξε τον πυροσβέστη γιό του, λέγοντας του ότι, δεν δικαιούται περαιτέρω περίθαλψης, γιατί είναι εποχικός! Ενημέρωσαν μάλιστα την οικογένεια του ότι, εάν χρειαστεί περαιτέρω ιατρική φροντίδα, δεν θα μπορέσουν να του τη παράσχουν και μετά το εξιτήριο, θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλο νοσοκομείο.

Για το
κείμενο, που ακολουθεί μόνο μια λέξη υπάρχει, για να χαρακτηρίσει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη: NTΡΟΠΗ!!!

makeleio.gr

Share this post