ΕΙΚΟΝΕΣ Σ-Ο-Κ!!! Ιδού η λύση στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ!!! Ο Λιακόπουλος τα έλεγε, ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΕΙΤΕ ! vid

ΕΙΚΟΝΕΣ Σ-Ο-Κ!!! Ιδού η λύση στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ!!! Ο Λιακόπουλος τα έλεγε, ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΕΙΤΕ ! vid
Εφιάλτης;;; Όχι πια! Τα ζει εδώ και τώρα ο πλανήτης…

Σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης γράφουν πως ο COVID-19 έχει προκαλέσει μια από τις χειρότερες οικονομικές συνέπειες που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Προκάλεσε ένα οικονομικό σοκ και μια παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη.

Πράγματι και στην Ελλάδα, στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκονται η ακρίβεια στα αγαθά πρώτης ανάγκης, στην ενέργεια και γενικά στις πρώτες ύλες. Την ίδια ώρα, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα ανησυχεί για το τι μέλλει γενέσθαι στην Κίνα, καθώς υπάρχουν φόβοι για παγκόσμιο κραχ.

Όπως διαβάσατε στο el.gr, η πραγματική αιτία της κρίσης δεν δείχνει να είναι ο covid, αλλά η «πράσινη πολιτική», η οποία κατά τα φαινόμενα, ακολουθείται σκοπίμως, προκειμένου να δημιουργήσει το πρόσχημα, με βάση το οποίο, θα προσφερθεί στους ανθρώπους παγκόσμια λύση.

Ποιά θα είναι αυτή;;; Θα καταλάβετε παρακάτω με τις εικόνες που θα δείτε να σοκάρουν και τον πιο ψύχραιμο!!!

Η κρίση προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε βιομηχανίες όπως τα αεροπορικά ταξίδια, τα εστιατόρια και οι κινηματογραφικές αίθουσες. Στην υπερδύναμη των ΗΠΑ, ένας στους τέσσερις ενήλικες είχε πρόβλημα να πληρώσει τους λογαριασμούς του από την αρχή της κρίσης, ενώ ένας στους έξι έπρεπε να πάει σε τράπεζα τροφίμων, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Pew Research .

Το UBI (ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ) είναι ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που παρέχει σε κάθε ενήλικα πολίτη ένα σταθερό ποσό εισοδήματος σε τακτική βάση. Στόχος του είναι να κρατήσει τους πολίτες πάνω από το όριο της φτώχειας και να αντικαταστήσει άλλα κοινωνικά προγράμματα.

Μία από τις χώρες που έχει «αγκαλιάσει» το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι το Ιράν. Αλλά και ευρωπαϊκές χώρες όπως το Βέλγιο και η Τσεχική Δημοκρατία επέλεξαν να το εφαρμόσουν σε μια περιορισμένη μερίδα του πληθυσμού

Στην Ελλάδα, για την ώρα, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ) καταβάλλεται από τον ΟΠΕΚΑ υποστηρικτικά και παρουσιάζεται ως ένα προνοιακό πρόγραμμα που δίνεται σε περίπου 273.000 ευάλωτα νοικοκυριά (482.335 ευάλωτους πολίτες). Πλασάρεται πλέον «πακέτο», όπως διαβάσατε στο EL, με την «ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ».

Το εγγυημένο ποσό ορίζεται ως εξής:

  • Για νοικοκυριό με 2 ενήλικα μέλη, καταβάλλεται συνολικά ποσό ενίσχυσης 300 ευρώ. Με τη διπλή καταβολή του Δεκεμβρίου το ποσό θα φτάσει τα 600 ευρώ
  • Για κάθε ανήλικο μέλος του νοικοκυριού θα υπάρξει προσαύξηση του εγγυημένου ποσού κατά 50 ευρώ

Ωστόσο το μέλλον μοιάζει εφιαλτικό! Στην Αμερική έχουν ξεκινήσει διαδηλώσεις, προκειμένου το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα να αποτελέσει στήριγμα των ανθρώπων, καθώς τα ΡΟΜΠΟΤ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

Στο παρακάτω βίντεο μάλιστα, επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως συμφωνεί με το μέτρο (εκτός αν το βίντεο είναι σατιρικό, πάντως το θέμα είναι υπαρκτό), καθώς το ρομπότ που προσέλαβε έχει αντικαταστήσει τέσσερις ανθρώπους, οι οποίοι πρέπει να πληρωθούν για να μην πεθάνουν της πείνας, τώρα που δεν έχουν δουλειά. Στην συνέχεια θα δείτε πολίτες με μάσκες να ζητούν εδώ και τώρα το παγκόσμιο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, καθώς, όπως γράφουν τα πανό τους: «ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ»!!!

 

 

 

 

Ο Λιακόπουλος φταίει που τόσα χρόνια τα έχει πει και γράψει: Τα ρομπότ θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους, καθώς συμφέρουν και δεν αρρωσταίνουν, ειδικά τώρα με την παράνοια του COVID, και εκείνοι θα κάθονται και θα πληρώνονται για να μην πεθάνουν της πείνας, σε έναν πλανήτη απόλυτου σκότους, όπου οι λίγοι θα εξουσιάζουν και οι μάζες θα υπακούν χωρίς διάθεση δημιουργίας!!!

Τώρα τα λένε απευθείας!!!

Δείτε:

 

https://www.el.gr

 

Share this post