ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και Ένωση Ελλάδας – Κύπρου ΤΩΡΑ !!

ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και Ένωση Ελλάδας – Κύπρου ΤΩΡΑ !!

Χρησιμοποιήστε τη δυναμική που δίνει στα Εθνικά μας θέματα μια τέτοια προοπτική , πριν είναι πολύ αργά  !!

Ήρθε η ώρα να δούμε την Ιστορική αυτή αναγκαιότητα , πιο σοβαρά από ποτέ . Να τη δούμε κατάματα ΟΛΟΙ ΜΑΣ , με τα μάτια της ψυχής μας και με λογική εθνικής συνείδησης  . Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση , όλοι μας νιώθουμε και  γνωρίζουμε ότι ο διακαής αυτός πόθος του Ελληνισμού στη παρούσα φάση καθίσταται Εθνικής ζωτικής σημασίας για χίλιους δύο λόγους.

Δείτε  τη μεγάλη εικόνα των γεωπολιτικών , γεωστρατηγικών και γεωοικονομικών εξελίξεων στη Λεκάνη της Μεσογείου και στην ευρύτερη περιοχή . Η παρανοϊκή Τουρκία καθίσταται πλέον ετοιμοπόλεμη και αδιαφορεί εάν μετράει νεκρούς στις πολεμικές επιχειρήσεις . Δεν έχει να χάσει τίποτα , εάν δημιουργήσει ένα ακόμα πολεμικό μέτωπο με την Ελλάδα .

Καταφέραμε τόσα χρόνια να το ακυρώσουμε αυτό ;

Καθίσταται λοιπόν αναγκαία για την Κύπρο μας , την Ελλάδα , τον  απανταχού Ελληνισμό να ξαναδούμε την προοπτική ένωσης , Ελλάδας – Κύπρου με καθαρή ματιά . Μην ξεχνάμε ότι το 1964 οι ΗΠΑ , είχαν προτείνει την Ένωση .

Κάνουμε έκκληση προς την Παρούσα Κυβέρνηση, το πολιτικό σύστημα και προς  όλους τους παράγοντες και φορείς του απανταχού Ελληνισμού , προς όλους τους αληθινούς Έλληνες ,  να ¨σηκώσουν¨ σε πρώτη φάση , ψηλά αυτό το θέμα .

Γράψτε Ιστορία εάν τολμάτε κύριοι. Σταθείτε στο ύψος  , και αναμετρηθείτε με τα έργα των μεγάλων Ελλήνων ή επιβεβαιώστε ότι είστε μικρά πιόνια  σε μια στημένη παρτίδα σκάκι και ανθρωπάκια γύρω σας , όλοι οι βαστάζοι σας .

Εάν δεν γίνει τώρα , δε θα συμβεί ΠΟΤΕ !! Μην προδώσετε ξανά την Κύπρο !

Εν Αθήναι σήμερον , την 18η Αυγούστου 2019  σε έκτακτη συνεδρίαση :

«Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής »( I.S.C.S.C )

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Share this post