ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ;;;

ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ;;;

ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ;;;

Στις 8-1-20 αναρτήσαμε τα μηνύματα που έπεσαν στην αντίληψη ενός φίλου αναγνώστη, βάσει της επικαιρότητας με την πτώση του Ουκρανικού Μπόινγκ στο Ιράν. Κάναμε ένα άρθρο για το μήνυμα-κώδικα και την δυσκολία του Τρομπέτα στην αναπνοή. Όταν θα ψάξετε την ομιλία του Τρομπέτα στις 8-1-20 που αναφέρθηκε για το Ιράν και ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει πυρηνικά όπλα θα τον ακούσετε και θα γελάτε με την φαντασιοπληξία του. Είναι μοναδική περίπτωση στο είδος του.

Το βίντεο

Επίσης μας δήλωσαν οι Ιρανοί βομβάρδισαν τις αμερικανικές βάσεις στο Ιράκ και θα υπήρχαν θύματα. Γενικά παραμύθια της Χαλιμά, γιατί αν υπάρχαν αμερικανικά θύματα δεν θα έκανε ο Τρομπέτας τους Ιρανούς καλοκαιρινούς; Μύρισε και πετρέλαιο στην γειτονιά όπως γράψαμε σε άλλο άρθρο μας.

“Επί σχεδόν μια ώρα, το Ιράν βομβάρδιζε δυο αμερικανικές βάσεις στο Ιράκ: στην Άιν αλ Άσαντ (δυτικό Ιράκ) και στην Αρμπίλ (Ιρακινό Κουρδιστάν). Εκεί σταθμεύουν ξένοι στρατιώτες, στην πλειονότητά τους Αμερικανοί.”

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι καθυστέρησε την ομιλία του διότι είχε προβλήματα με την αναπνοή του…η είδηση που έστειλαν ήταν η δυσκολία με την αναπνοή του φωνακλά Τρομπέτα και την καθυστέρηση του…Ο φωνακλάς Τρομπετιστής είχε προβλήματα με το τρομπέτισμα…αν καταλαβαίνουμε λίγο το μήνυμα.

Το άρθρο που αναβάσαμε είχε τον τίτλο “ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ” Ο ΚΩΔΙΚΑΣ…

Μετά από λίγες ημέρες, στις 13-1, μάθαμε για την εμφάνιση του νέου κοροναϊού στον δήμο Βουχάν στην κεντρική Κίνα, που προκαλεί πνευμονία ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ…

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

Share this post