«Εκκολαπτήριο αρνητών» χαρακτηρίζουν το διαδίκτυο – Η «λύση» που φέρνουν με αφετηρία την Κύπρο

«Εκκολαπτήριο αρνητών» χαρακτηρίζουν το διαδίκτυο – Η «λύση» που φέρνουν με αφετηρία την Κύπρο

Είναι ένας από τους τελευταίους χώρους όπου υπάρχει μία υποτυπώδης ελευθερία λόγου.

Το διαδίκτυο και πολύ περισσότερο τα social media, στα οποία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι δραστηριοποιείται πάνω από το 80% του πληθυσμού της Ελλάδας (Δείτε ΕΔΩ), κρίνονται ως «ένοχα» για τα χαμηλά ποσοστά ανεμβολίαστων.

Μάλιστα ακόμα και «ειδικοί» παραδέχονται ότι μετά από σχεδόν 9 μήνες εμβολιαστικής εκστρατείας, η Ελλάδα παρουσιάζει την μεγαλύτερη «αντίσταση» στο σύνολο του πληθυσμού.

Μέσω διαφόρων μελετών, τα «έγκριτα» ΜΜΕ ενοχοποιούν σε απόλυτο βαθμό (91,6%) τα social media για τη διάσοση του αντιεμβολιαστικού λόγου.

Το παρακάτω ρεπορτάζ που θα ακούσετε κάνει λόγο για «σκληρό πυρήνα συνωμοσιολόγων» που δραστηριοποιείται στα social media αλλά και σε συγκεκριμένους ιστότοπους, που όπως καταλαβαίνετε παρακολουθούνται στενά!

Είδαμε το «πρόβλημα» στο παραπάνω βίντεο.

Δείτε τώρα και μία πρώτη «λύση», η οποία πλασάρεται (που αλλού;) σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στην Κύπρο.

Εκεί όπου η τοπική κυβέρνηση με την αγαστή συνεργασία των νομικών οντοτήτων ετοιμάζονται να ποινικοποιήσουν την διακίνηση fake news σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα εμβόλια!

Ο στόχος είναι διττός:

Σε πρώτο βαθμό να επιτευχθεί η «κόπωση» όλων όσων -κατά το κράτος- διακινούν ψευδείς ειδήσεις, καθώς θα έχουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη

Εν συνεχεία και μετά από μερικές περιπτώσεις «παραδειγματικής τιμωρίας» θα αποθαρρύνονται όλο και περισσότεροι από το να ασχολούνται με το διαδίκτυο:

el.gr

Share this post