ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ…….

ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ…….

Φωνάζαμε από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ αυτής της παράλογης και εκτός Διεθνούς νομιμότητας Τουρκο-Λιβυκής συμφωνίας, ότι κρύβει από πίσω, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ελληνικής Κυβέρνησης αλλά δεν άκουγε κανείς.

ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. 

Όσο κοιτάμε όλοι οι Έλληνες τα καπνογόνα στον Έβρο, 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΛΙΒΥΗΣ,   ΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΩΚΕΑΝΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.  

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Επιστολή της 27ης Φεβρουαρίου 2020 του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Τουρκίας στα Ηνωμένα Έθνη προς τον Γενικό Γραμματέα

“Η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Τουρκίας στα Ηνωμένα Έθνη, ……….  (A/74/550), έχει την τιμή να μεταφέρει τις γεωγραφικές συντεταγμένες της τουρκικής υφαλοκρηπίδας μεταξύ του σημείου Α (34°16’13.720″Β – 2 6°19’11.640″E) και σημείο Β (34°09’07.9″Β – 026°39’06.3″E) στην Ανατολική Μεσόγειο,  όπως καθορίστηκε από τη συμφωνία οριοθέτησης μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης, η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 8 Δεκεμβρίου 2019.”

“Σας ζητούμε να δημοσιευθεί η παρούσα ρηματική διακοίνωση στην επόμενη έκδοση του Law of the Sea Bulletin  (Δίκαιο της Θάλασσας) και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Ωκεάνιων Υποθέσεων και Δικαίου της Θάλασσας”.

 

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ για να προχωρούν την προδοσία του ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ και της ΚΡΗΤΗΣ. 

Προδότες ήταν, προδότες είναι και προδότες θα παραμείνουν.  

Όταν είμαστε αφυπνισμένοι το παίζουν “πατριώτες”, αλλά περιμένουν να γυρίσουμε  την πλάτη, για να μας ρίξουν την μαχαιριά.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ  

ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.


ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ. ΥΠΟΥΛΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 

                                             

                                       Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

              Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

             Από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε γι’ αυτήν την παλαβή συμφωνία, έγραψα τέσσερα άρθρα και φώναζα σε όλους τους τόνους, για την  προδοσία που επιχειρούσε διά των “ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ” η Κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

                    Και ενώ δεν θα έπρεπε να έχουμε κανένα κίνδυνο, από τέτοιες παράνομες συμφωνίες μεταξύ παλαβών,  εν τούτοις κινδυνεύει η Ελλάδα να υποστεί  “περίεργα” τετελεσμένα στην Εθνική της Κυριαρχία. 

                Και αυτό διότι όπως έγραψα και ΦΩΝΑΖΑ από την αρχή, η Ελληνική Κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ τα προβλεπόμενα Διαβήματα που επιβάλλονται από την  Εξωτερική πολιτική, ούτε  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ 

ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ των Διεθνών ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Λωζάνης και Παρισίων  που αποδεικνύουν την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ των Δωδεκανήσων και την συνοριακή γραμμή μέσα στην οποία βρίσκεται και το σύμπλεγμα του Καστελόριζου. 

              ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ και αν τις είχαμε παρουσιάσει στον ΟΗΕ, ήταν τελειωμένη υπόθεση υπέρ της Ελλάδος. 

            Χωρίς λοιπόν να έχει στα χέρια του ο ΟΗΕ, Διαβήματα διαμαρτυρίας από την θιγόμενη Ελληνική Κυβέρνηση και χωρίς τις Διεθνής Συμβάσεις των Ελληνικών συνόρων,  δέχεται τα έγγραφα της Τουρκολιβυκής συμφωνίας και δημοσιεύει τις συντεταγμένες που εξαφανίζουν το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ και την Ελληνική υφαλοκρηπίδα της Κρήτης. 

             Ο ΟΗΕ και όλοι οι Διεθνής Οργανισμοί και τα Δικαστήρια, δεν γνωρίζουν από ποιές συμβάσεις και συμφωνίες καθορίζονται τα σύνορα των κρατών του κόσμου. Και δεν αποφασίζουν από μόνοι τους. Όταν λοιπόν πρέπει να βγάλουν μία απόφαση εξετάζουν αυτά τα διεθνή έγγραφα που τους παρουσιάζουν τα αντιμαχόμενα κράτη, σε όποια Ήπειρο και αν βρίσκονται.

              Η Κυβέρνηση της Ελλάδος έχοντας ΔΟΛΟ κατά της χώρας, ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ στον ΟΗΕ τις Διεθνής Συμβάσεις Λωζάνης και Παρισίων που αποδεικνύουν την Ελληνικότητα του ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ  και έτσι ο ΟΗΕ δέχεται και δημοσιεύει τις γεωγραφικές συντεταγμένες που δίνουν οι Τούρκοι. 

            

           Και όπως έγραψε η “Καθημερινή της Κυριακής”  “η εξέλιξη αυτή προκαλεί ανησυχία στην Αθήνα, η οποία και προετοιμάζεται για τις επιπτώσεις που θα έχει”.

                    “ανησυχούν” οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ καταλάβατε, αλλά μάλλον επειδή ξέρουν ότι είναι προδότες. Γι’ αυτό ανησυχούν. 

               

              Και γιατί να έχουμε ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ στην εθνική μας Κυριαρχία ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;  Επειδή ….. “ξεχάσατε” να κάνετε διάβημα διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Τουρκίας και της Λιβύης  και …. “ξεχάσατε” να  πάτε στον ΟΗΕ τις Διεθνής Συμβάσεις που δείχνουν τα  ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;;

                 Επιπτώσεις θα έχετε  εσείς  ΠΡΟΔΟΤΕΣ και όλοι όσοι σας στηρίζουν. Ήδη θα καταλάβατε,  αν δεν είσαστε εντελώς καθυστερημένοι, ότι η ανοχή των Ελλήνων απέναντι στους  ΠΡΟΔΟΤΕΣ τελείωσε.  

                 Και σήμερα 7 Μαρτιου είναι η επέτειος της ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ και εσείς ρε προδότες “ΞΕΧΆΣΑΤΕ” να στείλετε στον ΟΗΕ τα σύνορα των ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ;;;;;

                          Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες            Όπως συμβούλευε τους Αθηναίους ο Δημοσθένης, είναι ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ επιτακτική ανάγκη να τον ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, διότι το μεγάλο αγκάθι του εσωτερικού εχθρού  είναι ένα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.  

             Και δεν θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους εξωτερικούς εχθρούς μας, που ήδη έχουν αρχίσει ΦΑΝΕΡΑ την επίθεση εισβολής κατά της πίστεως και της πατρίδος μας, όσο θα υπάρχουν εδώ μέσα και θα μας Κυβερνούν  ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. 

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Share this post