ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ: Δήλωση-«μαχαιριά» στην «ψευτοκουλτούρα» από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ: Δήλωση-«μαχαιριά» στην «ψευτοκουλτούρα» από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)
Εντυπωσιακές εικόνες από την ιστορική γεννέτειρα του Ελληνισμού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν 2,5 ώρες η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, αφιερωμένη στην Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ».

Στις 12:15 ολοκληρώθηκε η παρέλαση των πολιτικών τμημάτων και ξεκίνησε η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:30!

Με την σειρά παρέλασαν οι ανάπηροι πολέμου, τα πολιτικά τμήματα, ανάμεσα στα οποία τμήμα από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, Βλάχοι και Σαρακατσάνοι, των οποίων η ελληνικότητα αμφισβητείται από εγκάθετους, σύλλογοι της Εθνικής Αντίστασης, απόγονοι των Μακεδονομάχων, τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αλλά και μαθητές σχολείων.

Μετά τηΝ λήξη της παρέλασης των πολιτικών τμημάτων ακολούθησε η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων με τους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων να κάνουν επίδειξη της δύναμης των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο τέλος και μετά το ηρωικό μήνυμα του πιλότου του F-16, για το οποίο κάναμε ειδική μνεία (δείτε ΕΔΩ), έγιναν δηλώσεις πολιτικών με την σπουδαιότερη να ανήκει στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος σημείωσε, μεταξύ άλλων:

«Οι εθνικές γιορτές και οι παρελάσεις δεν είναι αναχρονισμός, ούτε η απαξία τους είναι πρόοδος».

Η φράση αποτελεί φυσικά «μαχαιριά» σε εκπροσώπους της διεθνιστικής Αριστεράς –και γενικότερα της αριστερόστροφης λογικής στην Ελλάδα-, οι οποίοι επιδιώκουν, εκτός των άλλων, την κατάργηση των εθνικών παρελάσεων.

Τους διεθνιστές «αποτέλειωσε» το τραγούδι «Μακεδονία Ξακουστή» που ακούστηκε κατά την παρέλαση!

Δείτε εικόνες από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης:

ΦΩΤΟ eurokinissi

Share this post