Ειδοποίηση- 200% Απόδειξη ότι η ελίτ είναι ήδη προετοιμασμένη για την αποκατάσταση της παγκόσμιας νομισματικής ισοτιμίας. Η οικονομική κατάρρευση του 2020! – Πρέπει να δείτε το βίντεο!

Ειδοποίηση- 200% Απόδειξη ότι η ελίτ είναι ήδη προετοιμασμένη για την αποκατάσταση της παγκόσμιας νομισματικής ισοτιμίας. Η οικονομική κατάρρευση του 2020! – Πρέπει να δείτε το βίντεο!

Όπως γνωρίζουμε ήδη μέχρι τώρα, όταν η Fed έλαβε τελικά μέτρα για να παρεμβαίνει και να σταματήσει την οικονομική κατάρρευση, ήταν ήδη πολύ αργά.

Δεν είναι προς το συμφέρον της Fed να σταματήσει πραγματικά αυτή τη συντριβή, είναι ακριβώς αυτό που  – σχεδίασαν όλες τις απαραίτητες συνθήκες για να δημιουργήσουν αυτή τη φούσκα και ο στόχος τους τώρα είναι να φανεί ότι είχαν κάνει ό, τι μπορούσαν για να σώσουν την οικονομία ενώ εξακολουθούν να σχεδιάζουν το τελικό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την κατάρρευση της φούσκας: να χτυπήσουν το αμερικανικό δολάριο και το καθεστώς του σαν παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.
Οι διευθύνοντες σύμβουλοι γνωρίζουν ότι παρόλο που οι εταιρείες τους μπορεί να σκοντάψουν κατά τη διάρκεια αυτής της  οικονομικής κρίσης, θα εξακολουθήσουν να βοηθούνται σαν άτομα. Οι τραπεζίτες, οι διευθύνοντες σύμβουλοι και οι κυβερνητικοί ηγέτες μπορούν να βασίζονται στην απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν θα λογοδοτήσουν για την οικονομική κατάρρευση που είχαν δημιουργήσει και τώρα έρχεται για μας. Όπως και στη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008, θα βγουν από αυτή την κατάσταση εντελώς άθικτοι και οι πράξεις τους θα ξεχαστούν.
Οι επενδυτές στο χρηματιστήριο αναμένουν σήμερα ότι η υπερπληθωρισμός του τύπου της Βαϊμάρης αυξάνει τις τιμές των μετοχών σε πρωτοφανή ύψη σε αυτό που κάποιοι μπορεί να αποκαλούν μια “ραγδαία ανάπτυξη”. Δεν είμαστε ακόμα εκεί ακόμα όσον αφορά τη δημιουργία χρημάτων, ωστόσο, αυτά τα επίπεδα εκτύπωσης fiat αναμένεται να συμβούν μέχρι το επόμενο έτος. Παρόλο που είναι απίθανο αυτή η “έκρηξη” στα αποθέματα να συμβεί ξανά σύντομα στο μέλλον, αυτό συνέβη τα τελευταία χρόνια και ίσως τώρα θα αρχίσει να αντιμετωπίζει τους περιορισμούς της.

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, το καθεστώς του δολαρίου σαν παγκόσμιο αποθεματικό θα θέσει ερωτήματα, ενώ η ιδέα ενός ψηφιακού νομίσματος θα τεθεί για δημόσια συζήτηση. Τελικά, η επιλογή του κοινού θα καταλήξει να υποκύψει σε ένα νέο ψηφιακό νόμισμα ή στην αρχή της δημιουργίας τοπικών αυτο-επαρκών οικονομικών συστημάτων. Φαίνεται λοιπόν ότι το μέλλον δεν είναι ευκολότερο για κανέναν από εμάς.
Θα μπορούσατε να αναρωτιέστε σε αυτό το σημείο: Είμαστε έτοιμοι για ένα ψηφιακό νόμισμα; Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ένα παγκόσμιο χρήμα; Το δολάριο θα γίνει ένα τοπικό νόμισμα; Και η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι ναι. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο χρησιμοποιεί το ειδικό τραβηκτικό δικαίωμα (SDR) σαν μορφή παγκόσμιου χρήματος από το 1969 και θεωρείται πιθανή πηγή απεριόριστης παγκόσμιας ρευστότητας. Το ΕΤΔ περιλαμβάνει μια σειρά από παγκόσμια νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, του δολαρίου ΗΠΑ και του  κινεζικού νομίσματος.

Τον Μάιο του 2019, η Διευθύντρια του ΔΝΤ, Χριστίνα Λαγκάρντ, είχε δώσει ένα υπαινιγμό για την ανάπτυξη ενός ψηφιακού νομίσματος, παρόμοιο με το bitcoin, για τον μηχανισμό SDR του οργανισμού να αντικαταστήσει την ύπαρξη των σημερινών αποθεματικών νομισμάτων. Πολλές δημοσιεύσεις το ονόμασαν “IFMCoin” και λένε ότι θα μπορούσε να αναζωογονήσει τη θέση του ΕΤΔ στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα από τη μείωση της σημασίας του μετά την κατάρρευση της συμφωνίας του Brenton Woods και την υιοθέτηση ενός μηχανισμού κυμαινόμενων συναλλαγματικών ισοτιμιών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ψηφιακό νόμισμα θα αντικαταστήσει το δολάριο σαν αποθεματικό νόμισμα στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές.
Epic Economist
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post